• ST LOUIS PREMIUM KRIEK - Bere cu cirese 3.2% alc. - 0.25l / bere Belgia

St. Louis Premium Kriek este un kriekenbier (bere de cireșe) realizat pe bază de lambic. Un sfert din Sf. Louis Premium Kriek este sucul de cirese Obacinska krieken, care au fost înmuiate în gueuze timp de șase luni. Este o bere cu miros foarte agreabil, cu o paletă largă de nuante începând cu cirese spre tonuri de fructe confiate, prăjitura fină și flori. La degustare, atacul dulce este echilibrat de o aciditate destul de pronunțată iar buchet are o savoare excelentă. St Louis Premium Kriek, o bere lejera, extraordinar de racoritoare.

Berile cu fructe pe baza de Lambic sunt unice in lume. Berea de tip "Lambic' este obtinuta fara adaos de drojdie, prin fermentatia naturala a bacteriilor prezente in timpul iernii in aerul din regiunea Bruxel. Berea astfel obtinuta este apoi pusa la invechit in butoaie de lemn pentru o perioada de minim un an. Amestecata cu alte Lambic-uri de diverse maturatii ea devine o bere tip "Gueuze", o bere acidulata si racoritoare fara sa fie amara, cum se facea inainte de aparitia si extinderea masiva a berilor 'lager'. Berea Gueuze este numita de catre unii specialisti de bere 'champagne de Bruxelles ". Amestecata cu cirese sau zmeura ea se transforma in "Kriek" si "Framboise", beri lejere de vara, foarte placute.

Informatii produs
Ingrediente apă, malț de orz, grâu, suc de cirese (30%), zahăr, hamei, arome, îndulcitori (steviol glicozide din stevia), antioxidanți (acid ascorbic).
Valori nutritionale

ST LOUIS PREMIUM KRIEK - Bere cu cirese 3.2% alc. - 0.25l / bere Belgia

  • Preţ cu TVA: 9,10 Lei


NOTA: Magazinul online Belfoods.ro face eforturi permanente pentru a actualiza toate informaţiile de pe site. Uneori insa se pot strecura inadvertente sau erori de operare. Producatorii pot modifica designul , ingredientele sau pretul unui produs fara preaviz. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului disponibil.