English Tea Shop - Ceai BIO - ayurvedic/wellness - Sleepy Me - 32g - piramide / produs in Sri Lanka

English Tea Shop - Ceai BIO - ayurvedic/wellness - Sleepy Me - 32g - piramide / produs in Sri Lanka

  • 25.40 Lei


  • PROMO:

  • Pentru 2 buc. sau mai multe, pretul este de 15.00 Lei / buc.
  • Pentru 4 buc. sau mai multe, pretul este de 10.00 Lei / buc.

English Tea Shop - Ceai BIO - ayurvedic/wellness - Sleepy Me - 32g - 16 piramide / produs in Sri Lanka

Un amestec special de ceaiuri BIO, premium. Contine diverse sortimente de ceai, fructe si plante/flori: musetel, muguri de levantica, frunze de hamei, radacina de valeriana si lamaita. Un ceai aromat, delicios, calmant, plin de anti-oxidanți. Nu contine cafeina (teina). Toate ingredientele provin din agricutura organica.

Dupa cum o spune si numele, English Tea Shop este este o marca Englezeasca de ceaiuri de calitate premium. Si daca nici englezii nu se pricep la ceaiuri, atunci cine?

English Tea Shop nu se teme să experimenteze si sa dezvolte diferite gusturi/tipuri de ceaiuri si infuzii de ceai in diverse combinatii cu fructe uscate si flori/plante cu diverse proprietati. Aceste ceaiuri si infuzii sunt apreciate de către consumatorii de ceai din toata lumea. 

English Tea Shop foloseste numai cele mai bune şi cele mai gustoase ingrediente, preluate direct de la fermierii din toată lumea, majoritatea provenind din agricultura ecologica si fairtrade.  

In plus, English Tea Shop are unitatea de productie chiar în inima superputerii în domeniul ceaiului, insula Srí Lanka, fapt pentru care se poate baza pe tehnicile tradiţionale de fabricare a ceaiului verificate în timp. Si ca totul sa mearga ceas, asa cum le place englezilor, membrii echipei English Tea Shop sunt unii dintre cei mai experimentaţi specialişti în ceai din lume.

Informatii produs
Ingrediente Musetel, muguri de levantica, frunze de hamei, radacina de valeriana, si lamaita. Toate ingredientele sunt crescute si procesate ecologic. Distribuitor certificat ecologic: RO-ECO-026
Valori nutritionale