English Tea Shop - Ceai BIO - A Pure Sri Lankan - mix de 5 sortimente de ceai  39g - plicuri / produs in Sri Lanka

English Tea Shop - Ceai BIO - A Pure Sri Lankan - mix de 5 sortimente de ceai 39g - plicuri / produs in Sri Lanka

  • 9.50 Lei

  • 19.00 Lei

English Tea Shop - Ceai BIO - A Pure Sri Lankan - mix de 5 sortimente de ceai  39g - 20 plicuri / produs in Sri Lanka

Un mix de 5 sortimente ceai BIO, premium. Produs dezvoltat de English Tea Shop special pentru iubitorii de ceaiuri speciale. O poveste a ceaiului din Sri Lanka cu infuzie de traditii Britanice. Aromele alese sunt unele dintre cele mai apreciate din Sri Lanka. 

- Ceai Negru Ceylon 100%

- Ceai Alb 100%

- Ceai Negru Chai: Ceai Negru, Ghimbir, Scortisoara, Turmeric, Cardamom, Cuisoare, Nucsoara (miez), Piper si Nucsoara (coaja).

- Ceai cu Scortisoara, Ghimbir si Cardamom.

- Ceai cu Scortisoara, Moringa si Ghimbir

Toate ingredientele provin din agricutura organica. 

Dupa cum o spune si numele, English Tea Shop este este o marca Englezeasca de ceaiuri de calitate premium. Si daca nici englezii nu se pricep la ceaiuri, atunci cine?

English Tea Shop nu se teme sa experimenteze si sa dezvolte diferite gusturi/tipuri de ceaiuri si infuzii de ceai in diverse combinatii cu fructe uscate si flori/plante cu diverse proprietati. Aceste ceaiuri si infuzii sunt apreciate de catre consumatorii de ceai din toata lumea. 

English Tea Shop foloseste numai cele mai bune si cele mai gustoase ingrediente, preluate direct de la fermierii din toata lumea, majoritatea provenind din agricultura ecologica si fairtrade Sri Lanka. Toti fermierii sunt acreditati BIO sau in curs de acreditare.

In plus, English Tea Shop are unitatea de productie chiar in inima superputerii in domeniul ceaiului, insula Sri Lanka, fapt pentru care se poate baza pe tehnicile traditionale de fabricare a ceaiului verificate in timp. Si ca totul sa mearga ceas, asa cum le place englezilor, membrii echipei English Tea Shop sunt unii dintre cei mai experimentati specialisti in ceai din lume.

Informatii produs
Ingrediente Ceai Negru Ceylon, ingrediente: Ceai negru eco (100%) Ceai Alb Pur, ingrediente: Ceai alb eco (100%) Ceai Negru Chai, ingrediente: Ceai negru eco (33%), ghimbir eco (18%), scortisoara eco (13%), turmeric eco (7%), cardamom eco (7%), cuisoare eco (7%), nucsoara (miez) eco (6%), piper negru eco (5%), nucsoara (coaja) eco (4%). Ceai cu Scortisoara, Ghimbir si Cardamom, ingrediente: Scortisoara eco (90%), ghimbir eco (6%), cardamom eco (4%) Ceai cu Scortisoara, Moringa si Ghimbir, ingrediente: Scortisoara eco (61%), moringa eco (26%), ghimbir eco (13%). Toate ingredientele sunt crescute si procesate ecologic. Distribuitor certificat ecologic: RO-ECO-026
Valori nutritionale
Etichete: ENGLISH TEA SHOP