Bere artizanala (craft)

ADRIAEN BROWER OAKED - Bere bruna BIO, 10% alc. - 0.33l / bere speciala Belgia

Adriaen Brower oaked - este o bere bruna cu 10% alc, produsa cu ingrediente provenite din agricultura organica.Aceasta este o bere bruna, 100% organica, frumos echilibrata, refermentata in sticla, maturata in butoaie de stejar in care s-a tinut/produ..

15.49 Lei

BAVIK SUPER PILS - Bere blonda 5.2% alc. - 0.33l / bere speciala Belgia

Bavik Super Pils este o bere belgiană speciala blonda de 5.2%alc, fabricată de către braseria De Brabandere (Bavik).Aceasta bere pils are un gust si o aroma de exceptie datorita procesului de fabricatie. Bavik foloseste diferite tipuri de hamei cu ar..

7.72 Lei

BIERE DU BOUCANIER GOLDEN - bere blonda 11% alc. - 0.33l / bere speciala Belgia

Biere du Boucanier Golden este o bere artizanala, puternică, tare și plină (gustoasa cu arome puternice), de culoare blond-aurie, potrivita pentru cei care caută arome puternice și decisive. Conținutul foarte ridicat de alcool (11%) este ascuns de un..

12.60 Lei

BIERE DU BOUCANIER RED - bere aramie 7% alc. - 0.33l / bere speciala Belgia

Biere du Boucanier Red este o bere artizanala, aramie, de culoare rosu-chihlimbar cu un gust rotund, bogat in malt si condimentat care ii ofera un corp fermecător și complex, care persistă pe parcursul intregii degustari.Fabrica de bere Ertvelde, und..

11.50 Lei

CHERRY CHOUFFE - Bere rosie, cu visine, 8% alc. - 0.33l / bere speciala Belgia

"Gnomii iubesc berile Chouffe, dar ei apreciază și visinele suculente care cresc în țara lor de zane. In acest an gnomii CHOUFFE au adunat visine și le-au păstrat în podul braseriei.  Plafonul vechi sa prăbușit sub greutatea fructelor iar visine..

13.65 Lei

CHIMAY BLEUE - Bere bruna 9% alc. - 0.33l / bere trapista Belgia

CHIMAY BLEUE - Bere bruna 9% alc. - 0.33l / bere trapista BelgiaChimay Bleue este o bere bruna de exceptie, cu parfum de mirodenii si fructe iar gustul amar prelungit aminteste de cafeaua prajita. Chimay Bleue ofera un parfum puternic si un gust..

16.44 Lei

CHIMAY DOREE - Bere blonda 4.8% alc. - 0.33l / bere trapista Belgia

Chimay Doree, cunoscuta ca si Chimay Gold este o bere usoara (legere) de 4,8% alcool care pentru multa vreme a fost berea consumata de catre calugari si personalul colaborator care lucra in interiorul manastirii. In timp berea a inceput sa fie consum..

12.84 Lei

CHIMAY ROUGE - Bere aramie 7% alc. - 0.33l / bere trapista Belgia

CHIMAY ROUGE - Bere aramie 7% alc. - 0.33l / bere trapista BelgiaChimay Rouge a fost prima bere produsa de calugarii trapisti de la manastirea Scourmont. Principalele caracteristici ale acestei beri sunt culoarea aramie, aroma de fructe, un gust echi..

13.97 Lei

CHIMAY TRIPLE - Bere blonda 8% alc. - 0.33l / bere trapista Belgia

CHIMAY TRIPLE - Bere blonda 8% alc. - 0.33l / bere trapista BelgiaChimay Triple are un continut de alcool de 8%, o culoare aurie si este putin tulbure. Aroma berii Chimay Triple este data de parfumul de hamei cu nuante de strugure si mar copt.&n..

14.15 Lei

CHOUFFE SOLEIL - Bere blonda 6% alc. - 0.33l / bere speciala Belgia

Eticheta produsului Chouffe Soleil va spune imediat despre ce este vorba cu aceasta bere.  Mascotele berariei D’Achouffe,  gnomii (piticii), cunoscute de la berea blonda La Chouffe și berea bruna Mc Chouffe, se pregătesc pentru un picnic de..

