Chipsuri, patiserie, dulciuri

BEL AMI - Gaufre cu vanilie - cu oua proaspete - 12bucati - 250g / produs in Belgia

Gaufrele cu vanilie BEL AMI sunt un produs de patiserie specific belgian din aluat cu gust de vanilie, cu aspect de fagure si textura frageda. Produs facut cu oua proaspete (32%) ceea ce ii da si textura frageda. O alternativa dulce excelen..

11.00 Lei

BEL AMI - Gaufres de Liege cu zahar perlat - 10bucati ambalate individual - 550g / produs in Belgia

BEL AMI - Gaufres de Liege cu zahar perlat - 10bucati ambalate individual - 550g / produs in BelgiaGaufrele de Liege BEL AMI sunt un produs de patiserie specific belgian din aluat cu gust de vanilie, cu aspect de fagure, textura frageda, putin crocan..

19.00 Lei

BEL AMI - Gaufres de Liege cu zahar perlat - 90g / produs in Belgia

Gaufrele de Liege BEL AMI cu zahar perlat 90g, sunt un produs de patiserie specific belgian din aluat cu gust de vanilie, cu aspect de fagure, textura frageda, putin crocanta, continand mici perle de zahar. O alternativa dulce excelenta pentru cine v..

4.00 Lei

BOLERO - Crepe wafers - ciocolata - 120g / produs in Grecia BOLERO - Crepe wafers - ciocolata - 120g / produs in Grecia Sale
50% off
50% off

BOLERO - Crepe wafers - ciocolata - 120g / produs in Grecia

BOLERO - Crepe wafers - ciocolata - 120g / produs in GreciaCrepe crocante umplute cu crema cu aroma de ciocolata.O alternativa dulce excelenta pentru cine vrea sa manance un dulce bun, altceva decat dulciurile standard, clasice. ..

11.00 Lei22.00 Lei

BOLERO - Crepe wafers - lamaie - 120g / produs in Grecia BOLERO - Crepe wafers - lamaie - 120g / produs in Grecia Sale
50% off
50% off

BOLERO - Crepe wafers - lamaie - 120g / produs in Grecia

BOLERO - Crepe wafers - lamaie - 120g / produs in GreciaCrepe crocante umplute cu crema de lamaie.O alternativa dulce excelenta pentru cine vrea sa manance un dulce bun, altceva decat dulciurile standard, clasice. ..

11.00 Lei22.00 Lei

BOLERO - Crepe wafers - scortisoara - 120g / produs in Grecia BOLERO - Crepe wafers - scortisoara - 120g / produs in Grecia Sale
50% off
50% off

BOLERO - Crepe wafers - scortisoara - 120g / produs in Grecia

BOLERO - Crepe wafers - scortisoara - 120g / produs in GreciaCrepe crocante umplute cu crema de scortisoara.O alternativa dulce excelenta pentru cine vrea sa manance un dulce bun, altceva decat dulciurile standard, clasice. ..

11.00 Lei22.00 Lei

BONONIA DOLCI - Briose cu gem de fructe rosii, fara lapte, fara gluten - 200g / produs in Italia BONONIA DOLCI - Briose cu gem de fructe rosii, fara lapte, fara gluten - 200g / produs in Italia Sale
50% off
50% off

BONONIA DOLCI - Briose cu gem de fructe rosii, fara lapte, fara gluten - 200g / produs in Italia

BONONIA DOLCI - Briose cu gem de fructe rosii, fara lapte, fara gluten - 200g / produs in ItaliaUn dulce delicios, fara lapte, fara gluten, fara ulei de palmier, cu oua proaspete.Din 1935 pana astazi, producatorul lui Bononia Dolci, Dino Corsini a lu..

8.00 Lei16.00 Lei

BONONIA DOLCI - Mini chec cu iaurt, fara zahar adaugat - 216g / produs in Italia

BONONIA DOLCI - Mini chec cu iaurt, fara zahar adaugat - 216g / produs in ItaliaUn dulce delicios, fara zahar adaugat, fara ulei de palmier, cu iaurt proaspat si oua proaspete.Din 1935 pana astazi, producatorul lui Bononia Dolci, Dino Corsini a luat ..

