Patiserie Italia

VITAFIT - Mini cracker cu 3 cereale: secara, ovaz, hrisca - 150g / produs in Italia

VITAFIT - Mini cracker cu 3 cereale: secara, ovaz, hrisca - 150g / produs in ItaliaToate retetele sunt produse cu ulei extravirgin de masline. Puteti alege din urmatoarele variante de mini crackeri: cu 3 cereale: secara, ovaz si hrisca / cu grau spel..

13.00 Lei

VITAFIT - Mini cracker cu grau spelta si seminte de in - 150g / produs in Italia

VITAFIT - Mini cracker cu grau spelta si seminte de in - 150g / produs in ItaliaToate retetele sunt produse cu ulei extravirgin de masline. Puteti alege din urmatoarele variante de mini crackeri: cu 3 cereale: secara, ovaz si hrisca / cu grau spelta ..

13.00 Lei

VITAFIT - Mini cracker cu tarate de grau si seminte de susan - 150g / produs in Italia VITAFIT - Mini cracker cu tarate de grau si seminte de susan - 150g / produs in Italia Sale
10% off
10% off

VITAFIT - Mini cracker cu tarate de grau si seminte de susan - 150g / produs in Italia

VITAFIT - Mini cracker cu tarate de grau si seminte de susan - 150g / produs in ItaliaToate retetele sunt produse cu ulei extravirgin de masline. Puteti alege din urmatoarele variante de mini crackeri: cu 3 cereale: secara, ovaz si hrisca / cu grau s..

11.70 Lei13.00 Lei

VITAVIGOR - Grisine milaneze clasic - traditional - 125g / produs in Italia

VITAVIGOR - Grisine milaneze clasic - traditional - 125g / produs in ItaliaGrisinele Vitavigor sunt produse cu specific Italian, Milanez, cu gusturi si arome specifice zonei. Toate retetele sunt produse cu ulei extravirgin de masline. Puteti alege di..

9.00 Lei

VITAVIGOR - Grisine milaneze cu gust de pizza - 125g / produs in Italia

VITAVIGOR - Grisine milaneze cu gust de pizza - 125g / produs in ItaliaGrisinele Vitavigor sunt produse cu specific Italian, Milanez, cu gusturi si arome specifice zonei. Toate retetele sunt produse cu ulei extravirgin de masline. Puteti alege din ur..

9.00 Lei

VITAVIGOR - Grisine milaneze cu gust de usturoi - 125g / produs in Italia

VITAVIGOR - Grisine milaneze cu gust de usturoi - 125g / produs in ItaliaGrisinele Vitavigor sunt produse cu specific Italian, Milanez, cu gusturi si arome specifice zonei. Toate retetele sunt produse cu ulei extravirgin de masline. Puteti alege din ..

9.00 Lei

Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)