Bere artizanala, origine Belgia

Bere artizanala, origine Belgia

ADRIAEN BROWER OAKED - Bere bruna BIO, 10% alc. - 0.33l / bere speciala Belgia

Adriaen Brower oaked - este o bere bruna cu 10% alc, produsa cu ingrediente provenite din agricultura organica.Aceasta este o bere bruna, 100% organica, frumos echilibrata, refermentata in sticla, maturata in butoaie de stejar in care s-a tinut/produ..

16.74 Lei

BAVIK SUPER PILS - Bere blonda 5.2% alc. - 0.33l / bere speciala Belgia

Bavik Super Pils este o bere belgiană speciala blonda de 5.2%alc, fabricată de către braseria De Brabandere (Bavik).Aceasta bere pils are un gust si o aroma de exceptie datorita procesului de fabricatie. Bavik foloseste diferite tipuri de hamei cu ar..

9.10 Lei

BIERE DU BOUCANIER GOLDEN - bere blonda 11% alc. - 0.33l / bere speciala Belgia

Biere du Boucanier Golden este o bere artizanala, puternică, tare și plină (gustoasa cu arome puternice), de culoare blond-aurie, potrivita pentru cei care caută arome puternice și decisive. Conținutul foarte ridicat de alcool (11%) este ascuns de un..

14.39 Lei

BIERE DU BOUCANIER RED - bere aramie 7% alc. - 0.33l / bere speciala Belgia

Biere du Boucanier Red este o bere artizanala, aramie, de culoare rosu-chihlimbar cu un gust rotund, bogat in malt si condimentat care ii ofera un corp fermecător și complex, care persistă pe parcursul intregii degustari.Fabrica de bere Ertvelde, und..

12.63 Lei

CHERRY CHOUFFE - Bere rosie, cu visine, 8% alc. - 0.33l / bere speciala Belgia

"Gnomii iubesc berile Chouffe, dar ei apreciază și visinele suculente care cresc în țara lor de zane. In acest an gnomii CHOUFFE au adunat visine și le-au păstrat în podul braseriei.  Plafonul vechi sa prăbușit sub greutatea fructelor iar visine..

14.65 Lei

CHOUFFE SOLEIL - Bere blonda 6% alc. - 0.33l / bere speciala Belgia

Eticheta produsului Chouffe Soleil va spune imediat despre ce este vorba cu aceasta bere.  Mascotele berariei D’Achouffe,  gnomii (piticii), cunoscute de la berea blonda La Chouffe și berea bruna Mc Chouffe, se pregătesc pentru un picnic de..

11.47 Lei

DUVEL - Bere blonda 8.5% alc. - 0.33l / bere speciala Belgia

Duvel, o bere Ale de calitate mondiala!Secretul gustului amarui subtil a lui Duvel se află în hameiul și drojdiile folosite în timpul procesului de fabricare a berii. Drojdia este cultivată din aceeași sursă pe care a adus-o Albert Moortgat cu el ..

13.14 Lei

DUVEL 666 - Bere blonda 6.66% alc. - 0.33l / bere speciala Belgia Sale
20% off
20% off

DUVEL 666 - Bere blonda 6.66% alc. - 0.33l / bere speciala Belgia

DUVEL 666 - Bere blonda 6.66% alc. - 0.33l / bere speciala BelgiaPentru a sarbatori 150 de ani de existența, beraria flamanda Duvel Moortgat a decis sa aduca un omagiu trecutului sau prin lansarea unei noi beri, Duvel 666, care sa fie adresata unei c..

12.00 Lei15.00 Lei

DUVEL TRIPEL HOP CITRA - Bere blonda 9.5% alc. - 0.33l / bere speciala Belgia

DUVEL TRIPEL HOP CITRA o bere noua de exceptie.Numele te poate induce in eroare dar nu vorbim de bere cu lamaie, vorbim de o bere tripel clasica.DUVEL TRIPEL HOP CITRA - Bere blonda 9.5% alc. - 0.33l / bere speciala BelgiaIncepând cu anul 2007, brase..

