Ciocolata belgiana

BALANCE - Baton ciocolata cu lapte - 35g - cu stevia / produs in Belgia

BALANCE - Baton ciocolata cu lapte - 35g - cu stevia / produs in BelgiaFara adaos de zaharuri. Contine zaharuri prezente in mod naturalAcum puteti sa va bucurati de delicioasa ciocolata belgiana , FARA zahar adaugat.Produsele BALANCE sunt destinate p..

9.90 Lei

BALANCE - Baton ciocolata cu lapte si alune de padure - 35g - cu stevia / produs in Belgia

BALANCE - Baton ciocolata cu lapte si alune de padure - 35g - cu stevia / produs in BelgiaFara adaos de zaharuri. Contine zaharuri prezente in mod naturalAcum puteti sa va bucurati de delicioasa ciocolata belgiana , FARA zahar adaugat.Produsele BALAN..

9.90 Lei

BALANCE - Baton ciocolata cu lapte si crema pralinata - 35g - cu stevia / produs in Belgia

BALANCE - Baton ciocolata cu lapte si crema pralinata - 35g - cu stevia / produs in BelgiaFara adaos de zaharuri. Contine zaharuri prezente in mod naturalAcum puteti sa va bucurati de delicioasa ciocolata belgiana , FARA zahar adaugat.Produsele BALAN..

9.90 Lei

BALANCE - Baton ciocolata neagra - 35g - cu stevia / produs in Belgia

BALANCE - Baton ciocolata neagra - 35g - cu stevia / produs in BelgiaFara adaos de zaharuri. Contine zaharuri prezente in mod naturalAcum puteti sa va bucurati de delicioasa ciocolata belgiana , FARA zahar adaugat.Produsele BALANCE sunt destinate pen..

9.90 Lei

BALANCE - Baton ciocolata neagra si crema afine - 35g - cu stevia / produs in Belgia

BALANCE - Baton ciocolata neagra si crema afine - 35g - cu stevia / produs in BelgiaFara adaos de zaharuri. Contine zaharuri prezente in mod naturalAcum puteti sa va bucurati de delicioasa ciocolata belgiana , FARA zahar adaugat.Produsele BALANCE sun..

9.90 Lei

BALANCE - Baton ciocolata neagra si crema portocale - 35g - cu stevia / produs in Belgia

BALANCE - Baton ciocolata neagra si crema portocale - 35g - cu stevia / produs in BelgiaFara adaos de zaharuri. Contine zaharuri prezente in mod naturalAcum puteti sa va bucurati de delicioasa ciocolata belgiana , FARA zahar adaugat.Produsele BALANCE..

9.90 Lei

BALANCE - Tableta ciocolata cu lapte si crema cocos - 85g - cu stevia / produs in Belgia

BALANCE - Tableta ciocolata cu lapte si crema cocos - 85g - cu stevia / produs in BelgiaFara adaos de zaharuri. Contine zaharuri prezente in mod naturalAcum puteti sa va bucurati de delicioasa ciocolata belgiana , FARA zahar adaugat.Produsele BALANCE..

19.50 Lei

BALANCE - Tableta ciocolata cu lapte, migdale si sare de mare - 100g - cu stevia / produs in Belgia

BALANCE - Tableta ciocolata cu lapte, migdale si sare de mare - 100g - cu stevia / produs in BelgiaFara adaos de zaharuri. Contine zaharuri prezente in mod naturalAcum puteti sa va bucurati de delicioasa ciocolata belgiana , FARA zahar adaugat.Produs..

19.50 Lei

BALANCE - Tableta ciocolata neagra si crema afine - 100g - cu stevia / produs in Belgia

BALANCE - Tableta ciocolata neagra si crema afine - 100g - cu stevia / produs in BelgiaFara adaos de zaharuri. Contine zaharuri prezente in mod naturalAcum puteti sa va bucurati de delicioasa ciocolata belgiana , FARA zahar adaugat.Produsele BALANCE ..

19.50 Lei

BALANCE - Tableta ciocolata neagra si crema fistic - 100g - cu stevia / produs in Belgia

BALANCE - Tableta ciocolata neagra si crema fistic - 100g - cu stevia / produs in BelgiaFara adaos de zaharuri. Contine zaharuri prezente in mod naturalAcum puteti sa va bucurati de delicioasa ciocolata belgiana , FARA zahar adaugat.Produsele BALANCE..

