Chipsuri, patiserie, dulciuri

BEL AMI - Gaufre cu vanilie - cu oua proaspete - 12bucati - 250g / produs in Belgia

Gaufrele cu vanilie BEL AMI sunt un produs de patiserie specific belgian din aluat cu gust de vanilie, cu aspect de fagure si textura frageda. Produs facut cu oua proaspete (32%) ceea ce ii da si textura frageda. O alternativa dulce excelen..

9.53 Lei

BEL AMI - Gaufres de Liege cu zahar perlat - 10bucati - 550g / produs in Belgia

Gaufrele de Liege BEL AMI sunt un produs de patiserie specific belgian din aluat cu gust de vanilie, cu aspect de fagure, textura frageda, putin crocanta, continand mici perle de zahar.Contine 10 bucati gaufre ambalate individual. O alternativa dulce..

14.45 Lei

BEL AMI - Gaufres de Liege cu zahar perlat - 90g / produs in Belgia

Gaufrele de Liege BEL AMI cu zahar perlat 90g, sunt un produs de patiserie specific belgian din aluat cu gust de vanilie, cu aspect de fagure, textura frageda, putin crocanta, continand mici perle de zahar. O alternativa dulce excelenta pentru cine v..

3.06 Lei

EAT REAL - Chips de humus cu crema de marar - 45g / produs in Anglia

EAT REAL - Chips de HUMUS cu CREMA DE MARAR.Eat Real este o firma din Anglia care produce snacksuri de legume, seminte si fructe care au la baza 3 concepte simple; ingrediente naturale, gust, pastrarea elementelor nutritive ale ingredientelor folosit..

6.90 Lei

EAT REAL - Chips de humus cu rosii si busuioc - 45g / produs in Anglia

EAT REAL - Chips de HUMUS cu ROSII & BUSUIOC.Eat Real este o firma din Anglia care produce snacksuri de legume, seminte si fructe care au la baza 3 concepte simple; ingrediente naturale, gust, pastrarea elementelor nutritive ale ingredientelor fo..

6.90 Lei

EAT REAL - Chips de humus, BIO, cu sare de mare - 100g / produs in Anglia

EAT REAL - Chips de HUMUS, BIO, cu SARE DE MARE.Chipsurile de humus contin ingrediente organice sunt fără adaos de zahăr sunt, de asemenea, certificate Gluten Free, potrivite pentru vegani, fără alergeni, coloranti, conservanți și aditivi. Sunt o sur..

16.90 Lei

EAT REAL - Chips de linte cu ardei chilli si lamaie - 40g / produs in Anglia

EAT REAL - Chips de LINTE cu CHILLI & LAMAIE.Eat Real este o firma din Anglia care produce snacksuri de legume, seminte si fructe care au la baza 3 concepte simple; ingrediente naturale, gust, pastrarea elementelor nutritive ale ingredientelor fo..

6.90 Lei

EAT REAL - Chips de linte cu crema de marar - 40g / produs in Anglia

EAT REAL - Chips de LINTE cu CREMA DE MARAR.Eat Real este o firma din Anglia care produce snacksuri de legume, seminte si fructe care au la baza 3 concepte simple; ingrediente naturale, gust, pastrarea elementelor nutritive ale ingredientelor folosit..

6.90 Lei

EAT REAL - Chips de linte cu rosii si busuioc - 40g / produs in Anglia

EAT REAL - Chips de LINTE cu ROSII & BUSUIOCEat Real este o firma din Anglia care produce snacksuri de legume, seminte si fructe care au la baza 3 concepte simple; ingrediente naturale, gust, pastrarea elementelor nutritive ale ingredientelor fol..

6.90 Lei

EAT REAL - Chips de linte cu sare de mare - 40g / produs in Anglia

EAT REAL - Chips de LINTE cu SARE DE MAREEat Real este o firma din Anglia care produce snacksuri de legume, seminte si fructe care au la baza 3 concepte simple; ingrediente naturale, gust, pastrarea elementelor nutritive ale ingredientelor folosite. ..

