Avon & Ragobert - Terina de iepure cu mustar - 180g / produs in Franta

Avon & Ragobert - Terina de iepure cu mustar - 180g / produs in Franta

  • 21.00 Lei

Avon & Ragobert - Terina de iepure cu mustar - 180g / produs in Franta

Avon & Ragobert - Terine cu deliciu epic.

Aceasta reteta este un clasic al gastronomiei franceze. Reteta combina delicatetea carnii de iepure cu mustarul fin a l'ancienne. Un deliciu pentru orice gurmand.

Avon & Ragobert este o marca de specialitati gourmet din Franta, zona Centre-Val de Loire, regiunea Sologne. Producatorul functioneaza in aceasta regiune inca din anul 1898. Joseph Avon a pus bazele unei afaceri de familie in 1898 deschizand un prim magazin de carne si specialitati gourmet. Si in ziua de astazi producatorul se bazeaza pe retete locale, traditionale care au la baza materie prima 100% din Franta, in cele mai multe cazuri chiar din regiunea Sologne. Toate produsele gourmet sunt produse dupa retete traditionale. Ca o noutate a ultimilor ani, produsele Avon & Ragobert sunt gluten free.

Ce ziceti de o terrina de rata, de iepure, de caprioara sau de un foie gras care sa mearga cu un vin bun. Cand vorbim de specialitati gourmet Franta, vorbim de produse care iti incanta papilele gustative.

Informatii produs
Ingrediente Ingrediente: gat de porc*, carne de iepure* 25%, ficat de porc*, mustar traditional 3% (apa, otet, seminte de mustar, sare, condimente), faina de orez, sare, proteine ​​din lapte, oua pudra, lapte praf, ceapa, condimente si plante aromatice. Produsul nu contine coloranti sau conservanti * ingrediente din carne proveniente Franta Alergeni: oua, lapte
Valori nutritionale Valoare energetica 311kcal/100 g, Grasimi 27 g/100 g, Glucide 2,9 g/100 g, Sare 1.5 g/100 g, Proteine 14 g/100 g
Etichete: Avon & Ragobert