Ceai plicuri, cutie

English Tea Shop - Ceai BIO - ayurvedic/wellness - Women's Wellness - mix de 5 sortimente de ceai 30g - plicuri / produs in Sri Lanka

English Tea Shop - Ceai BIO - ayurvedic/wellness - Women's Wellness - mix de 5 sortimente de ceai 30g - plicuri / produs in Sri LankaUn mix de 5 sortimente ceai BIO, premium, ayurvedice. Dupa cum o spune si numele, acest produs este dezvoltat de Engl..

22.00 Lei

English Tea Shop - Ceai BIO - Because You're Amazing - mix de 5 sortimente de ceai 37g - plicuri / produs in Sri Lanka

English Tea Shop - Ceai BIO - Because You're Amazing - mix de 5 sortimente de ceai  37g - 20 plicuri / produs in Sri LankaUn mix de 5 sortimente ceai BIO, premium. Dupa cum o spune si numele, acest produs este dezvoltat de English Tea Shop speci..

22.00 Lei

English Tea Shop - Ceai BIO - Black Tea Chai - 40g - plicuri / produs in Sri Lanka

Ceai English Tea Shop BIO Black Tea Chai - 20plicuri, 40gCondimentat si exotic, ceaiul negru Chai Bio reprezinta o adevarata explozie de arome. Cele peste 10 ierburi si condimente asiatice care se regasesc in compozitia sa si care provin toate din ag..

17.00 Lei

English Tea Shop - Ceai BIO - ceai alb, cocos si fructul pasiunii - 40g - plicuri / produs in Sri Lanka

English Tea Shop - Ceai BIO - ceai alb, cocos si fructul pasiunii - 40g - 20 plicuri / produs in Sri LankaUn ceai BIO, premium, cu baza de ceai alb, lemongrass si ghimbir, cu arome dulci, tropicale, de cocos si fructul pasiunii. Ceaiul alb este unul ..

17.00 Lei

English Tea Shop - Ceai BIO - ceai de musetel cu lavanda - 30g - plicuri / produs in Sri Lanka

English Tea Shop - Ceai BIO - ceai de musetel cu lavanda - 30g - 20 plicuri / produs in Sri LankaUn ceai BIO, premium, cu baza de ceai de musetel si lavanda. Un amestec calmant si relaxant. Un ceai FARA CAFEINA. Toate ingredientele provin din agricut..

17.00 Lei

English Tea Shop - Ceai BIO - ceai negru si menta - 40g - plicuri / produs in Sri Lanka

English Tea Shop - Ceai BIO - ceai negru si menta - 40g - 20 plicuri / produs in Sri LankaUn ceai BIO, premium, revigorant, cu baza de ceai negru ceylon si amestec de menta spicata (spearmint) si menta piperata (peppermint). Un ceai cu gust surprinza..

17.00 Lei

English Tea Shop - Ceai BIO - ceai negru, ghimbir si piersici - 40g - plicuri / produs in Sri Lanka

English Tea Shop - Ceai BIO - ceai negru, ghimbir si piersici - 40g - 20 plicuri / produs in Sri LankaUn ceai BIO, premium, cu baza de ceai negru si ghimbir, cu gust perfect echilibrat si o aroma dulce, proaspata de piersici. Toate ingredientele prov..

18.00 Lei

English Tea Shop - Ceai BIO - ceai verde Sencha - 30g - plicuri / produs in Sri Lanka

English Tea Shop - Ceai BIO - ceai verde Sencha - 30g - 20 plicuri / produs in Sri LankaUn ceai BIO, premium, cu baza de ceai verde japonez Sencha. Notele delicate, aroma pura, racoritoare, dulce si florala a ceaiului verde Japonez Sencha rasfata sim..

17.00 Lei

English Tea Shop - Ceai BIO - ceai verde si rodii - 40g - plicuri / produs in Sri Lanka

English Tea Shop - Ceai BIO - ceai verde si rodii - 40g - 20 plicuri / produs in Sri LankaUn ceai BIO, premium, cu baza de ceai verde, la care s-au adaugat rodii si petale de trandafir. Un ceai cu gust surprinzator. Toate ingredientele provin din agr..

