English Tea Shop - Ceai BIO Lemongrass Peppemint Tropical Punch - 30g / produs in Sri Lanka

English Tea Shop - Ceai BIO Lemongrass Peppemint Tropical Punch - 30g / produs in Sri Lanka

  • 12.80 Lei

Ceai English Tea Shop BIO Lemongrass Peppermint Tropical Punch - 20plicuri, 30g

Cald sau rece, ceaiul organic cu lemongrass si menta iti insenineaza orice zi. Acest amestec inspirat aduce impreuna cateva arome fine, menite sa incante toate simturile: lemongrass, menta, hibiscus, maces, musetel si mere. Toate aceste ingrediente organice, atent selectionate, se combina inspirat intr-un ceai ce poate fi savurat la orice ora din zi.

Dupa cum o spune si numele, English Tea Shop este este o marca Englezeasca de ceaiuri de calitate premium. Si daca nici englezii nu se pricep la ceaiuri, atunci cine? English Tea Shop nu se teme să experimenteze si sa dezvolte diferite gusturi/tipuri de ceaiuri si infuzii de ceai in diverse combinatii cu fructe uscate si flori/plante cu diverse proprietati. Aceste ceaiuri si infuzii sunt apreciate de către consumatorii de ceai din toată lumea.

English Tea Shop foloseste numai cele mai bune și cele mai gustoase ingrediente, preluate direct de la fermierii din toată lumea, majoritatea provenind din agricultura ecologica si fairtrade. In plus, English Tea Shop are unitatea de productie chiar în inima superputerii în domeniul ceaiului, insula Srí Lanka, fapt pentru care se poate baza pe tehnicile tradiționale de fabricare a ceaiului verificate în timp. Si ca totul sa mearga ceas, asa cum le place englezilor, membrii echipei English Tea Shop sunt unii dintre cei mai experimentați specialiști în ceai din lume.

Informatii produs
Ingrediente Lemongrass organic, menta organica, hibiscus organic, maces organic, musetel organic si bucati de mar organic cu arome naturale de mango, piersica si rodie.
Valori nutritionale