• English Tea Shop - Ceai BIO asiatic ayurvedic 100% wellness/spa range - Detox me, Cathedral - 32g / produs in Sri Lanka

Ceai English Tea Shop BIO asiatic ayurvedic 100% wellness/spa range - DETOX ME - 16piramide, 32g.

Este un amestec special de diverse sortimente de ceai, fructe si plante/flori: mentă, mentă piperată, semințe de schinduf, semințe de fenicul, flori de soc, curcumă, coajă de lămâie, urzică, rozmarin, lemn dulce și gălbenele africane (toate ingredientele provin din agricutura organică). Un ceai plin de arome armonioase cu efect de detoxifiere!

Dupa cum o spune si numele, English Tea Shop este este o marca Englezeasca de ceaiuri de calitate premium. Si daca nici englezii nu se pricep la ceaiuri, atunci cine? English Tea Shop nu se teme să experimenteze si sa dezvolte diferite gusturi/tipuri de ceaiuri si infuzii de ceai in diverse combinatii cu fructe uscate si flori/plante cu diverse proprietati. Aceste ceaiuri si infuzii sunt apreciate de către consumatorii de ceai din toată lumea.

English Tea Shop foloseste numai cele mai bune și cele mai gustoase ingrediente, preluate direct de la fermierii din toată lumea, majoritatea provenind din agricultura ecologica si fairtrade. In plus, English Tea Shop are unitatea de productie chiar în inima superputerii în domeniul ceaiului, insula Srí Lanka, fapt pentru care se poate baza pe tehnicile tradiționale de fabricare a ceaiului verificate în timp. Si ca totul sa mearga ceas, asa cum le place englezilor, membrii echipei English Tea Shop sunt unii dintre cei mai experimentați specialiști în ceai din lume.

Informatii produs
Ingrediente Mentă bio, mentă piperată bio, semințe de schinduf bio, semințe de fenicul bio, flori de soc bio, curcumă bio, coajă de lămâie bio, urzică bio, rozmarin bio, lemn dulce bio și gălbenele africane bio
Valori nutritionale

English Tea Shop - Ceai BIO asiatic ayurvedic 100% wellness/spa range - Detox me, Cathedral - 32g / produs in Sri Lanka

  • Preţ cu TVA: 25,40 Lei


NOTA: Magazinul online Belfoods.ro face eforturi permanente pentru a actualiza toate informaţiile de pe site. Uneori insa se pot strecura inadvertente sau erori de operare. Producatorii pot modifica designul , ingredientele sau pretul unui produs fara preaviz. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului disponibil.