15.89 Lei

HOUBLON CHOUFFE - Bere blonda, IPA 9% alc. - 0.33l / bere speciala Belgia

Houblon Chouffe este o bere crossover - o interpretare belgiana a Indian Pale Ale (IPA), stil de bere originar din Anglia. Ce inseamana o bere IPA la origini? Inseamna ca la bere a fost adaugat hamei suplimentar, pentru a se asigura ca berea va supra..

15.38 Lei

KASTEEL BARISTA - Bere bruna cu ciocolata 11% alc. - 0.33l / bere speciala Belgia

Kasteel Barista Chocolate Quad este succesorul lui Kasteel Winter, o bere sezoniera care a fost intrerupta. Kasteel Barista este o bere de culoare maro intunecata de care te poti bucura tot anul - vara pe o terasa în aer liber sau iarna in fața unui ..

16.32 Lei

KASTEEL BLOND - Bere blonda 7% alc. - 0.33l / bere speciala Belgia

KASTEEL BLOND - bere blonda 7% alc., 033l / bere speciala BelgiaKasteel Blond este o bere adevarata care stinge setea. O bere belgiană blonda, răcoritoare, plina de caracter, cu un conținut relativ scăzut de alcool, în special în comparație cu conțin..

12.49 Lei

KASTEEL BLOND - Bere blonda 7% alc. - doza 0.5l / bere speciala Belgia

KASTEEL BLOND - bere blonda 7% alc., doza 0,5l / bere speciala BelgiaKasteel Blond este o bere adevarata care stinge setea. O bere belgiană blonda, răcoritoare, plina de caracter, cu un conținut relativ scăzut de alcool, în special în comparație cu c..

14.07 Lei

KASTEEL BRUN - Bere bruna 11% alc. - 0.33l / bere speciala Belgia

KASTEEL BRUN - bere bruna 11% alc. 033l / bere speciala BelgiaKasteel Donker este adevăratul erou al gamei "Kasteel". Se prepară din 1989 și este prima bere Kasteel originală. Numele Kasteel este o referire clară la castelul Ingelmunster deținut de f..

13.99 Lei

KASTEEL ROUGE - Bere aramie 8% alc. - 0.33l / bere speciala Belgia

KASTEEL ROUGE - bere aramie 8% alc. - 0,33l / bere speciala BelgiaKasteel Rouge este în principal un "amestec" de două produse artizanale de calitate, Kasteel Donker și un lichior de cireșe. Berea a fost lansată în 2008 și este cea mai "fructată" ofe..

13.49 Lei

KASTEEL ROUGE - Bere aramie 8% alc. - doza 0.5l / bere speciala Belgia

KASTEEL ROUGE - bere aramie 8% alc. - doza 0,5l / bere speciala BelgiaKasteel Rouge este în principal un "amestec" de două produse artizanale de calitate, Kasteel Donker și un lichior de cireșe. Berea a fost lansată în 2008 și este cea mai "fructată"..

15.56 Lei

KASTEEL TRIPLE - Bere blonda 11% alc. - 0.33l / bere speciala Belgia

KASTEEL TRIPLE - bere blonda 11% alc, 0.33l / bere speciala BelgiaKasteel Tripel este o triplă adevarata din flamanda vestică, îmbogățită cu hameiul belgian. CEO Braseriei Xavier Van Honsebrouck afirmă ferm că acest Tripel este la fel de solid ca un ..

13.99 Lei

KWAREMONT - Bere blonda 6.6% alc. - 0.33l / bere speciala Belgia

Kwaremont este o bere belgiană speciala, blonda, de 6.6% alc,  fabricată de către braseria De Brabandere (Bavik).Aceasta bere speciala blonda, de fermentatie inalta este precum urcarea ucigasa pe varful Oude Kwaremont din muntii Ardenii Flamanzi..

13.11 Lei

LA CHOUFFE - Bere blonda 8% alc. - 0.33l / bere speciala Belgia

La Chouffe, o bere Blonda Ale din Ardeni. Braseria D'Achouffe este așezată pe dealurile verzi în inima munților Ardeni belgieni, o locație despre care se zvonește că este casa mistică a gnomilor Chouffe. Braseria a fost fondată in 1982, iar in timp b..

14.94 Lei

MC CHOUFFE - Bere bruna 8% alc. - 0.33l / bere speciala Belgia

Mc Chouffe, o bere bruna, este sora cu berea blonda La Chouffe si a intrat pe piata in anul 1987. Mc Chouffe urmareste sa se pozitioneze undeva la mijloc intre o bere traditionala de abatie (apartinand stilului de bere "dubbel’) si  berea de tip..

