Bauturi carbonatate

BLACK ROCK - Bautura carbogazoasa cu aroma Italian Spritz 0% alc. doza - 250ml / produs in Kosovo

BLACK ROCK - Bautura carbogazoasa cu aroma Italian Spritz 0% alc. doza - 250ml / produs in KosovoClasicul Spritz Italian, fara alcool...

8.00 Lei

BLACK ROCK - Bautura carbogazoasa cu aroma Whiskey & Cola 0% alc. doza - 250ml / produs in Kosovo

BLACK ROCK - Bautura carbogazoasa cu aroma Whiskey & Cola 0% alc. doza - 250ml / produs in KosovoClasicul Whiskey & Cola, fara alcool...

8.00 Lei

DADA - Bautura cu aroma de capsuni, carbonatata - 330ml / produs in Franta DADA - Bautura cu aroma de capsuni, carbonatata - 330ml / produs in Franta Sale

DADA - Bautura cu aroma de capsuni, carbonatata - 330ml / produs in Franta

DADA - Bautura cu aroma de capsuni, carbonatata - 330ml / produs in FrantaFara zahar adaugat. Indulcit cu fructoza.Dada este o bautura carbonatata cu aroma de capsuni irezistibil de racoritare intr-un ambalaj modern. Designul distractiv si colorat de..

9.50 Lei
6 buc. 8.00 Lei / buc.

DADA - Bautura cu aroma de mere, carbonatata - 330ml / produs in Franta DADA - Bautura cu aroma de mere, carbonatata - 330ml / produs in Franta Sale

DADA - Bautura cu aroma de mere, carbonatata - 330ml / produs in Franta

DADA - Bautura cu aroma de mere, carbonatata - 330ml / produs in FrantaFara zahar adaugat. Indulcit cu fructoza.Dada este o bautura carbonatata cu aroma de mere irezistibil de racoritare intr-un ambalaj modern. Designul distractiv si colorat de pe cu..

9.50 Lei
6 buc. 8.00 Lei / buc.

DADA - Bautura cu aroma de piersica, carbonatata - 330ml / produs in Franta DADA - Bautura cu aroma de piersica, carbonatata - 330ml / produs in Franta Sale

DADA - Bautura cu aroma de piersica, carbonatata - 330ml / produs in Franta

DADA - Bautura cu aroma de piersica, carbonatata - 330ml / produs in FrantaFara zahar adaugat. Indulcit cu fructoza.Dada este o bautura carbonatata cu aroma de piersica irezistibil de racoritare intr-un ambalaj modern. Designul distractiv si colorat ..

9.50 Lei
6 buc. 8.00 Lei / buc.

OXFAM - Cola BIO - 0.33l / produs in Belgia OXFAM - Cola BIO - 0.33l / produs in Belgia Sale

OXFAM - Cola BIO - 0.33l / produs in Belgia

Oxfam - bautura carbogazoasa Cola, cu ingrediente provenind din agricultura organica.Oxfam este o companie infiintata cu scopul de a mobiliza societatea civila pentru a eradica saracia la nivel gobal. Oxfam se implicata activ in diverse actiuni in to..

11.00 Lei
12 buc. 9.35 Lei / buc.

OXFAM - Limonada BIO - 0.33l / produs in Belgia OXFAM - Limonada BIO - 0.33l / produs in Belgia Sale

OXFAM - Limonada BIO - 0.33l / produs in Belgia

Oxfam - Limonada carbogazoasa cu ingrediente provenind din agricultura organica.Oxfam este o companie infiintata cu scopul de a mobiliza societatea civila pentru a eradica saracia la nivel gobal. Oxfam se implicata activ in diverse actiuni in toata l..

11.00 Lei
12 buc. 9.35 Lei / buc.

San Bernardo - Apa minerala naturala carbonatata - sticla 0.33l / produs in Italia

San Bernardo - Apa minerala naturala carbonatata - sticla 0.33l / produs in ItaliaDesignul sticlei a fost special facut de catre cunoscutul designer Giorgetto Giugiaro (designerul lui Ferrari), atat forma sticlei (forma de picatura) cat si elementele..

7.00 Lei

San Bernardo - Apa minerala naturala carbonatata - sticla 1l / produs in Italia

San Bernardo - Apa minerala naturala carbonatata - sticla 1l / produs in ItaliaDesignul sticlei a fost special facut de catre cunoscutul designer Giorgetto Giugiaro (designerul lui Ferrari), atat forma sticlei (forma de picatura) cat si elementele ca..

12.00 Lei

San Bernardo - Apa minerala naturala plata - sticla 0.33l / produs in Italia

San Bernardo - Apa minerala naturala plata - sticla 0.33l / produs in ItaliaDesignul sticlei a fost special facut de catre cunoscutul designer Giorgetto Giugiaro (designerul lui Ferrari), atat forma sticlei (forma de picatura) cat si elementele care ..

7.00 Lei

San Bernardo - Apa minerala naturala plata - sticla 1l / produs in Italia

San Bernardo - Apa minerala naturala plata - sticla 1l / produs in ItaliaDesignul sticlei a fost special facut de catre cunoscutul designer Giorgetto Giugiaro (designerul lui Ferrari), atat forma sticlei (forma de picatura) cat si elementele care apa..

12.00 Lei

San Bernardo Bi - Bautura carbonatata - Lamaie si menta - 0.75l / produs in Italia San Bernardo Bi - Bautura carbonatata - Lamaie si menta - 0.75l / produs in Italia Sale
20% off
20% off

San Bernardo Bi - Bautura carbonatata - Lamaie si menta - 0.75l / produs in Italia

San Bernardo Bi - Bautura carbonatata - Lamaie si menta - 0.75l / produs in ItaliaBautura carbonatata din apa minerala San Bernardo cu lamaie si menta. Printre putinele bauturi carbonatate care au la baza apa minerala naturala 100%. Se serveste rece,..

8.40 Lei10.50 Lei

San Bernardo Bi - Bautura carbonatata - Lime si ghimbir - 0.75l / produs in Italia San Bernardo Bi - Bautura carbonatata - Lime si ghimbir - 0.75l / produs in Italia Sale
30% off
30% off

San Bernardo Bi - Bautura carbonatata - Lime si ghimbir - 0.75l / produs in Italia

San Bernardo Bi - Bautura carbonatata - Lime si ghimbir - 0.75l / produs in ItaliaBautura carbonatata din apa minerala San Bernardo cu lime si ghimbir. Printre putinele bauturi carbonatate care au la baza apa minerala naturala 100%. Se serveste rece,..

7.35 Lei10.50 Lei

Afişare 1 - 13 din 13 (1 pagini)