Oferta Speciala - 3 beri CHIMAY: bleue, rouge, triple +1 pahar / bere trapista Belgia

Oferta Speciala - 3 beri CHIMAY: bleue, rouge, triple +1 pahar / bere trapista Belgia

  • 44.56 Lei

  • 54.56 Lei

Oferta Speciala - 3 beri Chimay, BLEUE (bruna) 9% alc, ROUGE (aramie) 7% alc. si TRIPLE (blonda) 8% impreuna cu un pahar de bere Chimay  / bere trapista Belgia

Produsul nu este permanent pe stoc, disponibilitate de cateva ori pe an.

Un cadou excelent pentru o persoana care este un bautor de bere. 

O ocazie de a incerca diferite tipuri de bere trapista Chimay, poate cel mai cunoscut brand de bere trapist din lume.

CHIMAY BLEUE este o bere bruna de exceptie, cu parfum de mirodenii si fructe iar gustul amar prelungit aminteste de cafeaua prajita. Chimay Bleue ofera un parfum puternic si un gust sec si amplu, cu o puternica nota caramelizata.

CHIMAY ROUGE - Bere aramie 7% alc. - 0.33l / bere trapista Belgia. Chimay Rouge a fost prima bere produsa de calugarii trapisti de la manastirea Scourmont. Principalele caracteristici ale acestei beri sunt culoarea aramie, aroma de fructe, un gust echilibrat, amarui si racoritor. Aromele de fructe prezente sunt cele de coacaze si caise, arome dublate de un gust sec si acidulat. Considerata de multi amatori de bere begiana ca fiind cea mai placuta bere din portofoliu, Chimay Rouge este introducerea ideala in cunoasterea portofoliului si traditiei berilor Chimay.

CHIMAY TRIPLE are un continut de alcool de 8%, o culoare aurie si este putin tulbure. Aroma berii Chimay Triple este data de parfumul de hamei cu nuante de strugure si mar copt. Spre deosebire de celelalte beri Chimay care se servesc la o temperatura ideala de 8-12C, Chimay Triple se serveste cel mai bine foarte rece, la o temperatura de 6-8C. 

Berea Chimay este facuta in cadrul manastirii Notre Dame de Scourmont Abbey si este una din cele 6 beri din Belgia care poarta semnul official de “Bere Trapista”. Acest semn este acordat de catre Asociatia Internationala Trapista. 

Gustul extraordinar al berii Chimay are la baza 2 ingrediente unice: apa care provine de la puturile de apa din incinta manastirii si de la drojdia selectionata de Pere Theodore dupa ani de cercetari.

Ca si vinul, berea Chimay se poate pastra in beci pentru mai muti ani. Trecerea timpului inobileaza o bere trapista.


Informatii produs
Ingrediente apa, malt de orz, grau, zahar, hamei si drojdie.