bere-artizanala-belgia-chouffe-oferta-speciala-pret

bere-artizanala-belgia-chouffe-oferta-speciala-pret

  • 38.00 Lei

  • 47.00 Lei

Oferta Speciala - 3 beri de la braseria D'Achouffe: La Chouffe, Houblon Chouffe, Cherry Chouffe - la un pret special

LA CHOUFFE - Bere blonda 8% alc. - 0.33l / bere speciala Belgia

HOUBLON CHOUFFE - Bere blonda, IPA 9% alc. - 0.33l / bere speciala Belgia tip ipa (indian pale ale)

CHERRY CHOUFFE - Bere cu fructe 8% alc cu 12% visine / bere speciala Belgia 

Braseria D'Achouffe este așezată pe dealurile verzi în inima munților Ardeni belgieni, o locație despre care se zvonește că este casa mistică a gnomilor Chouffe. Braseria a fost fondată in 1982, iar in timp berile speciale produse aici au câștigat o recunoaștere și loialitate pasională în multe țări din întreaga lume.

Produsul emblematic al braseriei este bere LA CHOUFFE: o bere ale blond aurie, cu parfum de hamei si o aromă distinctă de fructe proaspete, cu note lejere de cuisoare si inflexiuni de malt. O bere cu un gust amar pronunțat, sec, ușor dulce, cu note discrete de mirodenii, ințepator și astringent.

HOUBLON CHOUFFE este o bere crossover - o interpretare belgiana a Indian Pale Ale (IPA), stil de bere originar din Anglia. Ce inseamana o bere IPA la origini? Inseamna ca la bere a fost adaugat hamei suplimentar, pentru a se asigura ca berea va supravietui calatoriei pe mare spre India - de aici si numele de IPA. In ultima vreme, berea  IPA – in esenta o bere mai amaruie - a devenit tot mai bauta atat in Europa cat si in Statele Unite.

CHERRY CHOUFFE este obere derivata din MC CHOUFFE cu 8% alcool si 12% visine.  

La mijlocul anului 2006, Gobron și Bauweraerts au ales să încredințeze viitorul indragitilor gnomi lui Duvel Moortgat, ambii fondatorii ramanand încă implicați în operațiunile de fabricare a berii.

Informatii produs
Ingrediente La Chouffe: apa, malt de orz, hamei, drojdie de bere, zahar invertit, coriandru. Cherry Chouffe: apa, malt de orz, sirop de zahar invertit, 12% visine, hamei, extract de morcov negru, aroma, indulcitor acesulfam-k, glicozide de steviol. Houblon Chouffe: apa, malt de orz, hamei, drojdie de bere, zahar invertit.
Valori nutritionale
Etichete: CHOUFFE