BICH CHI


BICH CHI - chipsuri de crab - neprajite - 200 g - produs in Vietnam

BICH CHI - chipsuri de crab - neprajite - 200 g  - produs in VietnamChipsuri de crab produse dintr-un amestec de faina de tapioca, crabi tocați si condimente sub forma de discuri uscate de cca 35mm.Chipsurile se prajesc in baie de ulei (160-180C..

7.90 Lei

BICH CHI - chipsuri de creveti - neprajite - 200 g - produs in Vietnam

BICH CHI - chipsuri de creveti - neprajite - 200 g  - produs in VietnamChipsuri de creveti produse dintr-un amestec de faina de tapioca, creveti tocați si condimente sub forma de discuri uscate de cca 35mm.Chipsurile se prajesc in baie de ulei (..

7.90 Lei

BICH CHI - Foi de orez rotunde, diametru 22cm - 200 g - produs in Vietnam

BICH CHI - Foi de orez rotunde, diametru 22cm - 200 g  - produs in VietnamAcesta este un produs tipic Vietnamez. Se foloseste pentru a inveli diverse umpluturi: carne, baza vegetala (pachetele de primavara), fructe de mare. Foaia de orez se..

11.00 Lei

BICH CHI - Supa instant cu taietei Vermicelli de orez si aroma de pui curry - 60 g - produs in Vietnam

BICH CHI - Supa instant cu taietei Vermicelli de orez si aroma de pui curry - 60 g  - produs in VietnamGata in 5 minute.Bich Chi instant Vermicelli cu orez, este un produs tipic Vietnamez. Producatorul combina retete culinare traditionale vietna..

7.00 Lei

BICH CHI - Supa instant cu taietei Vermicelli de orez si aroma de vita - 70 g - produs in Vietnam

BICH CHI - Supa instant cu taietei Vermicelli de orez si aroma de vita - 70 g  - produs in VietnamGata in 5 minute.Bich Chi instant Vermicelli cu orez, este un produs tipic Vietnamez. Producatorul combina retete culinare traditionale vietnameze ..

7.00 Lei

Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)