9.82 Lei

DUVEL - Bere blonda 8.5% alc. - 0.33l / bere speciala Belgia

Duvel, o bere Ale de calitate mondiala!Secretul gustului amarui subtil a lui Duvel se află în hameiul și drojdiile folosite în timpul procesului de fabricare a berii. Drojdia este cultivată din aceeași sursă pe care a adus-o Albert Moortgat cu el ..

12.00 Lei

DUVEL TRIPEL HOP CITRA - Bere blonda 9.5% alc. - 0.33l / bere speciala Belgia

DUVEL TRIPEL HOP CITRA o bere noua de exceptie.Numele te poate induce in eroare dar nu vorbim de bere cu lamaie, vorbim de o bere tripel clasica.DUVEL TRIPEL HOP CITRA - Bere blonda 9.5% alc. - 0.33l / bere speciala BelgiaIncepând cu anul 2007, brase..

14.86 Lei

ENAME BLOND - Bere blonda, 6.6% alc. - 0.33l / bere de abatie Belgia

ENAME BLOND - bere blonda, de abatie, 6.6% alcoolAceasta este o bere blonda, de abatie, refermentata in sticla, bere cu un continut mai mic de alcool (fata de alte beri de abatie), dezvoltata special pentru a putea stinge setea. Berea are un parfum p..

12.87 Lei

HOUBLON CHOUFFE - Bere blonda, IPA 9% alc. - 0.33l / bere speciala Belgia

Houblon Chouffe este o bere crossover - o interpretare belgiana a Indian Pale Ale (IPA), stil de bere originar din Anglia. Ce inseamana o bere IPA la origini? Inseamna ca la bere a fost adaugat hamei suplimentar, pentru a se asigura ca berea va supra..

14.71 Lei

KAPITTEL PATER - Bere aramie, 6% alc. - 0.33l / bere de abatie Belgia

KAPITTEL PATER - bere aramie, de abatie, 6% alcoolAceasta este o bere tipica de abatie, aramie, de fermentatie inalta, cu o refermentare in sticla. La aceasta bere se folosesc 4 tipuri diferite de malt (inchis) pentru a da un gust cu arome de ci..

11.30 Lei

KAPITTEL TRIPEL - Bere aramie, 10% alc. - 0.33l / bere de abatie Belgia

KAPITTEL TRIPEL - bere aramie, de abatie, 10% alcoolO bere artizanala tipica de abatie, aramie, de fermentatie inalta, cu o refermentare in sticla. Aceasta bere are un complex de arome, fiind descrisa ca o bere cu corp plin, cu gust usor de hamei dar..

14.07 Lei

KASTEEL BARISTA - Bere bruna cu ciocolata 11% alc. - 0.33l / bere speciala Belgia

Kasteel Barista Chocolate Quad este succesorul lui Kasteel Winter, o bere sezoniera care a fost intrerupta. Kasteel Barista este o bere de culoare maro intunecata de care te poti bucura tot anul - vara pe o terasa în aer liber sau iarna in fața unui ..

15.58 Lei

KASTEEL BLOND - Bere blonda 7% alc. - 0.33l / bere speciala Belgia

KASTEEL BLOND - bere blonda 7% alc., 033l / bere speciala BelgiaKasteel Blond este o bere adevarata care stinge setea. O bere belgiană blonda, răcoritoare, plina de caracter, cu un conținut relativ scăzut de alcool, în special în comparație cu conțin..

10.05 Lei

KASTEEL BRUN - Bere bruna 11% alc. - 0.33l / bere speciala Belgia

KASTEEL BRUN - bere bruna 11% alc. 033l / bere speciala BelgiaKasteel Donker este adevăratul erou al gamei "Kasteel". Se prepară din 1989 și este prima bere Kasteel originală. Numele Kasteel este o referire clară la castelul Ingelmunster deținut de f..

12.97 Lei

KASTEEL ROUGE - Bere aramie 8% alc. - 0.33l / bere speciala Belgia

KASTEEL ROUGE - bere aramie 8% alc. - 0,33l / bere speciala BelgiaKasteel Rouge este în principal un "amestec" de două produse artizanale de calitate, Kasteel Donker și un lichior de cireșe. Berea a fost lansată în 2008 și este cea mai "fructată" ofe..

11.14 Lei

KASTEEL TRIPLE - Bere blonda 11% alc. - 0.33l / bere speciala Belgia

KASTEEL TRIPLE - bere blonda 11% alc, 0.33l / bere speciala BelgiaKasteel Tripel este o triplă adevarata din flamanda vestică, îmbogățită cu hameiul belgian. CEO Braseriei Xavier Van Honsebrouck afirmă ferm că acest Tripel este la fel de solid ca un ..