7.40 Lei

EAT REAL - Chips de linte, BIO, cu sare de mare - 100g / produs in Anglia

EAT REAL - Chips de LINTE, BIO, cu SARE DE MARE.Chipsurile de linte contin ingrediente organice sunt fără adaos de zahăr sunt, de asemenea, certificate Gluten Free, potrivite pentru vegani, fără alergeni, coloranti, conservanți și aditivi. Sunt o sur..

16.90 Lei

EAT REAL - Chips de Quinoa - ardei chilli si lime - 30g / produs in Anglia

EAT REAL - Chips de QUINOA, CHILLI & LIME.Din culturile antice și vechi ale Americii de Sud vine acum o gustare revolutionara facuta de Eat Real din boabe Quinoa. Cerealele de quinoa au fost mai întâi domesticite în urmă cu aproximativ 3000 de an..

6.90 Lei

EAT REAL - Chips de Quinoa cu rosii uscate la soare si usturoi - 30g / produs in Anglia

EAT REAL - Chips de QUINOA cu ROSII & USTUROI.Din culturile antice și vechi ale Americii de Sud vine acum o gustare revolutionara facuta de Eat Real din boabe Quinoa. Cerealele de quinoa au fost mai întâi domesticite în urmă cu aproximativ 3000 d..

7.40 Lei

EAT REAL - Chips de Quinoa cu smantana si chives - 30g / produs in Anglia

EAT REAL - Chips de QUINOA, SMANTANA & CHIVESDin culturile antice și vechi ale Americii de Sud vine acum o gustare revolutionara facuta de Eat Real din boabe Quinoa. Cerealele de quinoa au fost mai întâi domesticite în urmă cu aproximativ 3000 de..

6.90 Lei

EAT REAL - Sticksuri vegetale si varza Kale - 113g / produs in Anglia

EAT REAL - Sticksuri vegetale si vaza KALE.Ce este varza KALE?  Este o leguma plina de nutrienti si este pusa pe lista celor mai sanatoase alimente din lume. Kale este o planta cu frunze verzi bogate in vitamine si minerale ce au un rol fun..

14.50 Lei

LA TRINITAINE - Madlene cu unt si ciocolata, ambalate individual - 420g / produs in Franta LA TRINITAINE - Madlene cu unt si ciocolata, ambalate individual - 420g / produs in Franta Sale
25% off
25% off

LA TRINITAINE - Madlene cu unt si ciocolata, ambalate individual - 420g / produs in Franta

LA TRINITAINE - Madlene cu unt si ciocolata, ambalate individual - 420g / produs in FrantaPatisserie Gourmet!Savurati specialitatile Bretone (galettes si palets), precum si delicioasele mini prajituri si madlene frantuzesti.Descoperiti produsele de p..

22.35 Lei29.80 Lei

LA TRINITAINE - Madlene cu unt, ambalate individual - 420g / produs in Franta LA TRINITAINE - Madlene cu unt, ambalate individual - 420g / produs in Franta Sale
25% off
25% off

LA TRINITAINE - Madlene cu unt, ambalate individual - 420g / produs in Franta

LA TRINITAINE - Madlene cu unt, ambalate individual - 420g / produs in FrantaPatisserie Gourmet!Savurati specialitatile Bretone (galettes si palets), precum si delicioasele mini prajituri si madlene frantuzesti.Descoperiti produsele de patiserie Bret..

22.35 Lei29.80 Lei

LA TRINITAINE - Madlene lungi cu ciocolata - 250g / produs in Franta

LA TRINITAINE - Madlene lungi cu ciocolata - 250g / produs in FrantaPatisserie Gourmet!Savurati specialitatile Bretone (galettes si palets), precum si delicioasele mini prajituri si madlene frantuzesti.Descoperiti produsele de patiserie Bretona, La T..

11.00 Lei

LA TRINITAINE - Madlene lungi cu stafide - 250g / produs in Franta

LA TRINITAINE - Madlene lungi cu stafide - 250g / produs in FrantaPatisserie Gourmet!Savurati specialitatile Bretone (galettes si palets), precum si delicioasele mini prajituri si madlene frantuzesti.Descoperiti produsele de patiserie Bretona, La Tri..

