• DUVEL - Oferta Speciala 2 - 2 beri DUVEL + 2 beri DUVEL TRIPEL HOP 0.33l + 1 pahar / bere speciala Belgia

Duvel - Oferta Speciala - 2 beri DUVEL + 2 beri DUVEL TRIPEL HOP impreuna cu un pahar de bere Duvel.

Un cadou excelent pentru un bautor de bere.

Produsul nu este permanent pe stoc, disponibilitate de cateva ori pe an.

Duvel este într-adevăr o bere plină de contraste și descoperiri surprinzătoare. Aspectul său de culoare aurie, strălucirea delicată și gustul rafinat și matasos cu aromă complexă si un echilibru perect intre duce si amar ascund un conținut de alcool de 8,5%. Arome secundare includ citrice, mere, hamei și drojdie. Aromele de malț palid apar pe tot parcursul degustarii, insotit de note de drojdie puternică, hamei și de alcool. Taria data de continutul de 8,5% loveste in mijlocul palatului , incalzind gustul pana la capat. Datorită echilibrului dintre aroma sa fina si gustul amarui,

Duvel ocupă o poziție unică în bogata tradiție belgiană de bere.Gulerul de spuma distinctiv al lui Duvel este creat printr-un proces magic de fermentare in sticla.

Informatii produs
Ingrediente apa, malt de orz, hamei, drojdie de bere, glucoza
Valori nutritionale

DUVEL - Oferta Speciala 2 - 2 beri DUVEL + 2 beri DUVEL TRIPEL HOP 0.33l + 1 pahar / bere speciala Belgia

  • Pret normal cu TVA: 61,60 Lei
  • Pret PROMO cu TVA:

    52,60 Lei


NOTA: Magazinul online Belfoods.ro face eforturi permanente pentru a actualiza toate informaţiile de pe site. Uneori insa se pot strecura inadvertente sau erori de operare. Producatorii pot modifica designul , ingredientele sau pretul unui produs fara preaviz. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului disponibil.