• English Tea Shop - Ceai BIO Earl Grey - 40g / produs in Sri Lanka

Ceai English Tea Shop BIO Earl Gray - 20 pliculete, 40g

Ceaiul Earl Grey oferă un gust pur și simplu delicios prin amestecul de ceai negru îmbogățit cu ulei de bergamotă. (toate ingredientele provin din agricutura organică). Un ceai aromat, delicios și plin de anti-oxidanți.

Dupa cum o spune si numele, English Tea Shop este este o marca Englezeasca de ceaiuri de calitate premium. Si daca nici englezii nu se pricep la ceaiuri, atunci cine? English Tea Shop nu se teme să experimenteze si sa dezvolte diferite gusturi/tipuri de ceaiuri si infuzii de ceai in diverse combinatii cu fructe uscate si flori/plante cu diverse proprietati. Aceste ceaiuri si infuzii sunt apreciate de către consumatorii de ceai din toată lumea.

English Tea Shop foloseste numai cele mai bune și cele mai gustoase ingrediente, preluate direct de la fermierii din toată lumea, majoritatea provenind din agricultura ecologica si fairtrade. In plus, English Tea Shop are unitatea de productie chiar în inima superputerii în domeniul ceaiului, insula Srí Lanka, fapt pentru care se poate baza pe tehnicile tradiționale de fabricare a ceaiului verificate în timp. Si ca totul sa mearga ceas, asa cum le place englezilor, membrii echipei English Tea Shop sunt unii dintre cei mai experimentați specialiști în ceai din lume.

Informatii produs
Ingrediente Ceai negru de Ceylon organic cu aromă naturală de bergamotă.
Valori nutritionale

English Tea Shop - Ceai BIO Earl Grey - 40g / produs in Sri Lanka

  • Pret normal cu TVA: 11,20 Lei
  • Pret PROMO cu TVA:

    9,99 Lei


NOTA: Magazinul online Belfoods.ro face eforturi permanente pentru a actualiza toate informaţiile de pe site. Uneori insa se pot strecura inadvertente sau erori de operare. Producatorii pot modifica designul , ingredientele sau pretul unui produs fara preaviz. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului disponibil.