English Tea Shop - Ceai BIO asiatic ayurvedic 100% wellness/spa range - Sensual me - 30g / produs in Sri Lanka

English Tea Shop - Ceai BIO asiatic ayurvedic 100% wellness/spa range - Sensual me - 30g / produs in Sri Lanka

  • 18.03 Lei


  • PROMO:

  • Pentru 2 buc. sau mai multe, pretul este de 9,02 Lei / buc.

Ceai English Tea Shop BIO asiatic ayurvedic 100% wellness/spa range - SENSUAL ME - 20plicuri, 30g.

Este un amestec special de diverse sortimente de ceai, fructe si plante/flori: lemongrass, hibiscus, rooibos, frunze de mur, scortisoara, radacini de lemn dulce si levantica (toate ingredientele provin din agricutura organică). Un ceai aromat, delicios și plin de anti-oxidanți.

Dupa cum o spune si numele, English Tea Shop este este o marca Englezeasca de ceaiuri de calitate premium. Si daca nici englezii nu se pricep la ceaiuri, atunci cine? English Tea Shop nu se teme să experimenteze si sa dezvolte diferite gusturi/tipuri de ceaiuri si infuzii de ceai in diverse combinatii cu fructe uscate si flori/plante cu diverse proprietati. Aceste ceaiuri si infuzii sunt apreciate de către consumatorii de ceai din toată lumea.

English Tea Shop foloseste numai cele mai bune și cele mai gustoase ingrediente, preluate direct de la fermierii din toată lumea, majoritatea provenind din agricultura ecologica si fairtrade. In plus, English Tea Shop are unitatea de productie chiar în inima superputerii în domeniul ceaiului, insula Srí Lanka, fapt pentru care se poate baza pe tehnicile tradiționale de fabricare a ceaiului verificate în timp. Si ca totul sa mearga ceas, asa cum le place englezilor, membrii echipei English Tea Shop sunt unii dintre cei mai experimentați specialiști în ceai din lume.

Informatii produs
Ingrediente Lemongrass organic, hibiscus organic, rooibos organic, frunze de mur organic, scortisoara organica, radacini de lemn dulce si organic si levantica organica. Ingrediente din agricultura ecologica.
Valori nutritionale