17.00 Lei

English Tea Shop - Ceai BIO - ciocolata, rooibos si vanilie - 40g - plicuri / produs in Sri Lanka

English Tea Shop - Ceai BIO - ciocolata, rooibos si vanilie - 40g - 20 plicuri / produs in Sri LankaUn ceai BIO, premium, cu baza de ceai rooibos din Sud Africa, infuzat cu bucati de cacao si vanilie, cu un gust echilibrat, bogat, delicios. Un ceai F..

17.00 Lei

English Tea Shop - Ceai BIO - Earl Grey - 45g - plicuri / produs in Sri Lanka

English Tea Shop - Ceai BIO - Earl Grey  - 45g - 20 plicuri / produs in Sri LankaUn ceai BIO, premium, cu baza de ceai negru imbogatit cu ulei de bergamota. Un ceai cu gust surprinzator care poate incanta chiar și cele mai pretentioase papile gu..

17.00 Lei

English Tea Shop - Ceai BIO - fructe de padure - 40g - plicuri / produs in Sri Lanka

English Tea Shop - Ceai BIO - fructe de padure - 40g - 20 plicuri / produs in Sri LankaUn ceai BIO, premium, cu baza de ceai rooibos din Africa de Sud si hibiscus, combinat cu aromele explozive, fructate, ale fructelor de padure: zmeura, afine si cap..

17.00 Lei

English Tea Shop - Ceai BIO - Lemongrass, citrice si ghimbir - plicuri - 30g / produs in Sri Lanka

English Tea Shop - Ceai BIO - Lemongrass, citrice si ghimbir - 20 plicuri - 30g / produs in Sri LankaUn ceai BIO, premium, cu baza de lemongrass si citrice, infuzat cu putin ghimbir. Un ceai cu gust surprinzator care poate incanta chiar și cele mai p..

17.00 Lei

English Tea Shop - Ceai BIO - Rooibos - 40g - plicuri / produs in Sri Lanka

English Tea Shop - Ceai BIO Rooibos - 40g - plicuri / produs in Sri LankaCeai rooibos pur, 100% organic. Un ceai natural fara cafeina, cu o aroma distincta, dulceaga, cu nuante de nuci. Contine mai putin de jumatate din taninele pe care le are un cea..

17.00 Lei

English Tea Shop - Ceai BIO - super goodness - ceai alb, matcha si scortisoara - 35g - plicuri / produs in Sri Lanka Sale
10% off
10% off

English Tea Shop - Ceai BIO - super goodness - ceai alb, matcha si scortisoara - 35g - plicuri / produs in Sri Lanka

English Tea Shop - Ceai BIO - super goodness - ceai alb, matcha si scortisoara - 35g - 20 plicuri / produs in Sri LankaUn ceai BIO, premium, cu baza de ceai alb si scortisoara, cu arome de ceai matcha si ghimbir. Ceaiul alb este unul dintre cele mai ..

16.20 Lei18.00 Lei

English Tea Shop - Ceai BIO - super goodness - ceai cu turmeric (curcuma), ghimbir si lemongrass - 35g - plicuri / produs in Sri Lanka

English Tea Shop - Ceai BIO - super goodness - ceai cu turmeric (curcuma), ghimbir si lemongrass - 35g - 20 plicuri / produs in Sri LankaUn ceai BIO, premium, cu baza de ghimbir, turmeric (curcuma), lemongrass, la care s-au adaugat lemn dulce, cuisoa..

17.00 Lei

English Tea Shop - Ceai BIO - super goodness - ceai de hibiscus, cu mar, macese si scortisoara - 40g - plicuri / produs in Sri Lanka

English Tea Shop - Ceai BIO - super goodness - ceai de hibiscus, cu mar, macese si scortisoara - 40g - 20 plicuri / produs in Sri LankaUn ceai BIO, premium, cu baza de ceai de hibiscus si macese, infuzat cu bucati de mar si scortisoara si nuante fine..

