English Tea Shop - Ceai BIO Super Berries Jeff Can - 30g / produs in Sri Lanka

English Tea Shop - Ceai BIO Super Berries Jeff Can - 30g / produs in Sri Lanka

  • 24.60 Lei


  • PROMO:

  • Pentru 2 buc. sau mai multe, pretul este de 12,30 Lei / buc.

Ceai English Tea Shop BIO Super Berries - 15piramide, 30g

Cu afine, capsuni dulci si mici zmeuri zemoase, amestecul de Fructe de Padure Bio a fost creat pentru gustustul sau inegalabil. In plus, fructele de padure se afla mereu in topul alegerilor potrivite atunci cand vine vorba de o alimentatie sanatoasa. Iar daca vrei sa te bucuri de un ceai fara teina, cel de fructe de padure poate reprezenta una dintre cele mai potrivite optiuni (toate ingredientele provin din agricutura organică).

Dupa cum o spune si numele, English Tea Shop este este o marca Englezeasca de ceaiuri de calitate premium. Si daca nici englezii nu se pricep la ceaiuri, atunci cine? English Tea Shop nu se teme să experimenteze si sa dezvolte diferite gusturi/tipuri de ceaiuri si infuzii de ceai in diverse combinatii cu fructe uscate si flori/plante cu diverse proprietati. Aceste ceaiuri si infuzii sunt apreciate de către consumatorii de ceai din toată lumea.

English Tea Shop foloseste numai cele mai bune și cele mai gustoase ingrediente, preluate direct de la fermierii din toată lumea, majoritatea provenind din agricultura ecologica si fairtrade. In plus, English Tea Shop are unitatea de productie chiar în inima superputerii în domeniul ceaiului, insula Srí Lanka, fapt pentru care se poate baza pe tehnicile tradiționale de fabricare a ceaiului verificate în timp. Si ca totul sa mearga ceas, asa cum le place englezilor, membrii echipei English Tea Shop sunt unii dintre cei mai experimentați specialiști în ceai din lume.

Informatii produs
Ingrediente Hibiscus organic, rooibos organic, menta organica, zmeura organica, capsuni organice, mure organice, arome naturale de zmeura si capsuni.
Valori nutritionale