FOOD SPECIALIZE (THAI DANCER)


THAI DANCER - Pasta pentru supa TOM KHA - 50g / produs in Thailanda

THAI DANCER - Pasta pentru supa TOM KHA - 50g / produs in ThailandaNu contine: Conservanti, Coloranti Artificiali, Glutamat Monosodic, Arome Artificiale, GlutenCu aceasta pasta se prepara faimoasa supa thailandeza Tom Kha Gai, o supa cu pui si lapte ..

6.25 Lei

THAI DANCER - Pasta pentru supa TOM YUM - 50g / produs in Thailanda

THAI DANCER - Pasta pentru supa TOM YUM - 50g / produs in ThailandaNu contine: Conservanti, Coloranti Artificiali, Gluten.Cea mai populara supa thailandeza se poate prepara cu ajutorul acestei paste din Tom Yam. Este o supa picanta si acrisoara.Tom Y..

6.58 Lei

THAI DANCER - Sos de chili cu usturoi - 300ml / produs in Thailanda

THAI DANCER - Sos de chili cu usturoi - 300ml / produs in ThailandaAcest produs nu contine conservanti, coloranti artificiali, glutamat monosodic, gluten.Thai Dancer este produs de catre firma Food Specialize din Thailanda, care este specializata in ..

9.44 Lei

THAI DANCER - Sos de chili dulce - foarte picant - 250ml / produs in Thailanda

THAI DANCER - Sos de chili dulce - foarte picant - 250ml / produs in ThailandaAcest produs nu contine conservanti, coloranti artificiali, glutamat monosodic, gluten.Thai Dancer este produs de catre firma Food Specialize din Thailanda, care este speci..

9.44 Lei

THAI DANCER - Sos de chili dulce - foarte picant - 300ml / produs in Thailanda

THAI DANCER - Sos de chili dulce - foarte picant - 300ml / produs in ThailandaAcest produs nu contine conservanti, coloranti artificiali, glutamat monosodic, gluten.Thai Dancer este produs de catre firma Food Specialize din Thailanda, care este speci..

7.65 Lei

THAI DANCER - Sos de chili dulce - original - 300ml / produs in Thailanda

THAI DANCER - Sos de chili dulce - original - 300ml / produs in ThailandaAcest produs nu contine conservanti, coloranti artificiali, glutamat monosodic, gluten.Thai Dancer este produs de catre firma Food Specialize din Thailanda, care este specializa..

7.46 Lei

THAI DANCER - Sos de chili dulce - putin picant - 300ml / produs in Thailanda

THAI DANCER - Sos de chili dulce - putin picant - 300ml / produs in ThailandaAcest produs nu contine conservanti, coloranti artificiali, glutamat monosodic, gluten.Thai Dancer este produs de catre firma Food Specialize din Thailanda, care este specia..

8.57 Lei

THAI DANCER - Sos de chili pentru pachetele de primavara - 300ml / produs in Thailanda

THAI DANCER - Sos de chili pentru pachetele de primavara - 300ml / produs in ThailandaAcest produs nu contine conservanti, coloranti artificiali, glutamat monosodic, gluten.Thai Dancer este produs de catre firma Food Specialize din Thailanda, care es..

8.06 Lei

THAI DANCER - Sos de ghimbir - 300ml / produs in Thailanda Sale
20% off
20% off

THAI DANCER - Sos de ghimbir - 300ml / produs in Thailanda

THAI DANCER - Sos de ghimbar - 300ml / produs in ThailandaThai Dancer este produs de catre firma Food Specialize din Thailanda, care este specializata in productia de sosuri specifice mancarurilor thailandeze. Produsele Thai Dancer sunt recunosc..

9.74 Lei12.17 Lei

THAI DANCER - Sos de piper negru - 300ml / produs in Thailanda

THAI DANCER - Sos de piper negru - 300ml / produs in ThailandaThai Dancer este produs de catre firma Food Specialize din Thailanda, care este specializata in productia de sosuri specifice mancarurilor thailandeze. Produsele Thai Dancer sunt recu..

9.36 Lei

THAI DANCER - Sos de prune - original - 300ml / produs in Thailanda Sale
20% off
20% off

THAI DANCER - Sos de prune - original - 300ml / produs in Thailanda

THAI DANCER - Sos de prune - 300ml / produs in ThailandaThai Dancer este produs de catre firma Food Specialize din Thailanda, care este specializata in productia de sosuri specifice mancarurilor thailandeze. Produsele Thai Dancer sunt recunoscut..

8.93 Lei11.16 Lei

Afişare 1 - 11 din 11 (1 pagini)