Avon & Ragobert - Terina de rata cu piper verde - 180g / produs in Franta

Avon & Ragobert - Terina de rata cu piper verde - 180g / produs in Franta

  • 21.00 Lei

Avon & Ragobert - Terina de rata cu piper verde - 180g / produs in Franta

Avon & Ragobert - Terine cu deliciu epic.

Aceasta terina are la baza o reteta regionala clasica si este printre cele mai vandute produse de la Avon & Ragobert. Veti descoperi aroma si finetea cunoscuta a terinelor de rata combinata cu piperul verde (mai proaspat si mai aromat decat piperul negru) ceea ce ofera un gust si o aroma deosebita. 

Avon & Ragobert este o marca de specialitati gourmet din Franta, zona Centre-Val de Loire, regiunea Sologne. Producatorul functioneaza in aceasta regiune inca din anul 1898. Joseph Avon a pus bazele unei afaceri de familie in 1898 deschizand un prim magazin de carne si specialitati gourmet. Si in ziua de astazi producatorul se bazeaza pe retete locale, traditionale care au la baza materie prima 100% din Franta, in cele mai multe cazuri chiar din regiunea Sologne. Toate produsele gourmet sunt produse dupa retete traditionale. Ca o noutate a ultimilor ani, produsele Avon & Ragobert sunt gluten free.

Ce ziceti de o terrina de rata, de iepure, de caprioara sau de un foie gras care sa mearga cu un vin bun. Cand vorbim de specialitati gourmet Franta, vorbim de produse care iti incanta papilele gustative.

Informatii produs
Ingrediente Ingrediente: gat de porc*, carne de rata* 30%, ficat de porc*, piper verde 2%, faina de orez, sare, proteine ​​din lapte, oua pudra, lapte praf, ceapa, piper. Produsul nu contine coloranti sau conservanti * ingrediente din carne proveniente Franta Alergeni: oua, lapte
Valori nutritionale Valoare energetica 301kcal/100 g, Grasimi 26 g/100 g, Glucide 2,3 g/100 g, Sare 1.7 g/100 g, Proteine 14 g/100 g
Etichete: Avon & Ragobert