CHERRY CHOUFFE  - Bere rosie, cu visine, 8% alc. - 0.33l / bere speciala Belgia

CHERRY CHOUFFE - Bere rosie, cu visine, 8% alc. - 0.33l / bere speciala Belgia

  • 17.00 Lei

CHERRY CHOUFFE  - Bere rosie, cu visine, 8% alc. - 0.33l / bere speciala Belgia

"Gnomii iubesc berile Chouffe, dar ei apreciază și visinele suculente care cresc în țara lor de zane. In acest an gnomii CHOUFFE au adunat visine și le-au păstrat în podul braseriei.  Plafonul vechi sa prăbușit sub greutatea fructelor iar visinele au căzut într-o cuvă de Mc CHOUFFE, care se afla in productie la acel moment. Gnomii răutăciosi nu au spus nimic despre asta. "Surprins să descopere o bere roșie strălucitoare, cu un gust fructat, Maestrul berar a decis în cele din urmă să-l transfere în butoaie si sa creeze o noua bere in familia Chouffe". Si uite asa a aparut berea fructata Cherry Chouffe.

Cherry Chouffe o bere de 8% alcool cu 12% visine.  

Braseria D'Achouffe este așezată pe dealurile verzi în inima munților Ardeni belgieni, o locație despre care se zvonește că este casa mistică a gnomilor Chouffe. Braseria a fost fondată in 1982, iar in timp berile speciale produse aici au câștigat o recunoaștere și loialitate pasională în multe țări din întreaga lume.

La sfârșitul anilor '70, Pierre Gobron și Christian Bauweraerts s-au angajat într-o încercare de a produce beri de specialitate, deosebite de orice bere disponibila în acel moment. La 27 august 1982, primul lot din LA CHOUFFE a fost terminat și "Voila!". Berile de la braseria D’Achouffe sunt acum disponibile în mai mult de 20 de țări din întreaga lume.

La mijlocul anului 2006, Gobron și Bauweraerts au ales să încredințeze viitorul indragitilor gnomi lui Duvel Moortgat, ambii fondatorii ramanand încă implicați în operațiunile de fabricare a berii.

* RetuRO - ambalaj cu garantie. La pretul articolului se adauga 50bani/ambalaj (sticla, doza, pet)

Informatii produs
Ingrediente apa, malt de orz, sirop de zahar invertit, 12% visine, hamei, extract de morcov negru, aroma, indulcitor acesulfam-k, glicozide de steviol
Etichete: CHOUFFE