Bauturi racoritoare si functionale

BUFFY TOWERS - Suc de struguri albi, carbonatat - 0,75l / produs in Franta

BUFFY TOWERS - Suc de struguri albi, carbonatat - 0,75l Fara zahar adaugat, fara conservanti.Sticla folosita asigura prospetimea sucului si pastreaza nivelul de carbonatare. Un produs deosebit comercializat de asociatia de producatori (ferm..

17.54 Lei

BUFFY TOWERS - Suc de struguri rosii, carbonatat - 0,75l / produs in Franta

BUFFY TOWERS - Suc de struguri rosii, carbonatat - 0,75l Fara zahar adaugat, fara conservanti.Sticla folosita asigura prospetimea sucului si pastreaza nivelul de carbonatare. Un produs deosebit comercializat de asociatia de producatori (fer..

17.54 Lei

CIDOU - Suc 100% natural de mere si pere - 1l / produs in Franta

CIDOU - Suc 100% natural de mere si pereContine numai fructe: suc de mere 68% si piure de pere 32%.Fara zahar adaugat, fara conservanti, Cu mere origine Franta.Cidou este o firma de familie din Alsacia care si-a inceput activitatea in 1931. Firm..

22.56 Lei

CIDOU - Suc 100% natural de mere, piersici si caise - 1l / produs in Franta

CIDOU - Suc 100% natural de mere, piersici si caiseContine numai fructe: suc de mere 72%, piure de piersici 22% si piure caise 6%Fara zahar adaugat, fara conservanti, Cu mere origine FrantaCidou este o firma de familie din Franta, regiune Alsaci..

22.56 Lei

CIDOU - Suc 100% natural de portocale de Valencia - 1l / produs in Franta

CIDOU - Suc 100% natural de portocale de VALENCIAContine numai suc portocale presate la rece.Fara zahar adaugat, fara conservanti, 100% portocale VALENCIACidou este o firma de familie din regiunea Alsacia (Franta) care si-a inceput activitatea i..

25.07 Lei

OSHEE - apa cu vitamine si minerale - aroma de lavanda - 0.555l

OSHEE Beauty - apa cu vitamine si minerale - aroma de trandafiri - 0.555lBautura necarbogazoasa cu aroma de trandafir si adaos de vitamine, zinc si seleniu. Produs pasteurizat. Editie Limitata.Oshee Beauty este un produs recent dezvoltat de prod..

3.95 Lei

OSHEE - apa cu vitamine si minerale - aroma de trandafiri - 0.555l

OSHEE Beauty - apa cu vitamine si minerale - aroma de trandafiri - 0.555lBautura necarbogazoasa cu aroma de trandafir si adaos de vitamine, zinc si seleniu. Produs pasteurizat. Editie Limitata.Oshee Beauty este un produs recent dezvoltat de prod..

3.95 Lei

OSHEE - apa cu vitamine si minerale - Caffeine water - 0.555l

Oshee Caffeine water 555 ml. - ZERO zahar, ZERO calorii.Apa cu aroma de cafea, cu adaos de vitamine, FARA adaos de zahar, FARA conservanti, FARA indulcitori.OSHEE produce diverse produse inovatoare cu adaos de vitamine si minerale care sustin si ajut..

3.95 Lei

OSHEE - apa cu vitamine si minerale - Herbal - 0.555l

OSHEE apa cu vitamine si minerale - HERBAL.  Apa cu aroma de menta cu adaos de vitamine (B3, B5, B6, B9, B7,B12 ) si tarhon, papadie si urzica. Oshee apa cu vitamine si minerale reprezinta o compozitie unica de apa aromata, vitamine, micro-..

3.95 Lei

OSHEE - apa cu vitamine si minerale - Magnesium - 0.555l

OSHEE apa cu vitamine si minerale - Magnesium. Apa cu aroma de lamaie si portocale, vitamine (B3, B5, B6, B9, B7, B12) si magneziu. Oshee apa cu vitamine si minerale reprezinta o compozitie unica de apa aromata, vitamine, micro-si macro-nutrient..

3.95 Lei

OSHEE - apa cu vitamine si minerale - Mint - 0.555l

OSHEE apa cu vitamine si minerale - MINT- ZERO zahar, ZERO calorii. Apa cu aroma de menta cu adaos de vitamine (vitamina A, niacina vitamina B6, biotina, vitamina B12 ), FARA adaos de zahar. Oshee apa cu vitamine si minerale reprezinta o compozi..

3.95 Lei

OSHEE - apa cu vitamine si minerale - Vitamins + Minerals - 0.555l

OSHEE apa cu vitamine si minerale - Vitamins + Minerals. Apa cu aroma de struguri rosii si fructul dragonului cu adaos de vitamine (niacina, vitamina B6, biotina, vitamina B12) si zinc. Oshee apa cu vitamine si minerale reprezinta o compozitie u..

3.95 Lei

OSHEE - apa cu vitamine si minerale - Zero - 0.555l

OSHEE apa cu vitamine si minerale - ZERO - ZERO zahar. Apa cu aroma de lamaie si lime cu adaos de vitamine (vitamina C, vitamina B6, niacina vitamina B12 ) si magneziu. Oshee apa cu vitamine si minerale reprezinta o compozitie unica de apa aromata, v..

3.95 Lei

OSHEE - ice tea vitamin - Zero cu aroma de piersica - 0.555l

Oshee Vitamin Tea Peach - ZERO zahar - ZERO calorii. Oshee Tea Zero este o noutate in piata, o bautura de ceai , FARA zahar si ZERO calorii cu aroma de piersica si adaos de vitamine (niacina, vitamina B6, vitamina B12, vitamina C). Produsul Oshee&nbs..

3.95 Lei

OSHEE - Isotonic Biker / Lime & Mint - 0.75l

OSHEE Isotonic BIKER este bautura isotonica necarbogazoasa cu aroma de lime si menta, si adaos de vitamine (E, B3, B5, B6, B7) potasiu, colagen si amino acizi. Acest isotonic este imbogatit cu potasiu care are un efect pozitiv in mentinerea echilibru..

4.65 Lei

OSHEE - Isotonic Lemon - 0.75l

OSHEE Isotonic LEMON 0.750l - bautura isotonica necarbogazoasa cu aroma de lamaie si adaos de vitamine (B3, E, B5, B6, B7). Acest isotonic are un efect pozitiv in mentinerea echilibrului electrolitilor din organism, ajutand functionarea optima a musc..

4.65 Lei

OSHEE - Isotonic Multifruct - 0.75l

OSHEE Isotonic MULTIFRUCT  este o bautura isotonica necarbogazoasa cu aroma de fructe si adaos de vitamine (B3, E, B5, B6, B7). Acest isotonic are un efect pozitiv in mentinerea echilibrului electrolitilor din organism, ajutand functionarea..

4.65 Lei

OSHEE - Isotonic Orange/ Runner - 0.75l

OSHEE Isotonic ORANGE/RUNNER - bautura isotonica necarbogazoasa cu aroma de portocale si adaos de vitamine (B3, E, B5, B6, B7), potasiu si magneziu. Acest isotonic are un efect pozitiv in mentinerea echilibrului electrolitilor din organism, ajut..

4.65 Lei

OSHEE - Isotonic Pink / Grapefruit - 0.75l

OSHEE Isotonic PINK - bautura izotonica necarbogazoasa cu aroma de grepfrut si adaos de vitamine (E, B3, B5, B6, B7). Acest isotonic are un efect pozitiv in mentinerea echilibrului electrolitilor din organism, ajutand functionarea optima a musch..

4.65 Lei

OSHEE - Isotonic Pure / Lime - 0.75l

OSHEE Isotonic PURE - ZERO zahar. Bautura isotonica necarbogazoasa cu aroma de lime si adaos de vitamine (B3, B5, B6, E) si L-carnitina NU contine zahar. Acest isotonic are un efect pozitiv in mentinerea echilibrului electrolitilor din organism,..

4.65 Lei

OSHEE - Isotonic Zero Multifruit - 0.75l

OSHEE Isotonic ZERO MULTIFRUCT - ZERO zahar, ZERO calorii, Este o bautura isotonica necarbogazoasa cu aroma de fructe si adaos de vitamine, cu zero zahar si zero calorii, creeata special pentru cei care fac efort fizic si pentru cei care urmaresc un ..

4.65 Lei

OSHEE - Vitamin Energy Formula - Magneziu - 0.25l

Oshee Vitamin Energy Formula - Magneziu - este o bautura energizanta, acidulata, cu aroma de fructe tropicale , cu adaos de vitamine si magneziu. Oshee Vitamin Energy Formula, o bautura energizanta, acidulata, cu adaos de vitamine,extras natural..

3.95 Lei

OSHEE - Vitamin Energy Formula - Magneziu ZERO - 0.25l

Oshee Vitamin Energy Formula - ZERO - Magneziu - ZERO zahar Este o bautura energizanta, acidulata, FARA zahar adaugat, cu aroma de fructe de acai, golden berries , cu adaos de vitamine (niacina, acid pantotenic, vitamina B6, biotina), adaos de minera..

3.95 Lei

OSHEE - Vitamin Energy Formula - RECOVERY - electrolytes + vitamins - 0.25l

Oshee Vitamin Energy Formula - RECOVERY - este o bautura energizanta, acidulata, cu electroliti, cu adaos de vitamine, magneziu, iod si potasiu cu aroma de menta si lamaie. Fara taurina, fara coloranti, fara arome artificiale.Supliment alimentar. Ate..

3.95 Lei

Afişare 1 - 24 din 47 (2 pagini)

Partenerul nostru principal pe aceasta cateorie este firma OSHEE

OSHEE produce diverse produse inovatoare cu adaos de vitamine si minerale care sustin si ajuta buna functionare a organismului. Produsele Oshee sunt dedicate persoanelor active, pasionate de miscare, de actiune si de un stil de viata sanatos, persoane care sunt ambitiose si competitive.

Gama de produse Oshee in Romania cuprinde apele cu vitamine si minerale, bauturi isotonice cu vitamine si minerale, bauturi cu fructe si adaos de vitamine, vitamin shooturi, musli bar cu fructe, adaos de vitamine si minerale. 

OSHEE: LIVE - FIGHT - WIN