17.00 Lei

English Tea Shop - Ceai BIO - super goodness - ceai de plante cu yerba mate, cacao, ghimbir, cocos si lemn dulce - 35g - plicuri / produs in Sri Lanka

English Tea Shop - Ceai BIO - super goodness - ceai de plante cu yerba mate, cacao, ghimbir, cocos si lemn dulce - 35g - 20 plicuri / produs in Sri LankaUn ceai BIO, premium, cu baza de ceai de plante cu yerba mate infuzat cu cacao, ghimbir, cocos si..

17.00 Lei

English Tea Shop - Ceai BIO - super goodness - ceai de scortisoara, moringa si ghimbir - 35g - plicuri / produs in Sri Lanka

English Tea Shop - Ceai BIO - super goodness - ceai de scortisoara, moringa si ghimbir - 35g - 20 plicuri / produs in Sri LankaUn ceai BIO, premium, cu bucati de scortisoara, moringa si ghimbir. Un ceai cu gust surprinzator si intens. Toate ingredien..

17.00 Lei

English Tea Shop - Ceai BIO - super goodness - ceai sencha verde, ceai alb si matcha - 35g - plicuri / produs in Sri Lanka

English Tea Shop - Ceai BIO - super goodness - ceai sencha verde, ceai alb si matcha - 35g - 20 plicuri / produs in Sri LankaUn ceai BIO, premium, cu baza de ceai sencha verde si ceai alb, cu aroma de ceai matcha. Un ceai cu gust surprinzator. Toate ..

17.00 Lei

SIR ROGER - Ceai de aronia si hibiscus cu macese si mar - 40g - plicuri / produs in Polonia Sale
20% off
20% off

SIR ROGER - Ceai de aronia si hibiscus, cu macese si mar - 40g - plicuri / produs in Polonia

SIR ROGER - Ceai de aronia si hibiscus, cu macese si mar - 40g - plicuri / produs in PoloniaUn ceai cu note interesante si exotice.Ceaiul de fructe Aronia are o compozitie care este esentiala pentru sanatate si vitalitate. Ceaiul de hibiscus este imb..

7.20 Lei9.00 Lei

SIR ROGER - Ceai de grapefruit cu hibiscus - 40g - plicuri / produs in Polonia Sale
20% off
20% off

SIR ROGER - Ceai de grapefruit cu hibiscus - 40g - plicuri / produs in Polonia

SIR ROGER - Ceai de grapefruit cu hibiscus - 40g - plicuri / produs in PoloniaUn ceai cu note interesante si exotice.Ceaiul de grapefruit cu hibiscus este o compozitie unica pentru sanatatea ta. Ceaiul de hibiscus este imbogatit cu coaja de grapefrui..

7.20 Lei9.00 Lei

SIR ROGER - Ceai de macese cu hibiscus - 40g - plicuri / produs in Polonia Sale
20% off
20% off

SIR ROGER - Ceai de macese cu hibiscus - 40g - plicuri / produs in Polonia

SIR ROGER - Ceai de macese cu hibiscus - 40g - plicuri / produs in PoloniaUn ceai cu note interesante, exotice.Ceaiul de macese cu hibiscus este o compozitie unica pentru sanatatea ta. Ceaiul de hibiscus este imbogatit cu macese. Macesele au un efect..

7.20 Lei9.00 Lei

SIR ROGER - Ceai de merisoare cu hibiscus - 40g - plicuri / produs in Polonia Sale
20% off
20% off

SIR ROGER - Ceai de merisoare cu hibiscus - 40g - plicuri / produs in Polonia

SIR ROGER - Ceai de merisoare cu hibiscus - 40g - plicuri / produs in PoloniaUn ceai cu note interesante si exotice.Ceaiul de merisoare cu hibiscus este o compozitie unica pentru sanatatea ta. Ceaiul de hibiscus este imbogatit cu merisoare, mar, aron..

7.20 Lei9.00 Lei

Afişare 1 - 24 din 26 (2 pagini)