• BIERE DE MIEL biologique- Bere blond-aramie BIO 8% alc. - 0.33l / bere speciala Belgia

BIERE DE MIEL - bere blond-aramie, 8% alcool, produsa cu ingrediente provenite din agricultura organica.

O bere cu miere cu un gust deosebit. 

Ca mai toate berile belgiene si aceasta este o bere de fermantie superioara (inalta) si cu refermentare in sticla.

Aceasta bere cu miere a fost dezvoltata in anul 1880 si a fost o specialitate a fermei Rimaux-Deridder, o ferma unde se producea bere si care a fost recunoscuta pentru berile deosebite produse aici, beri premiate la multe festivaluri si concursuri de degustare. Cand familia Dupont a preluat ferma si braseria, aceasta bere nu mai era in portofoliu. In anul 1997 berea a fost reintrodusa in portofoliul braseriei, de data aceasta in varianta organica (BIO). Eticheta actuala reproduce varianta originala a etichetei.

Berea are o culoare blond-aramie cu arome pronuntate de miere si un gust dominant de miere, dar cu toate aceasta nu este o bere dulce, din contra. Zaharul existent in mierea organica, fermenteaza in sticla si ajuta la dezvoltarea unui gust cu arome pronuntate de miere, care impreuna cu refermentarea in sticla dau un gust deosebit si complex.

Productia este controlata de catre Certisys si are garantia Biogarantie


Informatii produs
Ingrediente Apa, malt de orz*, miere*, orz*, hamei*, drojdie. *ingrediente din agricultura ecologica. Contine orz, malt de orz. Distribuitor certificat ecologic de: RO-ECO-026

BIERE DE MIEL biologique- Bere blond-aramie BIO 8% alc. - 0.33l / bere speciala Belgia

  • Preţ cu TVA: 15,80 Lei


  • PROMO:

  • Pentru 2 buc. sau mai multe, pretul este de 14,22 Lei / buc.
  • Pentru 4 buc. sau mai multe, pretul este de 13,80 Lei / buc.
  • Pentru 6 buc. sau mai multe, pretul este de 9,48 Lei / buc.
  • Pentru 12 buc. sau mai multe, pretul este de 7,90 Lei / buc.

NOTA: Magazinul online Belfoods.ro face eforturi permanente pentru a actualiza toate informaţiile de pe site. Uneori insa se pot strecura inadvertente sau erori de operare. Producatorii pot modifica designul , ingredientele sau pretul unui produs fara preaviz. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului disponibil.