Cum livram

      ·      Produsele comandate, si CONFIRMATE ca fiind disponibile pe stoc ajung la tine EXCLUSIV prin curier rapid, in termen de 2-3 zile lucratoare, in functie de ora plasarii comenzii. Exceptie pot fi livrari catre localitatile care nu se afla pe drumurile nationale utilizate in mod regulat de catre curier, unde termenul de livrare poate fi mai mare.
·       Stocul este un parametru dinamic, el se modifica in functie de comenzile primite de la cumparatori si de la partenerii nostri comerciali. Dupa primirea comenzii noi vom verifica stocul disponibil si vom reveni la tine cu o confirmare sau cu o sugestie in caz ca produsul comandat de tine este fara stoc.
·      Modalitatea de plata este ramburs sau prin transfer bancar.
·      Produsele comandate se expediaza imediat (daca ai optat pentru plata ramburs) sau dupa ce plata a fost confirmata (daca ai optat pentru transfer bancar). Vei primi pe mail factura pentru comanda expediata.
·      Comanda minima este de 100lei. Nu livram comenzi a caror valoare este sub 100lei.
·      Taxa de transport este unica, de 20lei pentru orice localitate din Romania, pentru comenzi intre 100 si 200lei
·      Pentru colete ce depasesc greutatea de 3kg, se percepe o taxa supimentara de 1leu/kg 
·      Taxa de transport va fi inclusa pe factura si va fi platita impreuna cu valoarea Produselor comandate
·      Transportul este ZERO lei pentru orice comanda/factura care depaseste valoarea de 200 lei
·      Termenul de livrare al produselor este de 2 - 3 zile lucratoare in functie de adresa de livrare si modalitatea de plata selectata, 
  - Pentru comenzile platite prin transfer bancar se aplica tot termenul de livrare de mai sus, acesta curge din momentul confirmarii platii in contul de banca al Vanzatorului. 
·      Pentru produsele care nu se afla pe stoc, Vanzatorul nu va livra produse cu calitati si continut similar decat cu informarea si acordul prealabil al Cumparatorului.
·      Daca Cumparatorul a selectat pata ramburs , acesta are obligatia de a efectua plata in numerar la momentul livrarii.
·      Factura se va emite dupa verificarea stocurilor si (daca este cazul) dupa clarificarea impreuna cu Cumparatorul a situatiilor de stoc insuficent sau lipsa stoc.Orice inlocuire de produs se va face numai cu acordul Cumparatorului.
·      Factura va contine rezultatul tuturor comunicarilor si discutiilor/clarificarilor cu Cumparatorul si pregatirea si livrarea se va face in linie cu aceasta.
·      Te rugam sa competezi cu atentie datele de contact solicitate pentru a te asigura ca primesti toate informarie noastre. De asemenea, pe langa folderul inbox te rugam sa verifici periodic si folderul spam/junk
·      Cumparatorul va fi contactat de catre Curier in ziua livrarii prin telefon sau SMS pentru a fi informat asupra orei de livrare
·      In cazul in care Cumparatorul se afla in imposibilitatea receptionarii Comenzii in mod personal, Comanda va fi livrata la adresa precizata doar unei persoane delegate.
·      In cazul livrarii la locul de munca (serviciu) al Cumparatorului, cand Curierul nu poate avea acces la locatia respectiva (cladire de birouri cu acces limitat, sau acces pe baza de card, zona securitate etc) Cumparatorul trebuie sa se asigure ca poate receptiona Comanda (coborand la receptie, la secretariat dupa caz) luand legatura telefonic cu Curierul si furnizand detaliile necesare.
·      Cumparatorul trebuie sa fie prezent la adresa de livrare indicata, in intervalul orar stabilit cu curierul.
·      In cazul in care prima tentativa de livrare este esuata, Curierul va incerca sa efectueze livrarea in ziua urmatoare , fara taxe suplimentare. Intervalul orar pentru livrare poate fi modificat cu acordul Curierului
·      Livrarea se considera a fi efectuata in momentul predarii produselor facturate de Curier catre Cumparator la adresa mentionata in comanda
·      Poti obtine un status despre livrarea ta daca contactezi firma de curierat si furnizezi numarul de AWB. Aceste informatii sunt furnizate odata cu confirmarea livrarii si primirea facturii pe mail.