19.50 Lei

BALANCE - Tableta ciocolata neagra si pepite de cacao - 85g - cu stevia / produs in Belgia

BALANCE - Tableta ciocolata neagra si pepite de cacao - 85g - cu stevia / produs in BelgiaFara adaos de zaharuri. Contine zaharuri prezente in mod naturalAcum puteti sa va bucurati de delicioasa ciocolata belgiana , FARA zahar adaugat.Produsele BALAN..

19.50 Lei

BALANCE - Tableta ciocolata neagra, afine si capsuni - 85g - cu stevia / produs in Belgia

BALANCE - Tableta ciocolata neagra, afine si capsuni - 85g - cu stevia / produs in BelgiaFara adaos de zaharuri. Contine zaharuri prezente in mod naturalAcum puteti sa va bucurati de delicioasa ciocolata belgiana , FARA zahar adaugat.Produsele BALANC..

19.50 Lei

DESOBRY Collection Gourmandise - Asortiment de specialitati belgiene cu crema si glazura de ciocolata - 105g / produs in Belgia DESOBRY Collection Gourmandise - Asortiment de specialitati belgiene cu crema si glazura de ciocolata - 105g / produs in Belgia Sale
50% off
50% off

DESOBRY Collection Gourmandise - Asortiment de specialitati belgiene cu crema si glazura de ciocolata - 105g / produs in Belgia

DESOBRY Collection Gourmandise - Asortiment de specialitati belgiene cu crema si glazura de ciocolata - 105g / produs in BelgiaCiocolata gourmet. O selectie de specialitati Desobry pentru o degustare de rasfat 100% produs in Belgia. Produsul con..

13.00 Lei26.00 Lei

DESOBRY Perle Praline - Specialitate belgiana cu crema de alune pralinate si glazura de ciocolata - 95g / produs in Belgia DESOBRY Perle Praline - Specialitate belgiana cu crema de alune pralinate si glazura de ciocolata - 95g / produs in Belgia Sale
50% off
50% off

DESOBRY Perle Praline - Specialitate belgiana cu crema de alune pralinate si glazura de ciocolata - 95g / produs in Belgia

DESOBRY Perle Praline - Specialitate belgiana cu crema de alune pralinate si glazura de ciocolata - 95g / produs in BelgiaCiocolata gourmet. Desobry - Perle Praline ofera un echilibru subtil intre alune prajite si ciocolata belgiana cu lapte. Un..

12.00 Lei24.00 Lei

DESOBRY Perle Vanille - Specialitate belgiana cu crema de vanilie de Madagascar si glazura de ciocolata alba - 95g / produs in Belgia DESOBRY Perle Vanille - Specialitate belgiana cu crema de vanilie de Madagascar si glazura de ciocolata alba - 95g / produs in Belgia Sale
50% off
50% off

DESOBRY Perle Vanille - Specialitate belgiana cu crema de vanilie de Madagascar si glazura de ciocolata alba - 95g / produs in Belgia

DESOBRY Perle Vanille - Specialitate belgiana cu crema de vanilie de Madagascar si glazura de ciocolata alba - 95g / produs in BelgiaCiocolata gourmet. Un mousse din vanilie de Madagascar asezat pe un biscuite subtire si fin, totul acoperit cu u..

12.00 Lei24.00 Lei

GELDHOF - Specialitate belgiana de ciocolata cu aroma de portocale - 100g / produs in Belgia

GELDHOF - Specialitate belgiana de ciocolata cu aroma de portocale - 100g / produs in BelgiaCiocolata gourmet. Specialitate de ciocolata belgiana, o crema extrafina de ciocolata cu aroma de portocale acoperita cu o coaja de ciocolata belgiana de..

22.00 Lei

GELDHOF - Specialitate belgiana de ciocolata extra dark - 100g / produs in Belgia

GELDHOF - Specialitate belgiana de ciocolata extra dark - 100g / produs in BelgiaCiocolata gourmet. Specialitate de ciocolata belgiana, o crema extrafina de ciocolata neagra acooperita cu o coaja de ciocolata belgiana delicioasa si stropita cu p..

