Specialitati de ciocolata

BOSTANI - ciocolata aurie si crema de biscuiti - 120g / produs in Belgia

BOSTANI - ciocolata aurie si crema de biscuiti - 120g / produs in BelgiaSpecialitate de ciocolata premium belgiana. Un dulce delicios din ciocolata fina, dezvoltat special sa iti incante simturile. Contine 20 de bucati, fiecare bucata de ciocolata es..

16.00 Lei

BOSTANI - ciocolata cu lapte si crema de biscuiti - 120g / produs in Belgia

BOSTANI - ciocolata cu lapte si crema de biscuiti - 120g / produs in BelgiaSpecialitate de ciocolata premium belgiana. Un dulce delicios din ciocolata fina, dezvoltat special sa iti incante simturile. Contine 20 de bucati, fiecare bucata de ciocolata..

16.00 Lei

BOSTANI - ciocolata neagra si crema de biscuiti - 120g / produs in Belgia

BOSTANI - ciocolata neagra si crema de biscuiti - 120g / produs in BelgiaSpecialitate de ciocolata premium belgiana. Un dulce delicios din ciocolata fina, dezvoltat special sa iti incante simturile. Contine 20 de bucati, fiecare bucata de ciocolata e..

16.00 Lei

BOSTANI - discuri de ciocolata alba cu speculoos - 120g / produs in Belgia Sale
11% off
11% off

BOSTANI - discuri de ciocolata alba cu speculoos - 120g / produs in Belgia

BOSTANI - discuri de ciocolata alba cu speculoos - 120g / produs in BelgiaSpecialitate de ciocolata premium belgiana. Un dulce delicios din ciocolata fina, dezvoltat special sa iti incante simturile. Contine 24 de bucati (discuri), fiecare bucata de ..

17.00 Lei19.00 Lei

BOSTANI - discuri de ciocolata neagra cu caramel sarat - 120g / produs in Belgia Sale
11% off
11% off

BOSTANI - discuri de ciocolata neagra cu caramel sarat - 120g / produs in Belgia

BOSTANI - discuri de ciocolata neagra cu caramel sarat - 120g / produs in BelgiaSpecialitate de ciocolata premium belgiana. Un dulce delicios din ciocolata fina, dezvoltat special sa iti incante simturile. Contine 24 de bucati (discuri), fiecare buca..

17.00 Lei19.00 Lei

BOSTANI - discuri de ciocolata neagra cu fistic - 120g / produs in Belgia Sale
11% off
11% off

BOSTANI - discuri de ciocolata neagra cu fistic - 120g / produs in Belgia

BOSTANI - discuri de ciocolata neagra cu fistic - 120g / produs in BelgiaSpecialitate de ciocolata premium belgiana. Un dulce delicios din ciocolata fina, dezvoltat special sa iti incante simturile. Contine 24 de bucati (discuri), fiecare bucata de c..

17.00 Lei19.00 Lei

TRIANON - Foita crocanta de ciocolata neagra cu bucatele de zahar si gust de lamaie - 75g / produs in Olanda Sale
10% off
10% off

TRIANON - Foita crocanta de ciocolata neagra cu bucatele de zahar si gust de lamaie - 75g / produs in Olanda

TRIANON - Foita crocanta de ciocolata neagra belgiana cu bucatele de zahar si gust de lamaieUn dulce delicios din ciocolata fina belgiana.Trianon este o firma de familie cu sediul in Olanda care produce diverse sortimente de ciocolata folosind ca ing..

6.48 Lei7.20 Lei

TRIANON - Foita crocanta de ciocolata neagra cu bucatele de zahar si gust de menta - 75g / produs in Olanda

TRIANON - Foita crocanta de ciocolata neagra belgiana cu bucatele de zahar si gust de menta.Un dulce delicios din ciocolata fina belgiana.Trianon este o firma de familie cu sediul in Olanda care produce diverse sortimente de ciocolata folosind ca ing..

7.20 Lei

TRIANON - Sticks ciocolata cu caramel - 75g / produs in Olanda

TRIANON - Sticks de ciocolata cu lapte belgiana cu aroma de caramel.Un dulce delicios din ciocolata fina belgiana.Trianon este o firma de familie cu sediul in Olanda care produce diverse sortimente de ciocolata folosind ca ingredient (materie prima) ..

7.20 Lei

TRIANON - Sticks ciocolata lapte cu portocale - 75g / produs in Olanda

TRIANON - Sticks de ciocolata cu lapte belgiana cu aroma de portocale.Un dulce delicios din ciocolata fina belgiana.Trianon este o firma de familie cu sediul in Olanda care produce diverse sortimente de ciocolata folosind ca ingredient (materie prima..

7.20 Lei

TRIANON - Sticks ciocolata neagra cu menta - 75g / produs in Olanda

TRIANON - Sticks de ciocolata belgiana neagra cu arome de menta. Un dulce delicios din ciocolata fina belgiana.Trianon este o firma de familie cu sediul in Olanda care produce diverse sortimente de ciocolata folosind ca ingredient (materie prima) num..

7.20 Lei

Afişare 1 - 11 din 11 (1 pagini)