English Tea Shop - Ceai BIO - Colectie Super Goodness - 24g / produs in Sri Lanka

English Tea Shop - Ceai BIO - Colectie Super Goodness - 24g / produs in Sri Lanka

  • 24.00 Lei

  • 26.67 Lei

English Tea Shop - Ceai BIO - Colectie Super Goodness - 12 piramide - 24g / produs in Sri Lanka

O colectie de ceaiuri cu gusturi surprinzatoare. Un cadou premium si select.

O colectie de 6 sortimente ceai BIO, premium, Super Goodness. Ceaiurile alese pentru aceasta colectie sunt unele dintre cele mai apreciate ceaiuri din gama Super Goodness: 

- 2xCeai Super Goodness Rooibos, Acai, Rodie

- 2xCeai Super Goodness Turmeric, Ghimbir, Lemongrass

- 2xCeai Super Goodness Merisor, Hibiscus, Macese

- 2xCeai Super Goodness Ceylon, Scortisoara

- 2xCeai Super Goodness Sfecla rosie, Ghimbir, Frunze de Curry

- 2xCeai Super Goodness Cacao, Scortisoara, Ghimbir

Dupa cum o spune si numele, English Tea Shop este este o marca Englezeasca de ceaiuri de calitate premium. Si daca nici englezii nu se pricep la ceaiuri, atunci cine?

English Tea Shop nu se teme sa experimenteze si sa dezvolte diferite gusturi/tipuri de ceaiuri si infuzii de ceai in diverse combinatii cu fructe uscate si flori/plante cu diverse proprietati. Aceste ceaiuri si infuzii sunt apreciate de catre consumatorii de ceai din toata lumea. 

English Tea Shop foloseste numai cele mai bune si cele mai gustoase ingrediente, preluate direct de la fermierii din toata lumea, majoritatea provenind din agricultura ecologica si fairtrade Sri Lanka. Toti fermierii sunt acreditati BIO sau in curs de acreditare.

In plus, English Tea Shop are unitatea de productie chiar in inima superputerii in domeniul ceaiului, insula Sri Lanka, fapt pentru care se poate baza pe tehnicile traditionale de fabricare a ceaiului verificate in timp. Si ca totul sa mearga ceas, asa cum le place englezilor, membrii echipei English Tea Shop sunt unii dintre cei mai experimentati specialisti in ceai din lume.

Informatii produs
Ingrediente Ingrediente: Ceai Super Goodness Rooibos, Acai, Rodie: ceai rooibos, honeybush, hibiscus, arome naturale, rodie, zmeura, fructe de acai Ceai Super Goodness Turmeric, Ghimbir, Lemongrass: ghimbir, turmeric, lemongrass, lemn dulce, cuisoare, coaja de lamaie, cardamam, piper negru, seminte de chimion - CONTINE LEMN DULCE Ceai Super Goodness Merisor, Hibiscus, Macese: hibiscus, macese, lemongrass, ghimbir, arome naturale, frunze de garcinia, merisor Ceai Super Goodness Ceylon, Scortisoara: scortisoara, ghimbir, cardamam Ceai Super Goodness Sfecla rosie, Ghimbir, Frunze de Curry: sfecla rosie, morcov, ghimbir, frunze de curry, patrunjel Ceai Super Goodness Cacao, Scortisoara, Ghimbir: scortisoara, cacao, fenicul, ghimbir Toate ingredientele sunt crescute si procesate ecologic. Distribuitor certificat ecologic: RO-ECO-026
Valori nutritionale
Etichete: English Tea Shop