22.00 Lei

PETIT MELO - Mix de specialitate belgiana de ciocolata cu infuzie de caramel, zmeura, alune si vanilie - 155g / produs in Belgia PETIT MELO - Mix de specialitate belgiana de ciocolata cu infuzie de caramel, zmeura, alune si vanilie - 155g / produs in Belgia Sale
10% off
10% off

PETIT MELO - Mix de specialitate belgiana de ciocolata cu infuzie de caramel, zmeura, alune si vanilie - 155g / produs in Belgia

PETIT MELO - Mix de specialitate belgiana de ciocolata cu infuzie de caramel, zmeura, alune si vanilie - 155g / produs in BelgiaCiocolata gourmet. O specialitate Petit Melo unica cu o baza de biscuite speculoos belgian tip Lotus, un centru de mo..

49.50 Lei55.00 Lei

PETIT MELO - Specialitate belgiana de ciocolata alba cu infuzie de caramel - 155g / produs in Belgia PETIT MELO - Specialitate belgiana de ciocolata alba cu infuzie de caramel - 155g / produs in Belgia Sale
64% off
64% off

PETIT MELO - Specialitate belgiana de ciocolata alba cu infuzie de caramel - 155g / produs in Belgia

PETIT MELO - Specialitate belgiana de ciocolata alba cu infuzie de caramel - 155g / produs in BelgiaCiocolata gourmet. O specialitate Petit Melo unica cu o baza de biscuite speculoos belgian tip Lotus, un centru de mousse din bezea moale, infuzi..

20.00 Lei55.00 Lei

PETIT MELO - Specialitate belgiana de ciocolata neagra cu infuzie de zmeura - 155g / produs in Belgia PETIT MELO - Specialitate belgiana de ciocolata neagra cu infuzie de zmeura - 155g / produs in Belgia Sale
10% off
10% off

PETIT MELO - Specialitate belgiana de ciocolata neagra cu infuzie de zmeura - 155g / produs in Belgia

PETIT MELO - Specialitate belgiana de ciocolata neagra cu infuzie de zmeura - 155g / produs in BelgiaCiocolata gourmet. O specialitate Petit Melo unica cu o baza de biscuite speculoos belgian tip Lotus, un centru de mousse din bezea moale, infuz..

49.50 Lei55.00 Lei

SWEET SWITCH - Jeleuri fructate Fruit Fiesta - cu stevia - 150g / produs in Belgia

SWEET SWITCH - Jeleuri fructate Fruit Fiesta - cu stevia - 150g / produs in BelgiaFara adaos de zahar. Jeleuri de fructe imbogatite cu vitamina C. Potrivit pentru diabetici, pentru intoleranti la gluten. Calitate belgiana premium.Produsele Sweet..

20.00 Lei

SWEET SWITCH - Tableta ciocolata neagra 88% cu zmeura - fara zahar 100g / produs in Belgia

SWEET SWITCH - Tableta ciocolata neagra 88% cu zmeura - 100g / produs in BelgiaFara adaos de zahar. Acum puteti sa va bucurati de delicioasa ciocolata belgiana , FARA zahar adaugat.Produsele Sweet Switch sunt destinate pentru persoanele care iub..

35.00 Lei

SWEET SWITCH - Tableta ciocolata neagra cu portocale - fara zahar - 100g / produs in Belgia

SWEET SWITCH - Tableta ciocolata neagra  cu portocale - 100g / produs in BelgiaFara adaos de zahar. Acum puteti sa va bucurati de delicioasa ciocolata belgiana , FARA zahar adaugat.Produsele Sweet Switch sunt destinate pentru persoanele car..

35.00 Lei

SWEET SWITCH - Ursuleti gumati Yummy Gummy Bears - cu stevia - 150g / produs in Belgia

SWEET SWITCH - Ursuleti gumati Yummy Gummy Bears - cu stevia - 150g / produs in BelgiaFara adaos de zahar. Potrivit pentru diabetici, pentru intoleranti la gluten. Calitate belgiana premium.Produsele Sweet Switch sunt destinate pentru persoanele..

20.00 Lei

Afişare 1 - 24 din 28 (2 pagini)