Chipsuri

GO PURE - Chips BIO de cartofi canyon marar si arpagic- 125g / produs in Olanda

GO PURE - Chips BIO de cartofi canyon marar si arpagic- 125g / produs in OlandaGO PURE dezvolta si produce snacksuri ca alternativa sanatoasa si gustoasa la snacksurile obisnuite avand numai ingrediente naturale, fara sa utilizeze alte substante arti..

20.00 Lei

GO PURE - Chips BIO de cartofi cu rozmarin - 125g / produs in Olanda

GO PURE - Chips BIO de cartofi cu rozmarin - 125g / produs in OlandaGO PURE dezvolta si produce snacksuri ca alternativa sanatoasa si gustoasa la snacksurile obisnuite avand numai ingrediente naturale, fara sa utilizeze alte substante artificiale ada..

20.00 Lei

GO PURE - Chips BIO de legume: pastarnac, morcov, sfecla rosie, cartof dulce - 40g / produs in Olanda Sale
50% off
50% off

GO PURE - Chips BIO de legume: pastarnac, morcov, sfecla rosie, cartof dulce - 40g / produs in Olanda

GO PURE - Chips BIO de legume: pastarnac, morcov, sfecla rosie, cartof dulce - 40g / produs in OlandaGO PURE dezvolta si produce snacksuri ca alternativa sanatoasa si gustoasa la snacksurile obisnuite avand numai ingrediente naturale, fara sa utilize..

5.50 Lei11.00 Lei

GO PURE - Chips BIO de legume: pastarnac, morcov, sfecla rosie, cartof dulce - 90g / produs in Olanda

GO PURE - Chips BIO de legume: pastarnac, morcov, sfecla rosie, cartof dulce - 90g / produs in OlandaGO PURE dezvolta si produce snacksuri ca alternativa sanatoasa si gustoasa la snacksurile obisnuite avand numai ingrediente naturale, fara sa utilize..

22.00 Lei

GO PURE - Chips BIO de legume: sfecla rosie, pastarnac, cartof violet - 90g / produs in Olanda

GO PURE - Chips BIO de legume: sfecla rosie, pastarnac, cartof violet - 90g / produs in OlandaGO PURE dezvolta si produce snacksuri ca alternativa sanatoasa si gustoasa la snacksurile obisnuite avand numai ingrediente naturale, fara sa utilizeze alte..

25.00 Lei

GRINNY - Pernute din cereale cu umplutura de branza chedar- 60g / produs in Thailanda

GRINNY - Pernute din cereale cu umplutura de branza chedar- 60g / produs in ThailandaGrinny Cheese Bite sunt facute din orez jasmine brun autentic. Produs copt, nu prajit. Fiecare pernuta este umpluta cu branza chedar adevarata. Savureaza gustul deli..

10.00 Lei

GRINNY - Pernute din cereale cu umplutura de ceai Cha-Thai - 60g / produs in Thailanda

GRINNY - Pernute din cereale cu umplutura de ceai Cha-Thai - 60g / produs in ThailandaGrinny Cha-Thai Milk Tea Bite sunt facute din orez jasmine brun autentic. Produs copt, nu prajit. Fiecare pernuta este umpluta cu pudra de ceai cha-thai adevarata. ..

10.00 Lei

GRINNY - Pernute din cereale cu umplutura de ceai verde matcha - 60g / produs in Thailanda

GRINNY - Pernute din cereale cu umplutura de ceai verde matcha - 60g / produs in ThailandaGrinny Matcha Green Tea Bite sunt facute din orez jasmine brun autentic. Produs copt, nu prajit. Fiecare pernuta este umpluta cu pudra de ceai verde matcha adev..

10.00 Lei

GRINNY - Pernute din cereale cu umplutura de durian - 60g / produs in Thailanda

GRINNY - Pernute din cereale cu umplutura de durian - 60g / produs in ThailandaGrinny Durian Durian Bite sunt facute din orez jasmine brun autentic. Produs copt, nu prajit. Fiecare pernuta este umpluta cu durian adevarat. Savureaza gustul delicios si..

10.00 Lei

GRINNY - Pernute din cereale cu umplutura de mango - 60g / produs in Thailanda

GRINNY - Pernute din cereale cu umplutura de mango - 60g / produs in ThailandaGrinny Mango Tango Bite sunt facute din orez jasmine brun autentic. Produs copt, nu prajit. Fiecare pernuta este umpluta cu mango adevarat. Savureaza gustul delicios si aci..

10.00 Lei

GRINNY - Pernute din cereale cu umplutura de smantana si ceapa - 60g / produs in Thailanda

GRINNY - Pernute din cereale cu umplutura de smantana si ceapa - 60g / produs in ThailandaGrinny Sour Cream Onion Bite sunt facute din orez jasmine brun autentic. Produs copt, nu prajit. Fiecare pernuta este umpluta cu crema de smantana si ceapa adev..

10.00 Lei

GRINNY TEETHERS - Snack din cereale cu aroma de banane - 40g / produs in Thailanda

GRINNY TEETHERS - Snack din cereale cu aroma de banane - 40g / produs in Thailanda"Mananca, joaca, invata.” O alimentatie buna este esentiala pentru ca copilul tau sa creasca corect si sa duca o viata sanatoasa. Fara conservanti. Fara coloranti ..

