FOOD SPECIALIZE (THAI DANCER)


THAI DANCER - Sos de chili cu usturoi - 300ml / produs in Thailanda

THAI DANCER - Sos de chili cu usturoi - 300ml / produs in ThailandaAcest produs nu contine conservanti, coloranti artificiali, glutamat monosodic, gluten.Thai Dancer este produs de catre firma Food Specialize din Thailanda, care este specializata in ..

13.00 Lei

THAI DANCER - Sos de chili dulce - foarte picant - 300ml / produs in Thailanda

THAI DANCER - Sos de chili dulce - foarte picant - 300ml / produs in ThailandaAcest produs nu contine conservanti, coloranti artificiali, glutamat monosodic, gluten.Sweet chilli sauce, este unul dintre cele mai populare condimente din lume. Gustul ar..

11.00 Lei

THAI DANCER - Sos de chili dulce - putin picant (continut redus de zahar) 300ml / produs in Thailanda

THAI DANCER - Sos de chili dulce - putin picant (continut redus de zahar) - 300ml / produs in ThailandaContinut redus de zahar (50% mai putin zahar fata de un produs similar). Acest produs nu contine conservanti, coloranti artificiali, glutamat ..

11.00 Lei

THAI DANCER - Sos de chili Sriracha - 200ml / produs in Thailanda

THAI DANCER - Sos de chili Sriracha - 200ml / produs in ThailandaSosul Sriracha de la Thai Dancer este un cumul de arome, ce-ti va delecta papilele gustative. Facut doar din ingrediente de calitate, prin metode traditionale, acest sos este gata de a ..

10.00 Lei

THAI DANCER - Sos de chili Sriracha - 450ml / produs in Thailanda

THAI DANCER - Sos de chili Sriracha - 450ml / produs in ThailandaSosul Sriracha de la Thai Dancer este un cumul de arome, ce-ti va delecta papilele gustative. Facut doar din ingrediente de calitate, prin metode traditionale, acest sos este gata de a ..

19.00 Lei

THAI DANCER - Sos de ghimbir - 300ml / produs in Thailanda

THAI DANCER - Sos de ghimbar - 300ml / produs in ThailandaThai Dancer este produs de catre firma Food Specialize din Thailanda, care este specializata in productia de sosuri specifice mancarurilor thailandeze. Produsele Thai Dancer sunt recunosc..

13.00 Lei

THAI DANCER - Sos de peste - 300ml / produs in Thailanda Sale
20% off
20% off

THAI DANCER - Sos de peste - 300ml / produs in Thailanda

THAI DANCER - Sos de peste - 300ml / produs in ThailandaSosul de peste se foloseste pe scara larga in bucataria tailandeza si vietnameza. Se obtine prin fermentarea unor pesti mici (ansoa), bogati in proteine, impreuna cu sare, timp de cateva luni. L..

11.20 Lei14.00 Lei

THAI DANCER - Sos de peste - 750ml / produs in Thailanda

THAI DANCER - Sos de peste - 750ml / produs in ThailandaSosul de peste se foloseste pe scara larga in bucataria tailandeza si vietnameza. Se obtine prin fermentarea unor pesti mici (ansoa), bogati in proteine, impreuna cu sare, timp de cateva luni. L..

20.00 Lei

THAI DANCER - Sos de piper negru - 300ml / produs in Thailanda

THAI DANCER - Sos de piper negru - 300ml / produs in ThailandaThai Dancer este produs de catre firma Food Specialize din Thailanda, care este specializata in productia de sosuri specifice mancarurilor thailandeze. Produsele Thai Dancer sunt recu..

13.00 Lei

THAI DANCER - Sos de stridii - 300ml / produs in Thailanda

THAI DANCER - Sos de stridii - 300ml / produs in ThailandaThai Dancer este produs de catre firma Food Specialize din Thailanda, care este specializata in productia de sosuri specifice mancarurilor thailandeze. Produsele Thai Dancer sunt recunosc..

13.00 Lei

THAI DANCER - Sos dulce acrisor - 300ml / produs in Thailanda Sale
10% off
10% off

THAI DANCER - Sos dulce acrisor - 300ml / produs in Thailanda

THAI DANCER - Sos dulce acrisor - 300ml / produs in ThailandaThai Dancer este produs de catre firma Food Specialize din Thailanda, care este specializata in productia de sosuri specifice mancarurilor thailandeze. Produsele Thai Dancer sunt recun..

13.50 Lei15.00 Lei

Afişare 1 - 11 din 11 (1 pagini)