Despre noi


Firma SC Belfoods Impex SRL a fost infiintata in anul 2005 si initial era specializata pe importul si distributia produselor premium si delicatese din Belgia si Franta.

In timp portofoliul de furnizori si produse a crescut incluzand acum si produse premium din alte tari/zone precum Anglia, Olanda si Asia.

In prezent produsele noastre sunt disponibile in toata tara - ele se gasesc pe rafturile magazinelor internationale precum Carrefour, Kaufland, Auchan, Cora, Mega Image, Selgros, Metro, in benzinariile OMV si MOL. De asemenea suntem prezenti si pe piata Horeca avand printre clienti diverse restaurante din Bucuresti dar si hoteluri precum Ibis, Sheraton, restaurantul intern de la BNR, Eurest etc.


Informatii despre firmele si marcile importate gasiti la rubrica “ Producatori/Marci”.
Firma SC Bruxbeer Impex SRL a fost infiintata in anul 2003 si, dupa cum spune si numele este specializata pe importul si distributia de bere din Belgia.

Belgia are o traditie pe bere foarte veche, berea fiind produsa in manastiri si abatii de sute de ani. In aceasta tara sunt mii de producatori de bere (mici, medii, mari,) si zeci de mii de marci de bere acoperind mai multe tipuri/segmente de beri precum beri trapiste, beri de abatie, beri speciale, beri cu fructe sau beri cu arome speciale.

Firma Bruxbeer si-a dorit sa aduca in Romania cat mai multe tipuri de beri si cele mai cunoscute branduri din Belgia. Bruxbeer este singurul distribuitor autorizat in Romania pentru berile din portofoliu, importand berile direct de la braseriile producatoare.

Pentru o descriere mai amanuntita a diverselor tipuri de bere vezi mai mute detalii in capitolul “Despre berea belgiana”.


In ultimii ani am inceput sa avem din ce in ce mai multle cereri de la consumatori din diverse orase din tara care doreau sa acceseze produsele noastre dar nu aveau de unde. In acest sens am infiintat aceast magazin on-line pentru a facilita accesul la prodsele noastre din toate localitatile din tara.


Belfoods magazin on-line comercializeaza produsele importate si distribuite de catre Belfoods si Bruxbeer.