11.00 Lei

LA TRINITAINE - Mini prajituri cu crema de capsuni, ambalate individual - 350g / produs in Franta LA TRINITAINE - Mini prajituri cu crema de capsuni, ambalate individual - 350g / produs in Franta Sale
20% off
20% off

LA TRINITAINE - Mini prajituri cu crema de capsuni, ambalate individual - 350g / produs in Franta

LA TRINITAINE - Mini prajituri cu crema de capsuni, ambalate individual - 350g / produs in FrantaPatisserie Gourmet!Savurati specialitatile Bretone (galettes si palets), precum si delicioasele mini prajituri si madlene frantuzesti.Descoperiti produse..

15.60 Lei19.50 Lei

LA TRINITAINE - Mini prajituri cu crema de ciocolata, ambalate individual - 350g / produs in Franta LA TRINITAINE - Mini prajituri cu crema de ciocolata, ambalate individual - 350g / produs in Franta Sale
20% off
20% off

LA TRINITAINE - Mini prajituri cu crema de ciocolata, ambalate individual - 350g / produs in Franta

LA TRINITAINE - Mini prajituri cu crema de ciocolata, ambalate individual - 350g / produs in FrantaPatisserie Gourmet!Savurati specialitatile Bretone (galettes si palets), precum si delicioasele mini prajituri si madlene frantuzesti.Descoperiti produ..

15.60 Lei19.50 Lei

LA TRINITAINE - Specialitate Bretona: biscuiti subtiri "galettes" si biscuiti grosi "palets" cu unt - 300g / produs in Franta LA TRINITAINE - Specialitate Bretona: biscuiti subtiri "galettes" si biscuiti grosi "palets" cu unt - 300g / produs in Franta Sale
30% off
30% off

LA TRINITAINE - Specialitate Bretona: biscuiti subtiri "galettes" si biscuiti grosi "palets" cu unt - 300g / produs in Franta

LA TRINITAINE - Specialitate Bretona: biscuiti subtiri "galettes" si biscuiti grosi "palets" cu unt - 300g / produs in FrantaPatisserie Gourmet!Savurati specialitatile Bretone (galettes si palets), precum si delicioasele mini prajituri si madlene fra..

16.10 Lei23.00 Lei

OSHEE - Baton Musli  cu magneziu, vitamine si minerale, cu stafide, alune de padure si ciocolata - 40g Sale
25% off
25% off

OSHEE - Baton Musli cu magneziu, vitamine si minerale, cu stafide, alune de padure si ciocolata - 40g

Baton musli, cu magneziu, vitamine si minerale, cu stafide, alune de padure si ciocolata - 40gOSHEE vitamin musli bar reprezinta o combinatie unica de musli cu vitamine si un strat de ciocolata. O alternativa mai echilibrata de "snack" dulce la biscu..

1.88 Lei2.50 Lei

OSHEE - Baton Musli cu magneziu, vitamine si minerale, cu prune, merisoare si ciocolata - 40g

Baton musli cu magneziu, vitamine si minerale, cu prune, merisoare si ciocolata - 40gOSHEE vitamin musli bar reprezinta o combinatie unica de musli cu vitamine si un strat de ciocolata. O alternativa mai echilibrata de "snack" dulce la biscutii si ba..

2.50 Lei

Afişare 1 - 24 din 25 (2 pagini)

Oferim diverse variante de snackuri dulci si sarate cu specific frantuzesc precum Forchy, belgian BelAmi, englezesc prin Eat Real si chiar batoane de fructe

Printre ultimile noutati sunt chipsurile healty aduse de la partenerii nostrii englezi de la Eat Real.

Eat Real este o firma din Anglia care produce chipsuri de legume, seminte si fructe care au la baza 3 concepte simple; ingrediente naturale, gust, pastrarea elementelor nutritive ale ingredientelor folosite. In Romania este disponibila gama de chipsuri care au la baza super alimente precum humus, linte sau quinoa.

Eat Real dezvolta si produce snacksuri ca alternativa sanatoasa si gustoasa la snacksurile obisnuite, standard pe care le puteti gasi pe rafturile magazinelor. Avand numai ingrediente naturale, fara sa utilizeze alte substante artificiale adaugate (arome, coloranti, conservanti), Eat Real are o gama de produse pentru intreaga familie, pentru orice moment al zilei.