12.46 Lei

KWAREMONT - Bere blonda 6.6% alc. - 0.33l / bere speciala Belgia

Kwaremont este o bere belgiană speciala, blonda, de 6.6% alc,  fabricată de către braseria De Brabandere (Bavik).Aceasta bere speciala blonda, de fermentatie inalta este precum urcarea ucigasa pe varful Oude Kwaremont din muntii Ardenii Flamanzi..

10.21 Lei

LA CHOUFFE - Bere blonda 8% alc. - 0.33l / bere speciala Belgia

La Chouffe, o bere Blonda Ale din Ardeni. Braseria D'Achouffe este așezată pe dealurile verzi în inima munților Ardeni belgieni, o locație despre care se zvonește că este casa mistică a gnomilor Chouffe. Braseria a fost fondată in 1982, iar in timp b..

14.26 Lei

LIEFMANS FRUITESSE - 3.8% alc. - 0.25l / bere Belgia

Liefmans Fruitesse este o bere lejera, cu suc de fructe (mix de cirese, afine, soc, capsuni, zmeura), maturata cu cirese, care se serveste cu gheata. Liefmans, la origini este o bere produsa din diverse tipuri de bere. Originea amestecării a diferite..

9.73 Lei

Afişare 1 - 24 din 70 (3 pagini)

Povestea noastra, a firmei Belfoods a inceput cu multi ani in urma la un pahar de bere belgiana. Da, suntem fani declarati ai berii belgiene si asta nu de azi, de ieri, ci din primii ani de dupa 1989, cand am vizitat Belgia pentru prima oara.  Am ramas fascinati sa vedem cum dupa ora 18:00 mai toate subiectele de discutie se invart in jurul berii. Indiferent de varsta, sex, religie, culoare, este ca si cum viata se opreste si toata lumea iese la o bere, sa discute, sa se intalneasca cu prietenii, sa incerce o noua bere. Este ca si cum alte subiecte ar fi tabu si dintr-o data toti belgienii discuta despre bere, cauta sa deguste diverse beri noi, sa le comenteaza caracteristicile cu pasiune si inflacarare. Toti se pricep la bere, se dau argumente, se mai incearca o bere, se compara si iar se comenteaza. Berea face parte integranta din viata de zi cu zi a belgianului, nu degeaba in Belgia sunt zeci de mii de taverne si de baruri. Chiar si in magazinele traditionale de la coltul strazii sortimentatia de bere este uimitoare. Gasesti diverse stiluri de bere, de arome, de gusturi, de culori, de tarii ca in nici o alta tara din lume. Si ca sa fie totul clar, berea in Belgia este un ingredient folosit foarte des si in gastronomie, numeroase feluri de mancare fiind stropite din belsug cu bere belgiana. Iata numai cateva dintre motivele pentru care chiar si UNESCO a decis sa declare Belgia ca fiind un 'paradis' al berii la nivel mondial. Pentru cei care vor sa citeasca mai mult le recomandam materialul ”Despre Berea Belgiana” aflat la rubrica Informatii. (https://belfoods.ro/bere_belgiana)

Berea este mereu prezenta si in discutiile noastre cu partnerii nostrii indiferent ca vorbim de calugarii de la manastirea Notre Dame de Scourmont unde se produce Chimay, cea mai cunoscuta bere trapista din lume, sau ca vorbim de producatorii lui Duvel, cea mai bauta bere din Belgia, sau ca vorbim cu ambasadorul Belgiei la Bucuresti, berea belgiana face parte din cercul nostru comun de prieteni.

Pasiunea noastra pentru bere ne-a facut sa incepem afacerea de bere aducand bere din Belgia efectiv cu punga, cu autocarul, incepand cu cateva sticle. A fost o nebunie. Nu ne gandeam noi la mari afaceri, ci doar la dragostea noastra pentru berea belgiana. Si am facut toate eforturile din pasiune de a promova  berea belgiana in Romania, pas cu pas. Din fericire partenerii belgieni sunt si ei pasionati si ne-au apreciat in primul rand ca oameni, ne-au apreciat pasiunea pentru berea lor si ne-au sprijinit eforturile. 
 
Despre Chimay:Despe Duvel: