• Oferta Speciala bere artizanala cu fructe: 2 beri LIEFMANS FRUITESSE + 1 pahar / bere Belgia

Oferta Speciala - LIEFMANS FRUITESSE 3,8% alc, 2 sticle 0,25l si un pahar de bere Liefmans tip sampanie.

Acest produs nu este permanent pe stoc, diaponibilitate de cateva ori pe an.

Liefmans este o bere lejera, cu suc de fructe (mix de cirese, afine, soc, capsuni, zmeura) , maturata cu cirese, care se serveste cu gheata. Liefmans, la origini este o bere produsa din diverse tipuri de bere. Originea amestecării a diferite tipuri de bere a fost aceea de a păstra berea preparată în timpul iernii, pentru vara fierbinte. In secolele trecute aceasta bere se putea pastra pana vara, fara sa necesite conditii speciale (frig) si care pe timp de vara se bea cat mai rece, in loc de apa (bere slab alcoolizata). Liefmans se prepară din malț palid, întunecat și prăjit. După fermentație timp de o săptămână, berea se maturizează timp de patru până la opt luni. Berile mai vechi sunt amestecate cu bere proaspătă, mai dulce, "nouă", pentru a-I imbogati aroma.

Braseria Liefmans dateaza din 1679, Liefmans fiind una dintre fabricile de bere din zona marilor beri belgiene. Aromele distinctive ale lui Liefmans derivă din procesul de fermentare mixtă, în vase deschise, amestecarea berii tinere și vechi și fermentare berii in sticle, în beciurile de la Oudenaarde.

Informatii produs
Ingrediente apa, malt de orz, malt de grau, 15% fructe (cirese, afine, soc, capsuni, zmeura), fructoza, arome, hamei, indulcitor: acesulfam-k. Contine malt de orz
Valori nutritionale

Oferta Speciala bere artizanala cu fructe: 2 beri LIEFMANS FRUITESSE + 1 pahar / bere Belgia

  • Pret normal cu TVA: 29,46 Lei
  • Pret PROMO cu TVA:

    19,46 Lei


NOTA: Magazinul online Belfoods.ro face eforturi permanente pentru a actualiza toate informaţiile de pe site. Uneori insa se pot strecura inadvertente sau erori de operare. Producatorii pot modifica designul , ingredientele sau pretul unui produs fara preaviz. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului disponibil.