Chimay Triple are un continut de alcool de 8%, o culoare aurie si este putin tulbure. 
Aroma berii Chimay Triple este data de parfumul de hamei cu nuante de strugure si mar copt.
Spre deosebire de celelalte beri Chimay care se servesc la o temperatura ideala de 8-12C, Chimay Triple se serveste cel mai bine foarte rece, la o temperatura de 6-8C. 

Chimay este o bere Trapista autentica. Este facuta in incinta unei manastiri Trapiste, sub controlul si responsabilitatea integrala a unei comunitati de calugari. Veniturile provenite din vanzarea de bere Trapista sunt 100% folosite pentru scopuri sociale si de caritate.
Berea Chimay este facuta in cadrul manastirii Notre Dame de Scourmont Abbey si este una din cele 6 beri din Belgia care poarta semnul official de “Bere Trapista”. Acest semn este acordat de catre Asociatia Internationala Trapista. 
Gustul extraordinar al berii Chimay are la baza 2 ingrediente unice: apa care provine de la puturile de apa din incinta manastirii si de la drojdia selectionata de Pere Theodore dupa ani de cercetari.
Ca si vinul, berea Chimay se poate pastra in beci pentru mai muti ani. Trecerea timpului inobileaza o bere trapista.

Informatii produs
Ingrediente apa, malt de orz, grau, zahar, hamei si drojdie.

CHIMAY TRIPLE - Bere blonda 8% alc. - 0.33l / bere trapista Belgia

  • Preţ cu TVA: 13,20 Lei


NOTA: Magazinul online Belfoods.ro face eforturi permanente pentru a actualiza toate informaţiile de pe site. Uneori insa se pot strecura inadvertente sau erori de operare. Producatorii pot modifica designul , ingredientele sau pretul unui produs fara preaviz. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului disponibil.
In mentenanta!