SAS PREMIUM PILS - Bere blonda, 5% alc. - 0.25l / bere speciala Belgia

SAS PREMIUM PILS - Bere blonda, 5% alc. - 0.25l / bere speciala Belgia

  • 4.91 Lei

SAS PREMIUM PILS - bere speciala blonda, 5% alcool - 0,25l

Aceasta bere este o bere cunoscuta si apreciata atat in Belgia dar si in alte orase mari din intreaga lume. O puteti gasi si la Brussels dar si la Roma, Paris, Amesterdam, Londra, New York. Aceasta bere combina traditia cu pasiunea, avand in acelasi timp un caracter special, aparte, ceea ce este obligatoriu pentru o bere pils care se respecta. Selectiile de hamei si infuzia de malt dau acestei beri un gust puternic de malt adaugand o aroma revigoranta si un gust echilibrat si amarui. Punctul forte al acestei beri il reprezinta gulerul dens si spumos.

Braseria Leroy, cea care produce acum aceasta bere de abatie, este de peste 4 secole sinonima cu berea traditionala si pasiunea pentru productia de bere, lucru care se reflecta in gama remarcabila de beri pe care le produce. Beraria Leroy a supravietuit revolutiei franceze si celor doua razboaie mondiale. In ziua de astazi generatiile a Xa si a XIa de proprietari sunt implicati in coordonarea activitatii braseriei.

Scurt istoric: in anul 1572 s-a stabilit beraria Het Sas (actual Leroy) langa Boezinge. In 1624 s-a stabilit beraria Van Eecke berarie de castel, pentru contele de WATOU. In 1795 beraria Van Eecke este neafectata de revolutia franceza, in timp de castelul contelui de Watou este ars din temelii. In anul 1862 familia Van Eecke incepe sa produca bere de inalta fermentatie in localitatea Watou. In anul 1915 beraria Het Sas este distrusa de trupele franceze. In anul 1924 beraria Het Sas este reinfiintata in centrul orasului Boezinge. In anul 1962 beraria Van Eecke trece in proprietatea familiei Leroy ca rezultat al legaturilor de familie. In anul 1995 se construieste o noua fabrica de bere la Boezinge capabila sa preia productia celor doua braserii Het Sas si Watou si sa permita si dezvoltarea viitoare, inclusiv pentru export. 

Braseria Leroy a castigat 'la 'Selectia Mondiala 2010'' premii pentru berile SAS Pils. KAPITTEL Blond si HOMMELBIER.

Informatii produs
Ingrediente Apa, malt de orz, hamei. Contine malt orz.