• KASTEEL ROUGE - Bere aramie 8% alc. - 0.33l / bere speciala Belgia

Kasteel Rouge este în principal un "amestec" de două produse artizanale de calitate, Kasteel Donker și un lichior de cireșe.

Berea a fost lansată în 2008 și este cea mai "fructată" ofertă din gama de bere Kasteel. Deoarece aceasta bere este produsă în mod diferit de berile tipice belgiene cu fructe, braseria Van Honsebrouck preferă să numească această bere "fructată", mai degrabă decât o bere cu fructe. Spre deosebire de majoritatea berii cu fructe, care include gama St.Louis de la Van Honsebrouck, această bere nu este făcută prin adăugarea cireșelor sau a altor fructe la berea de baza geuze. CEO-ul braseriei, Xavier Van Honsebrouck afirmă că acest proces oferă o experiență de gust cu totul diferită. Un lucru este sigur, Kasteel Rouge garantează o explozie de gust.

Informatii produs
Ingrediente apă, drojdie, zahăr, hamei și malț de orz, lichior de cirese
Valori nutritionale

KASTEEL ROUGE - Bere aramie 8% alc. - 0.33l / bere speciala Belgia

  • Preţ cu TVA: 10,40 Lei


NOTA: Magazinul online Belfoods.ro face eforturi permanente pentru a actualiza toate informaţiile de pe site. Uneori insa se pot strecura inadvertente sau erori de operare. Producatorii pot modifica designul , ingredientele sau pretul unui produs fara preaviz. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului disponibil.