COVI - AVON & RAGOBERT


Avon & Ragobert - Medalion foie gras rata - 200g / produs in Franta

Avon & Ragobert - Medalion foie gras rata - 200g / produs in FrantaAvon & Ragobert - Terine cu deliciu epic.Avon & Ragobert este o marca de specialitati gourmet din Franta, zona Centre-Val de Loire, regiunea Sologne. Producatorul function..

50.00 Lei

Avon & Ragobert - Terina de caprioara cu sampanie - 180g / produs in Franta

Avon & Ragobert - Terina de caprioara cu sampanie - 180g / produs in FrantaAvon & Ragobert - Terine cu deliciu epic.Terina de caprioara cu sampanie fina ii va incanta pe cei care cauta o reteta fina si eleganta. Reteta asociaza delicatetea ca..

17.00 Lei

Avon & Ragobert - Terina de cerb cu afine - 180g / produs in Franta

Avon & Ragobert - Terina de cerb cu afine - 180g / produs in FrantaAvon & Ragobert - Terine cu deliciu epic.Vrei o terina care este atat fina, cat si delicat acidulata? Atunci incercati fara ezitare terina de cerb cu afine. Aceasta reteta imb..

19.00 Lei

Avon & Ragobert - Terina de iepure cu mustar - 180g / produs in Franta

Avon & Ragobert - Terina de iepure cu mustar - 180g / produs in FrantaAvon & Ragobert - Terine cu deliciu epic.Aceasta reteta este un clasic al gastronomiei franceze. Reteta combina delicatetea carnii de iepure cu mustarul fin a l'ancienne. U..

17.00 Lei

Avon & Ragobert - Terina de mistret cu vin de Bergerac - 180g / produs in Franta

Avon & Ragobert - Terina de mistret cu vin de Bergerac - 180g / produs in FrantaAvon & Ragobert - Terine cu deliciu epic.Aceasta terina de mistret cu vin de Bergerac a fost gandita pentru iubitorii de vanat, pentru cei care cauta produse cu c..

19.00 Lei

Avon & Ragobert - Terina de rata cu piper verde - 180g / produs in Franta

Avon & Ragobert - Terina de rata cu piper verde - 180g / produs in FrantaAvon & Ragobert - Terine cu deliciu epic.Aceasta terina are la baza o reteta regionala clasica si este printre cele mai vandute produse de la Avon & Ragobert. Veti d..

17.00 Lei

Avon & Ragobert - Terina taraneasca cu ciuperci - 180g / produs in Franta

Avon & Ragobert - Terina taraneasca cu ciuperci - 180g / produs in FrantaAvon & Ragobert - Terine cu deliciu epic.Aceasta terina taraneasca cu ciuperci are la baza tot ce este mai bun de la celelalte terine Avon. Te va face sa calatoresti in ..

18.00 Lei

Afişare 1 - 7 din 7 (1 pagini)