Oferta Speciala - 4 beri de la braseria DÁchouffe: La Chouffe, Houblon Chouffe, Cherry Chouffe, Chouffe Soleil - la pret special  / bere speciala Belgia

Oferta Speciala - 4 beri de la braseria DÁchouffe: La Chouffe, Houblon Chouffe, Cherry Chouffe, Chouffe Soleil - la pret special / bere speciala Belgia

  • 41.95 Lei

  • 52.44 Lei

Oferta Speciala - 4 beri de la braseria D'Achouffe: La Chouffe, Houblon Chouffe, Cherry Chouffe, Chouffe Soleil - la un pret special

LA CHOUFFE - Bere blonda 8% alc. - 0.33l / bere speciala Belgia

HOUBLON CHOUFFE - Bere blonda, IPA 9% alc. - 0.33l / bere speciala Belgia tip ipa (indian pale ale)

CHERRY CHOUFFE - Bere cu fructe 8% alc cu 12% visine / bere speciala Belgia 

CHOUFFE SOLEIL - Bere blonda 6% alc. - 0.33l / bere speciala Belgia

Braseria D'Achouffe este așezată pe dealurile verzi în inima munților Ardeni belgieni, o locație despre care se zvonește că este casa mistică a gnomilor Chouffe. Braseria a fost fondată in 1982, iar in timp berile speciale produse aici au câștigat o recunoaștere și loialitate pasională în multe țări din întreaga lume.

Produsul emblematic al braseriei este bere LA CHOUFFE: o bere ale blond aurie, cu parfum de hamei si o aromă distinctă de fructe proaspete, cu note lejere de cuisoare si inflexiuni de malt. O bere cu un gust amar pronunțat, sec, ușor dulce, cu note discrete de mirodenii, ințepator și astringent.

HOUBLON CHOUFFE este o bere crossover - o interpretare belgiana a Indian Pale Ale (IPA), stil de bere originar din Anglia. Ce inseamana o bere IPA la origini? Inseamna ca la bere a fost adaugat hamei suplimentar, pentru a se asigura ca berea va supravietui calatoriei pe mare spre India - de aici si numele de IPA. In ultima vreme, berea  IPA – in esenta o bere mai amaruie - a devenit tot mai bauta atat in Europa cat si in Statele Unite.

CHERRY CHOUFFE este obere derivata din MC CHOUFFE cu 8% alcool si 12% visine.  

CHOUFFE SOLEIL este o bere sezoniera, noua, nefiltrata, blonda, re-fermentata in sticla si care este in mod surprinzator de revigoranta, datorita aromelor sale de fructe si ierburi, precum si datorita unei nuante finale  de citrice. Este o bere racoritoare, cu caracter, care stinge setea.

La mijlocul anului 2006, Gobron și Bauweraerts au ales să încredințeze viitorul indragitilor gnomi lui Duvel Moortgat, ambii fondatorii ramanand încă implicați în operațiunile de fabricare a berii.

Informatii produs
Ingrediente La Chouffe: apa, malt de orz, hamei, drojdie de bere, zahar invertit, coriandru. Cherry Chouffe: apa, malt de orz, sirop de zahar invertit, 12% visine, hamei, extract de morcov negru, aroma, indulcitor acesulfam-k, glicozide de steviol. Houblon Chouffe: apa, malt de orz, hamei, drojdie de bere, zahar invertit. Chouffe Soleil: apa, malt de orz, hamei, drojdie de bere, zahar invertit.
Valori nutritionale