Bere artizanala de abatie, origine Belgia

Bere artizanala de abatie, origine Belgia
ENAME BLOND - Bere blonda, 6.6% alc. - 0.33l / bere de abatie Belgia ENAME BLOND - Bere blonda, 6.6% alc. - 0.33l / bere de abatie Belgia Sale
10% off
10% off

ENAME BLOND - Bere blonda, 6.6% alc. - 0.33l / bere de abatie Belgia

ENAME BLOND - bere blonda, de abatie, 6.6% alcoolAceasta este o bere blonda, de abatie, refermentata in sticla, bere cu un continut mai mic de alcool (fata de alte beri de abatie), dezvoltata special pentru a putea stinge setea. Berea are un parfum p..

11.58 Lei12.87 Lei

KAPITTEL PATER - Bere aramie, 6% alc. - 0.33l / bere de abatie Belgia

KAPITTEL PATER - bere aramie, de abatie, 6% alcoolAceasta este o bere tipica de abatie, aramie, de fermentatie inalta, cu o refermentare in sticla. La aceasta bere se folosesc 4 tipuri diferite de malt (inchis) pentru a da un gust cu arome de ci..

11.30 Lei

KAPITTEL TRIPEL - Bere aramie, 10% alc. - 0.33l / bere de abatie Belgia

KAPITTEL TRIPEL - bere aramie, de abatie, 10% alcoolO bere artizanala tipica de abatie, aramie, de fermentatie inalta, cu o refermentare in sticla. Aceasta bere are un complex de arome, fiind descrisa ca o bere cu corp plin, cu gust usor de hamei dar..

14.07 Lei

MAREDSOUS BLOND - Bere blonda 6% alc. - 0.33l / bere de abatie Belgia

Maredsous Blond este o bere blond-aurie cu savoare fructata, jucausa, gust delicat de malt, cu o tenta finala usor seaca, de hamei.Maredsous, o bere autentica de abatie. Aceasta bere de abatie de culoare aurie poate fi considerata una dintre ce..

11.10 Lei

MAREDSOUS BRUNE - Bere bruna 8% alc. - 0.33l / bere de abatie Belgia

Gustul berii Maredsous Brune este unul puternic caramelizat, bine echilibrat cu o tenta finala amaruie si parfum de hamei.Maredsous, o bere autentica de abatie.Maredsous este berea autentica a calugarilor benedictini din manastirea Maredsous din Belg..

12.53 Lei

MAREDSOUS TRIPLE - Bere blonda 10% alc. - 0.33l / bere de abatie Belgia

In ceea ce priveste calugarii de la abatia Maredsous, berea Maredsous Tripel este o bere de petrecere, berea lor "nec plus ultra". Aceasta bere tripel este o bere pentru ocazii speciale, iesind in evidenta datorita culorii intense dar si gustului ..

13.34 Lei

Oferta Speciala - 1 bax de 24buc bere artizanala KAPITTEL PATER - Bere aramie, 6% alc. - 0.33l / bere de abatie Belgia Oferta Speciala - 1 bax de 24buc bere artizanala KAPITTEL PATER - Bere aramie, 6% alc. - 0.33l / bere de abatie Belgia Sale
56% off
56% off

Oferta Speciala - 1 bax de 24buc bere artizanala KAPITTEL PATER - Bere aramie, 6% alc. - 0.33l / bere de abatie Belgia

Oferta Speciala - 1 bax de 24 buc bere artizanala KAPITTEL PATER - bere aramie, de abatie, 6% alcool - la pret specialAcest lot a fost adus special pentru un targ de bere si acum se afla in lichidare stoc. Se vinde doar la multiplu de bax.NOTA: stoc ..

120.00 Lei271.20 Lei

Oferta Speciala - 2 beri ENAME BLOND +1 pahar  / bere de abatie Belgia Oferta Speciala - 2 beri ENAME BLOND +1 pahar  / bere de abatie Belgia Sale
28% off
28% off

Oferta Speciala - 2 beri ENAME BLOND +1 pahar / bere de abatie Belgia

Oferta Speciala - 2 beri ENAME BLOND 6,6%alc., 0,33l + 1 pahar / bere de abatie BelgiaAceasta este o bere blonda, de abatie, refermentata in sticla, bere cu un continut mai mic de alcool (fata de alte beri de abatie), dezvoltata special pentru a pute..

