Bauturi racoritoare si functionale

OSHEE - apa cu vitamine si minerale - aroma de lavanda - ZERO - 0.555l Sale

OSHEE - apa cu vitamine si minerale - aroma de lavanda - ZERO - 0.555l

OSHEE - apa cu vitamine si minerale - aroma de lavanda - ZERO - 0.555lBautura necarbogazoasa cu aroma de lavanda si adaos de vitamine, zinc si seleniu. Produs pasteurizat. ZERO zahar, zero calorii.Oshee Lavanda ZERO este un produs recent dezvolt..

5.95 Lei
6 buc. 3.00 Lei / buc.

OSHEE - apa cu vitamine si minerale - C500 , cu aroma de lamaie si menta, zero zahar - 0.555l Sale

OSHEE - apa cu vitamine si minerale - C500 , cu aroma de lamaie si menta, zero zahar - 0.555l

OSHEE - apa cu vitamine si minerale - vitamina C500, cu aroma de lamaie si menta - 0.555l. ZERO zahar, ZERO caloriiOshee vitamina C500 este un produs recent dezvoltat de producator si completeaza gama Oshee ZERO (zero zahar, zero calorii). Acest prod..

5.95 Lei
6 buc. 3.00 Lei / buc.

OSHEE - apa cu vitamine si minerale - Herbal - 0.555l

OSHEE apa cu vitamine si minerale - HERBAL.  Apa cu aroma de menta cu adaos de vitamine (B3, B5, B6, B9, B7,B12 ) si tarhon, papadie si urzica. Oshee apa cu vitamine si minerale reprezinta o compozitie unica de apa aromata, vitamine, micro-..

5.95 Lei

OSHEE - apa cu vitamine si minerale - Magnesium - 0.555l

OSHEE - apa cu vitamine si minerale - Magnesium - 0.555lOSHEE apa cu vitamine si minerale - Magnesium. Apa cu aroma de lamaie si portocale, vitamine (B3, B5, B6, B9, B7, B12) si magneziu. Oshee apa cu vitamine si minerale reprezinta o compozitie..

5.95 Lei

OSHEE - apa cu vitamine si minerale - The Witcher - cu aroma de liliac si agrise - 0.555l

OSHEE - apa cu vitamine si minerale - The Witcher - cu aroma de liliac si agrise - 0.555lOSHEE & The Witcher este o colaborare intre OSHEE si lumea jocurilor. Oricine apreciaza gustul unic al produselor OSHEE - fie ca este vorba de un gamer sau n..

6.40 Lei

OSHEE - apa cu vitamine si minerale - The Witcher - cu cafeina naturala si aroma de rodie - 0.555l

OSHEE - apa cu vitamine si minerale - The Witcher - cu cafeina naturala si aroma de rodie - 0.555lOSHEE & The Witcher este o colaborare intre OSHEE si lumea jocurilor. Oricine apreciaza gustul unic al produselor OSHEE - fie ca este vorba de un ga..

6.40 Lei

OSHEE - apa cu vitamine si minerale - Vitamins + Minerals - 0.555l

OSHEE apa cu vitamine si minerale - Vitamins + Minerals. Apa cu aroma de struguri rosii si fructul dragonului cu adaos de vitamine (niacina, vitamina B6, biotina, vitamina B12) si zinc. Oshee apa cu vitamine si minerale reprezinta o compozitie u..

5.95 Lei

OSHEE - apa cu vitamine si minerale - Zero - cu aroma de lamaie si lime 0.555l

OSHEE apa cu vitamine si minerale - ZERO - ZERO zahar. Apa cu aroma de lamaie si lime cu adaos de vitamine (vitamina C, vitamina B6, niacina vitamina B12 ) si magneziu. Oshee apa cu vitamine si minerale reprezinta o compozitie unica de apa aromata, v..

5.95 Lei

OSHEE - apa isotonica cu vitamine si minerale - Rebel - cu extract de schisandra si aroma de aloe - 0.555l

OSHEE Rebel - apa isotonica cu vitamine si minerale - cu extract de schisandra si aroma de aloe - 0.555lOSHEE a reusit sa imbine cu succes, intr-un mod inedit, caracteristicile apelor cu vitamine si minerale, cu proprietatile unei bauturi isotonice, ..

6.40 Lei

OSHEE - apa isotonica cu vitamine si minerale - Rebel - cu extract de schisandra si aroma de fructul dragonului - 0.555l

OSHEE Rebel - apa isotonica cu vitamine si minerale - cu extract de schisandra si aroma de fructul dragonului - 0.555lOSHEE a reusit sa imbine cu succes, intr-un mod inedit, caracteristicile apelor cu vitamine si minerale, cu proprietatile unei bautu..

6.40 Lei

OSHEE - ice tea vitamin - Zero cu aroma de piersica - 0.555l

Oshee Vitamin Tea Peach - ZERO zahar - ZERO calorii. Oshee Tea Zero este o noutate in piata, o bautura de ceai , FARA zahar si ZERO calorii cu aroma de piersica si adaos de vitamine (niacina, vitamina B6, vitamina B12, vitamina C). Produsul Oshee&nbs..

5.95 Lei

OSHEE - Isotonic Biker / Lime & Mint - 0.75l

OSHEE Isotonic BIKER este bautura isotonica necarbogazoasa cu aroma de lime si menta, si adaos de vitamine (E, B3, B5, B6, B7) potasiu, colagen si amino acizi. Acest isotonic este imbogatit cu potasiu care are un efect pozitiv in mentinerea echilibru..

6.60 Lei

OSHEE - Isotonic Lemon - 0.75l

OSHEE Isotonic LEMON 0.750l - bautura isotonica necarbogazoasa cu aroma de lamaie si adaos de vitamine (B3, E, B5, B6, B7). Acest isotonic are un efect pozitiv in mentinerea echilibrului electrolitilor din organism, ajutand functionarea optima a musc..

6.60 Lei

OSHEE - Isotonic Multifruct - 0.75l

OSHEE - Isotonic Multifruct - 0.75lOSHEE Isotonic MULTIFRUCT  este o bautura isotonica necarbogazoasa cu aroma de fructe si adaos de vitamine (B3, E, B5, B6, B7). Acest isotonic are un efect pozitiv in mentinerea echilibrului electrolitilor..

6.60 Lei

OSHEE - Isotonic Orange/ Runner - 0.75l

OSHEE Isotonic ORANGE/RUNNER - bautura isotonica necarbogazoasa cu aroma de portocale si adaos de vitamine (B3, E, B5, B6, B7), potasiu si magneziu. Acest isotonic are un efect pozitiv in mentinerea echilibrului electrolitilor din organism, ajut..

6.60 Lei

OSHEE - Isotonic Pure / Lime - 0.75l

OSHEE Isotonic PURE - ZERO zahar. Bautura isotonica necarbogazoasa cu aroma de lime si adaos de vitamine (B3, B5, B6, E) si L-carnitina NU contine zahar. Acest isotonic are un efect pozitiv in mentinerea echilibrului electrolitilor din organism,..

6.60 Lei

OSHEE - Vitamin Energy Formula - Magneziu - 0.25l Sale

OSHEE - Vitamin Energy Formula - Magneziu - 0.25l

Oshee Vitamin Energy Formula - Magneziu - este o bautura energizanta, acidulata, cu aroma de fructe tropicale , cu adaos de vitamine si magneziu. Oshee Vitamin Energy Formula, o bautura energizanta, acidulata, cu adaos de vitamine,extras natural..

5.95 Lei
6 buc. 3.00 Lei / buc.

OSHEE - Vitamin Energy Formula - Magneziu ZERO - 0.25l

Oshee Vitamin Energy Formula - ZERO - Magneziu - ZERO zahar Este o bautura energizanta, acidulata, FARA zahar adaugat, cu aroma de fructe de acai, golden berries , cu adaos de vitamine (niacina, acid pantotenic, vitamina B6, biotina), adaos de minera..

5.95 Lei

OSHEE - Vitamin Energy Formula - RECOVERY - electrolytes + vitamins - 0.25l

Oshee Vitamin Energy Formula - RECOVERY - este o bautura energizanta, acidulata, cu electroliti, cu adaos de vitamine, magneziu, iod si potasiu cu aroma de menta si lamaie. Fara taurina, fara coloranti, fara arome artificiale.Supliment alimentar. Ate..

5.95 Lei

OSHEE - Vitamin Energy Formula - Vitamina D+K - 0.25l

Oshee Vitamin Energy Formula - Vitamina D + K - este o bautura energizanta, acidulata, cu aroma de menta-lime-lamaie, cu adaos de calciu si vitamine (vitamina C, vitamina D vitamina K, vitamina E). Produs fara glucoza, fructoza si fara conservanti.&n..

5.95 Lei

OSHEE - Vitamin Energy Formula - Vitamine + minerale - 0.25l Sale

OSHEE - Vitamin Energy Formula - Vitamine + minerale - 0.25l

OSHEE - Vitamin Energy Formula - Vitamine + minerale - 0.25lOshee Vitamin Energy Formula - Vitamine + Minerale - este o bautura energizanta, acidulata, cu aroma de portocala , cu adaos de vitamine (niacina, biotina), minerale (zinc, seleniu) si ginse..

5.95 Lei
6 buc. 3.00 Lei / buc.

OXFAM - Cola BIO - 0.33l / produs in Belgia

Oxfam - bautura carbogazoasa Cola, cu ingrediente provenind din agricultura organica.Oxfam este o companie infiintata cu scopul de a mobiliza societatea civila pentru a eradica saracia la nivel gobal. Oxfam se implicata activ in diverse actiuni in to..

8.00 Lei

OXFAM - Limonada BIO - 0.33l / produs in Belgia

Oxfam - Limonada carbogazoasa cu ingrediente provenind din agricultura organica.Oxfam este o companie infiintata cu scopul de a mobiliza societatea civila pentru a eradica saracia la nivel gobal. Oxfam se implicata activ in diverse actiuni in toata l..

8.00 Lei

San Bernardo - Apa minerala naturala carbonatata - pet 1l / produs in Italia

San Bernardo - Apa minerala naturala carbonatata - pet 1l / produs in ItaliaDesignul sticlei a fost special facut de catre cunoscutul designer Giorgetto Giugiaro (designerul lui Ferrari), atat forma sticlei (forma de picatura) cat si elementele care ..

4.50 Lei

Afişare 1 - 24 din 32 (2 pagini)

Partenerul nostru principal pe aceasta cateorie este firma OSHEE

OSHEE produce diverse produse inovatoare cu adaos de vitamine si minerale care sustin si ajuta buna functionare a organismului. Produsele Oshee sunt dedicate persoanelor active, pasionate de miscare, de actiune si de un stil de viata sanatos, persoane care sunt ambitiose si competitive.

Gama de produse Oshee in Romania cuprinde apele cu vitamine si minerale, bauturi isotonice cu vitamine si minerale, bauturi cu fructe si adaos de vitamine, vitamin shooturi, musli bar cu fructe, adaos de vitamine si minerale. 

OSHEE: LIVE - FIGHT - WIN