12.00 Lei

GRINNY TEETHERS - Snack din cereale cu aroma de capsuni - 40g / produs in Thailanda

GRINNY TEETHERS - Snack din cereale cu aroma de capsuni - 40g / produs in Thailanda"Mananca, joaca, invata.” O alimentatie buna este esentiala pentru ca copilul tau sa creasca corect si sa duca o viata sanatoasa. Fara conservanti. Fara coloranti..

12.00 Lei

GRINNY TEETHERS - Snack din cereale cu aroma de mar si brocoli - 40g / produs in Thailanda

GRINNY TEETHERS - Snack din cereale cu aroma de mar si brocoli - 40g / produs in Thailanda"Mananca, joaca, invata.” O alimentatie buna este esentiala pentru ca copilul tau sa creasca corect si sa duca o viata sanatoasa. Fara conservanti. Fara co..

12.00 Lei

KOH-KAE - Arahide glazurate cu aroma de nori si wasabi - 105g / produs in Thailanda

KOH-KAE - Arahide glazurate cu aroma de nori si wasabi - 105g / produs in ThailandaDelicioasele arahide invelite intr-o crusta cu aroma de nori si wasabi. Delicos si picant.Va prezentam arahidele Koh-kae Snack Peanut Nori Wasabi Flavour Coated, o gus..

14.40 Lei

KOH-KAE - Mazare verde glazurata cu aroma de wasabi - 180g / produs in Thailanda

KOH-KAE - Mazare verde glazurata cu aroma de wasabi - 180g / produs in ThailandaDelicioasele boabe de mazare deshidratate invelite intr-o crusta cu aroma de wasabi. Delicos si picant.Indiferent daca va relaxati acasa, va grabiti catre locul de munca ..

28.00 Lei

N-YOTO - Snack din orez in stil japonez, cu chilli - 40g / produs in Thailanda

N-YOTO - Snack din orez in stil japonez, cu chilli - 40g / produs in ThailandaUn snack cu specific Asia facut din expandat de orez in stil japonez.Indiferent daca sunteti un iubitor de gustari picante sau pur si simplu cautati o aventura pentru papil..

6.80 Lei

N-YOTO - Snack din orez in stil japonez, cu miere - 40g / produs in Thailanda

N-YOTO - Snack din orez in stil japonez, cu miere - 40g / produs in ThailandaUn snack cu specific Asia facut din expandat de orez in stil japonez.Indiferent daca sunteti un iubitor de gustari picante sau pur si simplu cautati o aventura pentru papile..

6.80 Lei

RED A - Arahide glazurate cu wasabi - 40g / produs in Thailanda

RED A - Arahide glazurate cu wasabi - 40g / produs in ThailandaDelicioasele arahide invelite intr-o crusta de wasabi. Delicos si picant.Indiferent daca sunteti un iubitor de gustari picante sau pur si simplu cautati o aventura pentru papilele gustati..

8.00 Lei

SNACK ITALY - Chips BIO de linte si porumb - 70g / produs in Italia Sale
20% off
20% off

SNACK ITALY - Chips BIO de linte si porumb - 70g / produs in Italia

SNACK ITALY - Chips BIO de linte si porumb - 70g / produs in ItaliaPlacerea crocanta si delicioasa a unui produs fara gluten, neprajit, care poate fi savurat fara a te simți vinovat, in orice moment al zilei, ca o gustare sau chiar la masa. Acum cu m..

9.60 Lei12.00 Lei

SNACK ITALY - Chips BIO de naut si porumb - 70g / produs in Italia Sale
20% off
20% off

SNACK ITALY - Chips BIO de naut si porumb - 70g / produs in Italia

SNACK ITALY - Chips BIO de naut si porumb - 70g / produs in ItaliaPlacerea crocanta si delicioasa a unui produs fara gluten, neprajit, care poate fi savurat fara a te simți vinovat, in orice moment al zilei, ca o gustare sau chiar la masa. Acum cu ma..

9.60 Lei12.00 Lei

SNACK ITALY - Chips de porumb si orez cu aroma de branza - 70g / produs in Italia Sale
10% off
10% off

SNACK ITALY - Chips de porumb si orez cu aroma de branza - 70g / produs in Italia

SNACK ITALY - Chips de porumb si orez cu aroma de branza - 70g / produs in ItaliaPlacerea crocanta si delicioasa a unui produs fara gluten, neprajit, care poate fi savurat fara a te simți vinovat, in orice moment al zilei, ca o gustare sau chiar la m..

8.10 Lei9.00 Lei

SNACK ITALY - Chips de porumb si orez cu aroma de ierburi mediteraneene - 70g / produs in Italia Sale
10% off
10% off

SNACK ITALY - Chips de porumb si orez cu aroma de ierburi mediteraneene - 70g / produs in Italia

SNACK ITALY - Chips de porumb si orez cu aroma de ierburi mediteraneene - 70g / produs in ItaliaPlacerea crocanta si delicioasa a unui produs fara gluten, neprajit, care poate fi savurat fara a te simți vinovat, in orice moment al zilei, ca o gustare..

8.10 Lei9.00 Lei

Afişare 1 - 23 din 23 (1 pagini)