BICH CHI


BICH CHI - Foi de orez rotunde, diametru 22cm - 200 g - produs in Vietnam

BICH CHI - Foi de orez rotunde, diametru 22cm - 200 g  - produs in VietnamAcesta este un produs tipic Vietnamez. Se foloseste pentru a inveli diverse umpluturi: carne, baza vegetala (pachetele de primavara), fructe de mare. Foaia de orez se..

8.35 Lei

BICH CHI - Supa instant cu taietei Vermicelli de orez si aroma de pui curry - 60 g - produs in Vietnam

BICH CHI - Supa instant cu taietei Vermicelli de orez si aroma de pui curry - 60 g  - produs in VietnamGata in 5 minute.Bich Chi instant Vermicelli cu orez, este un produs tipic Vietnamez. Producatorul combina retete culinare traditionale vietna..

6.50 Lei

BICH CHI - Supa instant cu taietei Vermicelli de orez si aroma de vita - 70 g - produs in Vietnam

BICH CHI - Supa instant cu taietei Vermicelli de orez si aroma de vita - 70 g  - produs in VietnamGata in 5 minute.Bich Chi instant Vermicelli cu orez, este un produs tipic Vietnamez. Producatorul combina retete culinare traditionale vietnameze ..

6.50 Lei

BICH CHI - Taietei de orez si tapioca - 200 g - produs in Vietnam

BICH CHI - Taietei de orez si tapioca - 200 g  - produs in VietnamAcesta este un produs tipic Vietnamez. Acest tip de taietei are la baza orez si amidon de tapioca si are un profil diferit fata de taieteii de orez clasici, sunt mai fermi si..

8.00 Lei

BICH CHI - Taietei Vermicelli de orez - 200 g - produs in Vietnam

BICH CHI - Taietei Vermicelli de orez - 200 g  - produs in VietnamAcesta este un produs tipic Vietnamez. Orezul care sta la baza taieteilor Vermicelli este produs in regiunea Sa Dec, una dintre zonele cele mai importante din delta Mekong, regiun..

8.00 Lei

Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)