14.20 Lei

MOINETTE - Bere blonda atizanala 8.5% alc. - 0.33l / bere speciala Belgia

MOINETTE - Bere blonda atizanala 8.5% alc. - 0.33l / bere speciala BelgiaCa mai toate berile belgiene si aceasta este o bere de fermentie superioara (inalta) si cu refermentare in sticla.Moinette este o bere artizanala clasica belgiana de o culoare b..

14.12 Lei

Oferta Speciala  - 12 buc bere ADRIAEN BROWER OAKED - Bere bruna BIO, 10% alc. - 0.33l / bere speciala Belgia Sale
52% off
52% off

Oferta Speciala - 12 buc bere ADRIAEN BROWER OAKED - Bere bruna BIO, 10% alc. - 0.33l / bere speciala Belgia

Oferta Speciala - 12 buc bere artizanala Adriaen Brower oaked, bere bruna cu 10% alcool - la pret specialAcest lot de bere a fost adus special pentru un targ de bere si acum se afla in lichidare stoc. Se vinde doar la multiplu de 12buc.NOTA: stoc lim..

96.00 Lei200.88 Lei

Oferta Speciala  - 4 beri belgiene de la braseriile producatorului Duvel Moortgat: Duvel, Maredsous Triple, LaChouffe, Maredsous Bruin - la pret special / bere speciala Belgia Sale
29% off
29% off

Oferta Speciala - 4 beri belgiene de la braseriile producatorului Duvel Moortgat: Duvel, Maredsous Triple, LaChouffe, Maredsous Bruin - la pret special / bere speciala Belgia

Oferta speciala contine 4 beri artizanale produse de braseriile aflate in proprietatea producatorului Duvel Moortgat: DUVEL, MAREDSOUS TRIPLE, LA CHOUFFE si MAREDSOUS BRUIN la un pret special.O ocazie unica de a incerca diferite tipuri de beri belgie..

40.00 Lei56.44 Lei

Oferta Speciala - 2 beri de la braseria DÁchouffe: La Chouffe, Houblon Chouffe + 1 pahar degustare Houblon Chouffe 250ml / bere speciala Belgia Sale
25% off
25% off

Oferta Speciala - 2 beri de la braseria DÁchouffe: La Chouffe, Houblon Chouffe + 1 pahar degustare Houblon Chouffe 250ml / bere speciala Belgia

Oferta Speciala - 2 beri de la braseria D'Achouffe: La Chouffe, Houblon Chouffe + 1 pahar degustare 250ml HoublonChouffeLA CHOUFFE - Bere blonda 8% alc. - 0.33l / bere speciala BelgiaHOUBLON CHOUFFE - Bere blonda, IPA 9% alc. - 0.33l / bere speciala ..

30.32 Lei40.32 Lei

Afişare 1 - 24 din 35 (2 pagini)

In Belgia se face o distinctie clara intre berile de tip industrial (pils) gen Jupiler, Stella Artois sau Maes Pils si berile speciale. Berile speciale (artizanale sau craft) difera fata de cele pils prin metoda de productie , mai precis tipul de fermentare, prin gust, aroma, culoare si nu in ultimul rand tarie. De exempu berea belgiana speciala blonda, cunoscuta si ca bere aurie deriva din berea “pale ale”, facuta cu malt pilsner.

Unii specialisti de bere privesc berea blonda si berea aurie ca stiluri distincte, in timp ce altii nu. Berea Duvel este berea belgiana arhetipala, tipica bere belgiana speciala blonda si una dintre cele mai populare beri imbuteliate din tara, binecunoscuta si la nivel international. Numele ei inseamna "diavol".

Mai sunt si alte beri blonde care urmeaza aceeasi tema – de exemplu berile Satan, Lucifer si Iuda. Berea blonda, ca stil de bere este popular in cazul braseriilor valone (zona de sud si sud estul Belgiei), berea Moinette (o bere cu o transparenta usor neclara) fiind cel mai cunoscut exemplu in acest sens. 

Pentru mai multe informatii vezi materialul "Despre berea belgiana" din bara de info generale.