Despre noi

Importator si distribuitor de produse alimentare premium si gourmet.

Printre produsele importate de noi gasiti beri trapiste, beri de abatie, beri speciale Belgia, ciocolata Belgia, cafea premium Malongo/Franta, ceai premium English Tea Shop/Anglia, patiserie Belgia, patiserie Franta, produse gourmet Jean de Veyrac/Franta, snacksuri super foods Eat Real/Anglia, ape si isotonice cu vitamine si minerale Oshee, ingrediente DeSiam pentru mancaruri traditionale Thailandeze, ingrediente Enso pentru mancaruri traditionale Japoneze si multe altele.

Membri Belgian Romanian Chamber of Commerce - BEROCC.

Magazinul online belfoods.ro comerciaizeaza produsele importate si distribuite de catre firmele SC Belfoods Impex SRL si SC Bruxbeer Impex SRL.
Firma SC Belfoods Impex SRL a fost infiintata in anul 2005 si initial era specializata pe importul si distributia produselor alimentare premium si gourmet din Belgia.
In timp portofoliul de furnizori si produse a crescut incluzand acum si produse premium din alte tari/zone precum Franta, Anglia, Olanda si Asia (Thailanda).
In prezent produsele noastre sunt disponibile in toata tara - ele se gasesc pe rafturile magazinelor internationale precum Carrefour, Kaufland, Auchan, Cora, Mega Image, Profi, Selgros, Metro, in benzinariile OMV si MOL. De asemenea suntem prezenti si in magazinele traditionale precum si pe piata Horeca avand printre clienti diverse restaurante importante din Bucuresti, firma Eurest, dar si hoteluri precum Ibis, Sheraton.
Producatorii de la care importam produse ii gasiti in rubrica Extra, la “ Producatori”.
Firma SC Bruxbeer Impex SRL a fost infiintata in anul 2003 si, dupa cum spune si numele este specializata pe importul si distributia de bere din Belgia.
Belgia are o traditie pe bere foarte veche, berea fiind produsa in manastiri si abatii de sute de ani. In aceasta tara sunt mii de producatori de bere (mici, medii, mari,) si zeci de mii de marci de bere acoperind mai multe tipuri/segmente de beri precum beri trapiste, beri de abatie, beri speciale, beri cu fructe sau beri cu arome speciale
Firma Bruxbeer si-a dorit sa aduca in Romania cat mai multe tipuri de beri si cele mai cunoscute branduri din Belgia. Bruxbeer este singurul distribuitor autorizat in Romania pentru berile din portofoliu, importand berile direct de la braseriile producatoare.
Pentru o descriere mai amanuntita a diverselor tipuri de bere vezi mai multe detalii la Informatii, rubrica “Despre berea belgiana”.


Membri Belgian Romanian Chamber of Commerce - BEROCCIn ultimii ani am inceput sa avem din ce in ce mai multe cereri de la consumatori din diverse orase si localitati din tara care doreau sa acceseze produsele noastre dar nu aveau de unde. In acest sens am infiintat acest magazin online pentru a facilita accesul la produsele noastre din toate localitatile din tara.


Partenerii nostrii

In prezent avem o gama foarte variata de parteneri:

- retele internationale
- benzinarii
- magazine independente
- operatori vending
- clienti tip horeca (restaurante, taverne, baruri, cafenele, hoteluri)
- sali de sport & fitness
- farmacii
- firme de catering
- cantine/bufete cu circuit inchis
- firme de cadouri
- magazine online
- firme de evenimente
- ambasade
- distribuitori

Gama noastre de produse premium, de inalta calitate se preteaza la multe tipuri de consum atat individual cat si colectiv.
Numarul nostru de parteneri comerciali este in continua crestere. Ofertele noastre de colaborare sunt customizate in functie de specificul fiecarui partener si de cifra de afaceri dezvoltata cu produsele noastre.
Contactati-ne si o sa va punem la dispozitie mostre si o sa concepem o oferta de colaborare 'croita' pe specificul afacerii dumneavoastra.
Incercati cu incredere produsele noastre. Putem livra orice produs , catre orice destinatie din tara.


Mai jos sunt cativa dintre partenerii nostri: