Oferta Speciala - English Tea Shop - Ceai alb prisme - 24g - la pret special / produs in Sri Lanka

Oferta Speciala - English Tea Shop - Ceai alb prisme - 24g - la pret special / produs in Sri Lanka

  • 20.48 Lei

  • 25.60 Lei

Oferta Speciala - Ceai English Tea Shop White Tea - 12piramide, 24g - la pret special.

O colectie deosebita de ceai alb: Ceai alb cu flori de soc si caise, Ceai alb si afine, Ceai alb si citrice, Ceai alb pur.

Un cadou excelent!

Dupa cum o spune si numele, English Tea Shop este este o marca Englezeasca de ceaiuri de calitate premium. Si daca nici englezii nu se pricep la ceaiuri, atunci cine? English Tea Shop nu se teme să experimenteze si sa dezvolte diferite gusturi/tipuri de ceaiuri si infuzii de ceai in diverse combinatii cu fructe uscate si flori/plante cu diverse proprietati. Aceste ceaiuri si infuzii sunt apreciate de către consumatorii de ceai din toată lumea.

English Tea Shop foloseste numai cele mai bune și cele mai gustoase ingrediente, preluate direct de la fermierii din toată lumea, majoritatea provenind din agricultura ecologica si fairtrade. In plus, English Tea Shop are unitatea de productie chiar în inima superputerii în domeniul ceaiului, insula Srí Lanka, fapt pentru care se poate baza pe tehnicile tradiționale de fabricare a ceaiului verificate în timp. Si ca totul sa mearga ceas, asa cum le place englezilor, membrii echipei English Tea Shop sunt unii dintre cei mai experimentați specialiști în ceai din lume.

Informatii produs
Ingrediente Ceai alb, flori de soc si caise: ceai alb, lemongrass, flori de soc si bucati de caisa cu aroma de caisa. Ceai alb si afine: ceai alb cu aroma de afine. Ceai alb si citrice: ceai alb cu aroma de citrice. Ceai alb: ceai alb pur.
Valori nutritionale