BRASSERIE D'ACHOUFFE


CHERRY CHOUFFE - Bere rosie, cu visine, 8% alc. - 0.33l / bere speciala Belgia

"Gnomii iubesc berile Chouffe, dar ei apreciază și visinele suculente care cresc în țara lor de zane. In acest an gnomii CHOUFFE au adunat visine și le-au păstrat în podul braseriei.  Plafonul vechi sa prăbușit sub greutatea fructelor iar visine..

14.65 Lei

CHOUFFE SOLEIL - Bere blonda 6% alc. - 0.33l / bere speciala Belgia

Eticheta produsului Chouffe Soleil va spune imediat despre ce este vorba cu aceasta bere.  Mascotele berariei D’Achouffe,  gnomii (piticii), cunoscute de la berea blonda La Chouffe și berea bruna Mc Chouffe, se pregătesc pentru un picnic de..

11.47 Lei

HOUBLON CHOUFFE - Bere blonda, IPA 9% alc. - 0.33l / bere speciala Belgia

Houblon Chouffe este o bere crossover - o interpretare belgiana a Indian Pale Ale (IPA), stil de bere originar din Anglia. Ce inseamana o bere IPA la origini? Inseamna ca la bere a fost adaugat hamei suplimentar, pentru a se asigura ca berea va supra..

15.38 Lei

LA CHOUFFE - Bere blonda 8% alc. - 0.33l / bere speciala Belgia

La Chouffe, o bere Blonda Ale din Ardeni. Braseria D'Achouffe este așezată pe dealurile verzi în inima munților Ardeni belgieni, o locație despre care se zvonește că este casa mistică a gnomilor Chouffe. Braseria a fost fondată in 1982, iar in timp b..

14.94 Lei

MC CHOUFFE - Bere bruna 8% alc. - 0.33l / bere speciala Belgia

Mc Chouffe, o bere bruna, este sora cu berea blonda La Chouffe si a intrat pe piata in anul 1987. Mc Chouffe urmareste sa se pozitioneze undeva la mijloc intre o bere traditionala de abatie (apartinand stilului de bere "dubbel’) si  berea de tip..

14.20 Lei

Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)