English Tea Shop - Ceai BIO - Colectie de ceai alb - 24g / produs in Sri Lanka

English Tea Shop - Ceai BIO - Colectie de ceai alb - 24g / produs in Sri Lanka

  • 20.00 Lei

  • 26.67 Lei

English Tea Shop - Ceai BIO - Colectie de ceai alb - 12 piramide - 24g / produs in Sri Lanka

O colectie deosebita de ceai BIO, premium, cu baza de ceai alb: 3 piramide x Ceai alb cu merisor, 3 piramide x Ceai alb cu afine, 3 piramide Ceai alb cu citrice, 3 piramide x Ceai alb 100%. Ceaiul alb este unul dintre cele mai fine sortimente de ceai si este obținut prin procesarea mugurilor si frunzelor de ceai tinere. Toate ingredientele provin din agricutura organica. 

O colectie de ceaiuri cu gusturi surprinzatoare. Un cadou premium si select.

Dupa cum o spune si numele, English Tea Shop este este o marca Englezeasca de ceaiuri de calitate premium. Si daca nici englezii nu se pricep la ceaiuri, atunci cine?

English Tea Shop nu se teme sa experimenteze si sa dezvolte diferite gusturi/tipuri de ceaiuri si infuzii de ceai in diverse combinatii cu fructe uscate si flori/plante cu diverse proprietati. Aceste ceaiuri si infuzii sunt apreciate de catre consumatorii de ceai din toata lumea. 

English Tea Shop foloseste numai cele mai bune si cele mai gustoase ingrediente, preluate direct de la fermierii din toata lumea, majoritatea provenind din agricultura ecologica si fairtrade Sri Lanka.  Toti fermierii sunt acreditati BIO sau in curs de acreditare.

In plus, English Tea Shop are unitatea de productie chiar in inima superputerii in domeniul ceaiului, insula Sri Lanka, fapt pentru care se poate baza pe tehnicile traditionale de fabricare a ceaiului verificate in timp. Si ca totul sa mearga ceas, asa cum le place englezilor,  membrii echipei English Tea Shop sunt unii dintre cei mai experimentati specialisti in ceai din lume.

Informatii produs
Ingrediente Ceai alb cu merisor: ceai alb (69%), lemongrass (28%), arome naturale (3%). Ceai alb cu afine: ceai alb (93,25%), bucati de afine (4%), arome naturale (2,75%). Ceai alb cu citrice: ceai alb (93,25%), bucati de citrice (4%), arome naturale (2,75%). de citrice. Ceai alb: ceai alb (100%). Toate ingredientele sunt crescute si procesate ecologic. Distribuitor certificat ecologic: RO-ECO-026
Valori nutritionale