BOSTANI


BOSTANI - ciocolata aurie si crema de biscuiti - 120g / produs in Belgia

BOSTANI - ciocolata aurie si crema de biscuiti - 120g / produs in BelgiaSpecialitate de ciocolata premium belgiana. Un dulce delicios din ciocolata fina, dezvoltat special sa iti incante simturile. Contine 20 de bucati, fiecare bucata de ciocolata es..

17.00 Lei

BOSTANI - ciocolata cu lapte si crema de biscuiti - 120g / produs in Belgia

BOSTANI - ciocolata cu lapte si crema de biscuiti - 120g / produs in BelgiaSpecialitate de ciocolata premium belgiana. Un dulce delicios din ciocolata fina, dezvoltat special sa iti incante simturile. Contine 20 de bucati, fiecare bucata de ciocolata..

17.00 Lei

BOSTANI - ciocolata neagra si crema de biscuiti - 120g / produs in Belgia

BOSTANI - ciocolata neagra si crema de biscuiti - 120g / produs in BelgiaSpecialitate de ciocolata premium belgiana. Un dulce delicios din ciocolata fina, dezvoltat special sa iti incante simturile. Contine 20 de bucati, fiecare bucata de ciocolata e..

17.00 Lei

BOSTANI - discuri de ciocolata alba cu speculoos - 120g / produs in Belgia

BOSTANI - discuri de ciocolata alba cu speculoos - 120g / produs in BelgiaSpecialitate de ciocolata premium belgiana. Un dulce delicios din ciocolata fina, dezvoltat special sa iti incante simturile. Contine 24 de bucati (discuri), fiecare bucata de ..

19.80 Lei

BOSTANI - discuri de ciocolata alba cu speculoos - cutie 60g / produs in Belgia Sale
50% off
50% off

BOSTANI - discuri de ciocolata alba cu speculoos - cutie 60g / produs in Belgia

BOSTANI - discuri de ciocolata alba cu speculoos - cutie 60g / produs in BelgiaSpecialitate de ciocolata premium belgiana. Un dulce delicios din ciocolata fina, dezvoltat special sa iti incante simturile. O atentie deosebita pentru a-i surprinde..

7.50 Lei15.00 Lei

BOSTANI - discuri de ciocolata cu lapte si caramel sarat - cutie 60g / produs in Belgia Sale
50% off
50% off

BOSTANI - discuri de ciocolata cu lapte si caramel sarat - cutie 60g / produs in Belgia

BOSTANI - discuri de ciocolata cu lapte si caramel sarat - cutie 60g / produs in BelgiaSpecialitate de ciocolata premium belgiana. Un dulce delicios din ciocolata fina, dezvoltat special sa iti incante simturile. O specialitate de ciocolata de s..

7.50 Lei15.00 Lei

BOSTANI - discuri de ciocolata neagra cu caramel sarat - 120g / produs in Belgia

BOSTANI - discuri de ciocolata neagra cu caramel sarat - 120g / produs in BelgiaSpecialitate de ciocolata premium belgiana. Un dulce delicios din ciocolata fina, dezvoltat special sa iti incante simturile. Contine 24 de bucati (discuri), fiecare buca..

19.80 Lei

BOSTANI - discuri de ciocolata neagra cu fistic - 120g / produs in Belgia

BOSTANI - discuri de ciocolata neagra cu fistic - 120g / produs in BelgiaSpecialitate de ciocolata premium belgiana. Un dulce delicios din ciocolata fina, dezvoltat special sa iti incante simturile. Contine 24 de bucati (discuri), fiecare bucata de c..

19.80 Lei

BOSTANI - discuri de ciocolata neagra cu fistic - cutie 60g / produs in Belgia Sale
50% off
50% off

BOSTANI - discuri de ciocolata neagra cu fistic - cutie 60g / produs in Belgia

BOSTANI - discuri de ciocolata neagra cu fistic - cutie 60g / produs in BelgiaSpecialitate de ciocolata premium belgiana. Un dulce delicios din ciocolata fina, dezvoltat special sa iti incante simturile. O atentie deosebita pentru a-i surprinde ..

7.50 Lei15.00 Lei

Afişare 1 - 9 din 9 (1 pagini)