15.00 Lei

BONONIA DOLCI - Prajituri cu crema de lapte - 240g / produs in Italia BONONIA DOLCI - Prajituri cu crema de lapte - 240g / produs in Italia Sale
50% off
50% off

BONONIA DOLCI - Prajituri cu crema de lapte - 240g / produs in Italia

BONONIA DOLCI - Prajituri cu crema de lapte - 240g / produs in ItaliaUn dulce delicios, fara ulei de palmier, cu oua proaspete.Din 1935 pana astazi, producatorul lui Bononia Dolci, Dino Corsini a luat in calcul retetele traditionale, vechi ale patise..

7.50 Lei15.00 Lei

BONONIA DOLCI - Prajituri cu morcovi si migdale - 228g / produs in Italia BONONIA DOLCI - Prajituri cu morcovi si migdale - 228g / produs in Italia Sale
10% off
10% off

BONONIA DOLCI - Prajituri cu morcovi si migdale - 228g / produs in Italia

BONONIA DOLCI - Prajituri cu morcovi si migdale - 228g / produs in ItaliaUn dulce delicios, fara ulei de palmier, cu oua proaspete.Din 1935 pana astazi, producatorul lui Bononia Dolci, Dino Corsini a luat in calcul retetele traditionale, vechi ale pa..

16.20 Lei18.00 Lei

BONONIA DOLCI - Prajituri cu visine de Modena - 300g / produs in Italia BONONIA DOLCI - Prajituri cu visine de Modena - 300g / produs in Italia Sale
14% off
14% off

BONONIA DOLCI - Prajituri cu visine de Modena - 300g / produs in Italia

BONONIA DOLCI - Prajituri cu visine de Modena - 300g / produs in ItaliaUn dulce delicios, fara ulei de palmier, cu lapte proaspat si oua proaspete.Din 1935 pana astazi, producatorul lui Bononia Dolci, Dino Corsini a luat in calcul retetele traditiona..

19.00 Lei22.00 Lei

EAT REAL - Chips de humus cu rosii si busuioc - 45g / produs in Anglia

EAT REAL - Chips de HUMUS cu ROSII & BUSUIOC.Eat Real este o firma din Anglia care produce snacksuri de legume, seminte si fructe care au la baza 3 concepte simple; ingrediente naturale, gust, pastrarea elementelor nutritive ale ingredientelor fo..

7.80 Lei

EAT REAL - Chips de linte cu ardei chilli si lamaie - 40g / produs in Anglia

EAT REAL - Chips de LINTE cu CHILLI & LAMAIE.Eat Real este o firma din Anglia care produce snacksuri de legume, seminte si fructe care au la baza 3 concepte simple; ingrediente naturale, gust, pastrarea elementelor nutritive ale ingredientelor fo..

7.80 Lei

EAT REAL - Chips de linte cu crema de marar - 40g / produs in Anglia

EAT REAL - Chips de LINTE cu CREMA DE MARAR.Eat Real este o firma din Anglia care produce snacksuri de legume, seminte si fructe care au la baza 3 concepte simple; ingrediente naturale, gust, pastrarea elementelor nutritive ale ingredientelor folosit..

7.80 Lei

EAT REAL - Chips de linte cu sare de mare - 40g / produs in Anglia

EAT REAL - Chips de LINTE cu SARE DE MAREEat Real este o firma din Anglia care produce snacksuri de legume, seminte si fructe care au la baza 3 concepte simple; ingrediente naturale, gust, pastrarea elementelor nutritive ale ingredientelor folosite. ..

7.80 Lei

EAT REAL - Chips de Quinoa - ardei chilli si lime - 30g / produs in Anglia

EAT REAL - Chips de QUINOA, CHILLI & LIME.Din culturile antice și vechi ale Americii de Sud vine acum o gustare revolutionara facuta de Eat Real din boabe Quinoa. Cerealele de quinoa au fost mai întâi domesticite în urmă cu aproximativ 3000 de an..

7.80 Lei

EAT REAL - Chips de Quinoa cu rosii uscate la soare si usturoi - 30g / produs in Anglia

EAT REAL - Chips de QUINOA cu ROSII & USTUROI.Din culturile antice și vechi ale Americii de Sud vine acum o gustare revolutionara facuta de Eat Real din boabe Quinoa. Cerealele de quinoa au fost mai întâi domesticite în urmă cu aproximativ 3000 d..

