Duvel, o bere Ale de calitate mondiala!

Secretul gustului amarui subtil a lui Duvel se află în hameiul și drojdiile folosite în timpul procesului de fabricare a berii. Drojdia este cultivată din aceeași sursă pe care a adus-o Albert Moortgat cu el din Scoția în 1918. Duvel își datorează gustul său sofisticat procesului unic de condiționare a berii in sticle ce are loc pe o perioada de 90 de zile: berea este tinuta 2 săptămâni în "pivnițele calde" unde are loc o a doua fermentație, dupa care este tinuta inca 6 saptamani in "pivnițele reci". Numai atunci cand gustul final este atins, berea este gata să fie expediata și apreciata în întreaga lume.

Duvel este într-adevăr o bere plină de contraste și descoperiri surprinzătoare. Aspectul său de culoare aurie, strălucirea delicată și gustul rafinat și matasos cu aromă complexă si un echilibru perect intre duce si amar ascund un conținut de alcool de 8,5%. Arome secundare includ citrice, mere, hamei și drojdie. Aromele de malț palid apar pe tot parcursul degustarii, insotit de note de drojdie puternică, hamei și de alcool. Taria data de continutul de 8,5%  loveste in mijlocul “palatului”, incalzind gustul pana la capat. Datorită echilibrului dintre aroma sa fina si gustul amarui, Duvel ocupă o poziție unică în bogata tradiție belgiană de bere.
Gulerul de spuma distinctiv al lui Duvel este creat printr-un proces magic de fermentare in sticla.

Informatii produs
Ingrediente apa, malt de orz, hamei, drojdie, glucoza
Valori nutritionale

DUVEL - Bere blonda 8.5% alc. - 0.33l / bere speciala Belgia

  • Preţ cu TVA: 12,00 Lei


NOTA: Magazinul online Belfoods.ro face eforturi permanente pentru a actualiza toate informaţiile de pe site. Uneori insa se pot strecura inadvertente sau erori de operare. Producatorii pot modifica designul , ingredientele sau pretul unui produs fara preaviz. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului disponibil.