English Tea Shop - Ceai BIO - Colectie de ceai rooibos - 24g / produs in Sri Lanka

English Tea Shop - Ceai BIO - Colectie de ceai rooibos - 24g / produs in Sri Lanka

  • 21.34 Lei

  • 26.67 Lei

English Tea Shop - Cea BIO - Colectie de ceai rooibos - 12 piramide - 24g / produs in Sri Lanka

O colectie deosebita de ceai BIO, premium, cu baza de ceai rooibos: 3 piramide x ceai rooibos cu fructul pasiunii si mango, 3 piramide x ceai rooibos cu ciocolata si vanilie, 3 piramide x ceai rooibos, picant cu portocale, 3 piramide x ceai rooibos 100%. Toate ingredientele provin din agricutura organica. 

O colectie de ceaiuri cu gusturi surprinzatoare. Un cadou premium si select.

Dupa cum o spune si numele, English Tea Shop este este o marca Englezeasca de ceaiuri de calitate premium. Si daca nici englezii nu se pricep la ceaiuri, atunci cine?

English Tea Shop nu se teme sa experimenteze si sa dezvolte diferite gusturi/tipuri de ceaiuri si infuzii de ceai in diverse combinatii cu fructe uscate si flori/plante cu diverse proprietati. Aceste ceaiuri si infuzii sunt apreciate de catre consumatorii de ceai din toata lumea. 

English Tea Shop foloseste numai cele mai bune si cele mai gustoase ingrediente, preluate direct de la fermierii din toata lumea, majoritatea provenind din agricultura ecologica si fairtrade Sri Lanka. Toti fermierii sunt acreditati BIO sau in curs de acreditare.

In plus, English Tea Shop are unitatea de productie chiar in inima superputerii in domeniul ceaiului, insula Sri Lanka, fapt pentru care se poate baza pe tehnicile traditionale de fabricare a ceaiului verificate in timp. Si ca totul sa mearga ceas, asa cum le place englezilor, membrii echipei English Tea Shop sunt unii dintre cei mai experimentati specialisti in ceai din lume.

Informatii produs
Ingrediente Ceai rooibos cu fructul pasiunii si mango: ceai rooibos (88,5%), fructul pasiunii (4%), mango (4%), arome naturale (3,5%). Ceai rooibos cu ciocolata si vanilie: ceai rooibos (89%), arome naturale (5%), vanilie (3%), bucati de ciocolata (3%). Ceai rooibos, picant cu portocale: ceai rooibos (87,25%), bucati de scortisoara (3%), arome naturale de portocala (2,75%), cardamom (2%) ghimbir (2%), cuisoare (1%), piper (1%) si nucsoara (1%). Ceai rooibos: ceai rooibos 100%. Toate ingredientele sunt crescute si procesate ecologic. Distribuitor certificat ecologic: RO-ECO-026
Valori nutritionale