7.80 Lei

EAT REAL - Chips de Quinoa cu smantana si chives - 30g / produs in Anglia

EAT REAL - Chips de QUINOA, SMANTANA & CHIVESDin culturile antice și vechi ale Americii de Sud vine acum o gustare revolutionara facuta de Eat Real din boabe Quinoa. Cerealele de quinoa au fost mai întâi domesticite în urmă cu aproximativ 3000 de..

7.80 Lei

FORCHY - Cake cu fructe confiate si stafide - pretransat - 275g / produs in Franta FORCHY - Cake cu fructe confiate si stafide - pretransat - 275g / produs in Franta Sale
20% off
20% off

FORCHY - Cake cu fructe confiate si stafide - pretransat - 275g / produs in Franta

FORCHY - Cake cu fructe confiate si stafide - pretransat - 275g / produs in FrantaForchy este o firma de familie din Franta, din NORMANDIA care este specializata in produse de patiserie traditionale, facute cu oua proaspete. Si face asta cu pasiune d..

20.80 Lei26.00 Lei

FORCHY - Chec Normand cu caramel sarat - 250g / produs in Franta Sale
20% off
20% off

FORCHY - Chec Normand cu caramel sarat - 250g / produs in Franta

FORCHY - Chec Normand cu caramel sarat - 250g / produs in FrantaForchy este o firma de familie din Franta, din NORMANDIA care este specializata in produse de patiserie traditionale, facute cu oua proaspete. Si face asta cu pasiune de peste 100 de ani..

28.80 Lei36.00 Lei

OSHEE - Baton Musli cu magneziu, vitamine si minerale, cu stafide, alune de padure si ciocolata - 40g

Baton musli, cu magneziu, vitamine si minerale, cu stafide, alune de padure si ciocolata - 40gOSHEE vitamin musli bar reprezinta o combinatie unica de musli cu vitamine si un strat de ciocolata. O alternativa mai echilibrata de "snack" dulce la biscu..

3.30 Lei

OSHEE - Baton Musli cu magneziu, vitamine si minerale, cu prune, merisoare si ciocolata - 40g

Baton musli cu magneziu, vitamine si minerale, cu prune, merisoare si ciocolata - 40gOSHEE vitamin musli bar reprezinta o combinatie unica de musli cu vitamine si un strat de ciocolata. O alternativa mai echilibrata de "snack" dulce la biscutii si ba..

3.30 Lei

OXFAM - Dropsuri cu menta BIO - 100g / produs in Belgia

Oxfam - dropsuri cu menta, cu ingrediente provenind din agricultura organica.Oxfam este o companie infiintata cu scopul de a mobiliza societatea civila pentru a eradica saracia la nivel gobal. Oxfam se implicata activ in diverse actiuni in toata lume..

12.50 Lei

POPPIES - Biscuiti subtiri de ovaz cu ciocolata - 150g / produs in Belgia

POPPIES - Biscuiti subtiri de ovaz cu ciocolata - 150g / produs in BelgiaUn dulce delicios din ovaz si ciocolata neagra.Plin de gust, perfect de dulce, cu notele de aroma preferate, cu o culoare apetisanta, textura perfecta si copt pana la perfectiun..

15.00 Lei

Afişare 1 - 24 din 36 (2 pagini)

Oferim diverse variante de snackuri dulci si sarate cu specific frantuzesc precum Forchy, belgian BelAmi, englezesc prin Eat Real si chiar batoane de fructe

Printre ultimile noutati sunt chipsurile healty aduse de la partenerii nostrii englezi de la Eat Real.

Eat Real este o firma din Anglia care produce chipsuri de legume, seminte si fructe care au la baza 3 concepte simple; ingrediente naturale, gust, pastrarea elementelor nutritive ale ingredientelor folosite. In Romania este disponibila gama de chipsuri care au la baza super alimente precum humus, linte sau quinoa.

Eat Real dezvolta si produce snacksuri ca alternativa sanatoasa si gustoasa la snacksurile obisnuite, standard pe care le puteti gasi pe rafturile magazinelor. Avand numai ingrediente naturale, fara sa utilizeze alte substante artificiale adaugate (arome, coloranti, conservanti), Eat Real are o gama de produse pentru intreaga familie, pentru orice moment al zilei.