25.74 Lei35.74 Lei

Oferta Speciala - 2 beri Maredsous: 1 Maredsous BRUNE + 1 Maredsous TRIPLE 0.33l + 1 desfacator/ bere de abatie Belgia Oferta Speciala - 2 beri Maredsous: 1 Maredsous BRUNE + 1 Maredsous TRIPLE 0.33l + 1 desfacator/ bere de abatie Belgia Sale
16% off
16% off

Oferta Speciala - 2 beri Maredsous: 1 Maredsous BRUNE + 1 Maredsous TRIPLE 0.33l + 1 desfacator/ bere de abatie Belgia

Oferta Speciala contine 2 beri MAREDSOUS: brune si triple, impreuna cu un desfacator de bere Maredsous.Produsul nu este permanent pe stoc, disponibilitate de cateva ori pe an.Un cadou excelent pentru o persoana care este un bautor / cunoscator de ber..

25.87 Lei30.87 Lei

Oferta Speciala - 4 beri de la braseria ST-FEUILLIEN:  - BLOND, BRUNE, TRIPLE, SAISON la pret special / bere de abatie Belgia Oferta Speciala - 4 beri de la braseria ST-FEUILLIEN:  - BLOND, BRUNE, TRIPLE, SAISON la pret special / bere de abatie Belgia Sale
20% off
20% off

Oferta Speciala - 4 beri de la braseria ST-FEUILLIEN: - BLOND, BRUNE, TRIPLE, SAISON la pret special / bere de abatie Belgia

Oferta Speciala - 4 beri 0,33l de la braseria St Feuillien: blond 7,5% alc. 0,33l, brune 8,5% alc 0,33l, triple (blonda) 11% alc 0,33l, saison (blonda) 6,5% alc. 0,33l la pret special / bere de abatie BelgiaST FEUILLIEN BLOND este o bere blonda de ab..

44.14 Lei55.18 Lei

ST-FEUILLIEN BLOND - Bere blonda 7.5% alc. - 0.33l / bere de abatie Belgia

ST FEUILLIEN Blond este o bere blonda de abatie, tipic "belgian ale" usoara , cu o culoare aurie profundă, cu un guler neted și spumos. Reteta acestei beri este cea mai veche si cea mai apreciata din portofoliu. Este o bere de fermentare inalta si re..

13.55 Lei

ST-FEUILLIEN BRUNE - Bere bruna 8.5% alc. - 0.33l / bere de abatie Belgia

ST FEUILLIEN Brune este o bere bruna de abatie, de fermentare inalta si refermentare in sticla, cu o culoare maronie si reflexii rubinii, cu un guler generos si durabil. Are o aromă distinctivă care reflectă gama largă de ingrediente folosite în prod..

13.55 Lei

ST-FEUILLIEN SAISON - Bere blonda 6.5% alc. - 0.33l / bere de abatie Belgia

ST FEUILLIEN Saison este o bere blonda tip saison, de abatie, cu reteta nefiltrata, o imbinare intre 2 tipuri clasice de bere belgiana: berea IPA (indian pale ale) si berea nefiltrata belgiana clasica. St. Feuillien Saison este berea saison cea mai b..

12.87 Lei

ST-FEUILLIEN TRIPLE - Bere blonda 8.5% alc. - 0.33l / bere de abatie Belgia

ST FEUILLIEN TRIPLE este o bere blonda, tipica de abatie, de fermentare inalta si refermentare in sticla, cu o culoare galben pal, cu un guler alb, generos, neted si foarte compact. Aceasta bere dezvaluie un caracter de malt, distinct, cu o aroma bog..

15.21 Lei

Afişare 1 - 14 din 14 (1 pagini)

In 1999, Uniunea Producatorilor Belgieni de Bere a introdus logo-ul "Beer Abbey Belk Certified" (Erkend Belgisch Abdijbier) pentru a indica berile preparate sub licenta unei abatii existente sau abandonate, spre a le deosebi de alte beri de abatie, la care pietele comerciale folosesc elemente religioase implicite, cum ar fi sfinti locali.

Cerintele pentru inregistrarea sub logo-ul produs “Beer Abbey” (“bere de abatie”) includ manastirea care are control asupra anumitor aspecte ale operatiunilor de productie, comerciale si faptul ca o parte din profit ajunge la manastire sau la organizatiile sale de caritate desemnate. 

Desi berea “Abbey” (de abatie) nu se conformeaza stilurilor rigide de fabricare a berii Trapiste, cele mai multe tind sa includa cele mai recunoscute si distinctive stiluri de beri brune begiene Trapiste (brune belgiene, aka dubbel) triple si blonde ale sau blonde. Braseriile moderne de bere “abbey” (de abatie) variaza de la microbraserii la giganti internationali.

Berile "Abbey" comerciale au aparut pentru prima data dupa primul razboi mondial. 

Pentru mai multe informatii vezi materialul "Despre berea belgiana" din bara de info generale.