Ceai prisme, individual

English Tea Shop - Ceai BIO Black Tea Chai, plic Pyramid - 2g / produs in Sri Lanka

Ceai English Tea Shop BIO Black Tea Chai - plic piramida individual 2gCondimentat si exotic, ceaiul negru Chai Bio reprezinta o adevarata explozie de arome. Cele peste 10 ierburi si condimente asiatice care se regasesc in compozitia sa si care provin..

1.80 Lei

English Tea Shop - Ceai BIO Chamomile, plic Pyramid - 2g / produs in Sri Lanka

Ceai English Tea Shop BIO Chamomile - plic piramida individual 2g Ceai clasic de musetel organic.Dupa cum o spune si numele, English Tea Shop este este o marca Englezeasca de ceaiuri de calitate premium. Si daca nici englezii nu se pricep la ceaiuri,..

1.80 Lei

English Tea Shop - Ceai BIO English Breakfast, plic Pyramid - 2g / produs in Sri Lanka

Ceai English Tea Shop BIO English Breakfast - plic piramida individual 2g Ceai clasic negru English Breakfast este un ceai negru englezesc BIO, ideal pentru a fi servit la micul dejun, cu lapte si zahar brun. Are o aroma intensa, bogata si placuta. P..

1.80 Lei

English Tea Shop - Ceai BIO Lemongrass, Ginger and Citrus Fruits, plic Pyramid - 2g / produs in Sri Lanka

Ceai English Tea Shop BIO Lemongrass Ginger and Citrus Fruits - plic piramida individual 2g Note puternice de lemongrass și citrice infuzat cu puțin ghimbir, care pot încânta chiar și cele mai pretențioase papile gustative (toate ingredientele provin..

1.80 Lei

English Tea Shop - Ceai BIO Menta, plic Pyramid - 2g / produs in Sri Lanka

Ceai English Tea Shop BIO Peppermint - plic prisma individual 2gCeai de menta organica.Dupa cum o spune si numele, English Tea Shop este este o marca Englezeasca de ceaiuri de calitate premium. Si daca nici englezii nu se pricep la ceaiuri, atunci ci..

1.80 Lei

English Tea Shop - Ceai BIO Super Berries, plic Pyramid - 2g / produs in Sri Lanka

Ceai English Tea Shop BIO Super Berries - plic piramida individual 2gCu afine, capsuni dulci si mici zmeuri zemoase, amestecul de Fructe de Padure Bio a fost creat pentru gustustul sau inegalabil. In plus, fructele de padure se afla mereu in topul al..

1.80 Lei

English Tea Shop - Ceai BIO White tea, plic Pyramid - 2g / produs in Sri Lanka

Ceai English Tea Shop BIO White Tea - plic piramida ambalat individual 2gCeai alb pur, organic. Ceaiul alb este unul dintre cele mai fine sortimente de ceai și este obținut prin procesarea mugurilor și frunzelor de ceai tinere.Dupa cum o spune si num..

1.80 Lei

Afişare 1 - 7 din 7 (1 pagini)