Chipsuri vegetale

EAT REAL - Chips de linte cu crema de marar - 40g / produs in Anglia

EAT REAL - Chips de LINTE cu CREMA DE MARAR.Eat Real este o firma din Anglia care produce snacksuri de legume, seminte si fructe care au la baza 3 concepte simple; ingrediente naturale, gust, pastrarea elementelor nutritive ale ingredientelor folosit..

7.80 Lei

EAT REAL - Chips de linte cu sare de mare - 40g / produs in Anglia

EAT REAL - Chips de LINTE cu SARE DE MAREEat Real este o firma din Anglia care produce snacksuri de legume, seminte si fructe care au la baza 3 concepte simple; ingrediente naturale, gust, pastrarea elementelor nutritive ale ingredientelor folosite. ..

7.80 Lei

EAT REAL - Chips de Quinoa cu smantana si chives - 30g / produs in Anglia

EAT REAL - Chips de QUINOA, SMANTANA & CHIVESDin culturile antice și vechi ale Americii de Sud vine acum o gustare revolutionara facuta de Eat Real din boabe Quinoa. Cerealele de quinoa au fost mai întâi domesticite în urmă cu aproximativ 3000 de..

7.80 Lei

LE PRECIATE - Snack din porumb si orez cu branza si ciuperci - 22g

LE PRECIATE - Snack din porumb si orez cu branza si ciuperci - 22gPlacerea crocanta si delicioasa a unui produs fara gluten, neprajit, care poate fi savurat fara a te simți vinovat, in orice moment al zilei, ca o gustare sau chiar la masa. Acum cu ma..

6.00 Lei

LE PRECIATE - Snack din porumb si orez cu unt si ansoa - 22g

LE PRECIATE - Snack din porumb si orez cu unt si ansoa - 22gPlacerea crocanta si delicioasa a unui produs fara gluten, neprajit, care poate fi savurat fara a te simți vinovat, in orice moment al zilei, ca o gustare sau chiar la masa. Acum cu mai puti..

6.00 Lei

LEGU PRO - Snack cu linte si naut si aroma de branza -25g

LEGU PRO - Snack cu linte si naut si aroma de branza -25gPlacerea crocanta si delicioasa a unui snack fara gluten, pentru antrenamentele tale de zi cu zi! Fara gluten. Fara arome chimice. Fara lactoza. Neprajit. 25% proteine. Snack Italy, produc..

5.00 Lei

LEGU PRO - Snack cu linte si naut si aroma de pizza -25g

LEGU PRO - Snack cu linte si naut si aroma de pizza -25gPlacerea crocanta si delicioasa a unui snack fara gluten, pentru antrenamentele tale de zi cu zi! Fara gluten. Fara arome chimice. Fara lactoza. Neprajit. 25% proteine. Snack Italy, produca..

5.00 Lei

SNACK ITALY - Chips BIO de linte si porumb - 70g / produs in Italia Sale
20% off
20% off

SNACK ITALY - Chips BIO de linte si porumb - 70g / produs in Italia

SNACK ITALY - Chips BIO de linte si porumb - 70g / produs in ItaliaPlacerea crocanta si delicioasa a unui produs fara gluten, neprajit, care poate fi savurat fara a te simți vinovat, in orice moment al zilei, ca o gustare sau chiar la masa. Acum cu m..

9.60 Lei12.00 Lei

SNACK ITALY - Chips BIO de naut si porumb - 70g / produs in Italia Sale
20% off
20% off

SNACK ITALY - Chips BIO de naut si porumb - 70g / produs in Italia

SNACK ITALY - Chips BIO de naut si porumb - 70g / produs in ItaliaPlacerea crocanta si delicioasa a unui produs fara gluten, neprajit, care poate fi savurat fara a te simți vinovat, in orice moment al zilei, ca o gustare sau chiar la masa. Acum cu ma..

9.60 Lei12.00 Lei

SNACK ITALY - Chips de porumb si orez cu aroma de branza - 70g / produs in Italia

SNACK ITALY - Chips de porumb si orez cu aroma de branza - 70g / produs in ItaliaPlacerea crocanta si delicioasa a unui produs fara gluten, neprajit, care poate fi savurat fara a te simți vinovat, in orice moment al zilei, ca o gustare sau chiar la m..

9.00 Lei

SNACK ITALY - Chips de porumb si orez cu aroma de ierburi mediteraneene - 70g / produs in Italia

SNACK ITALY - Chips de porumb si orez cu aroma de ierburi mediteraneene - 70g / produs in ItaliaPlacerea crocanta si delicioasa a unui produs fara gluten, neprajit, care poate fi savurat fara a te simți vinovat, in orice moment al zilei, ca o gustare..

9.00 Lei

Afişare 1 - 11 din 11 (1 pagini)