English Tea Shop - Ceai BIO - Colectie Wellness - 24g / produs in Sri Lanka

English Tea Shop - Ceai BIO - Colectie Wellness - 24g / produs in Sri Lanka

  • 24.00 Lei

  • 26.67 Lei

English Tea Shop - Ceai BIO - Colectie Wellness - 12 piramide - 24g / produs in Sri Lanka

O colectie de ceaiuri cu gusturi surprinzatoare. Un cadou premium si select.

O colectie de 6 sortimente ceai BIO, premium, Wellness. Ceaiurile alese pentru aceasta colectie sunt unele dintre cele mai apreciate ceaiuri din gama Ayurvedic/Wellness. Dupa cum o spune si numele, acest produs este dezvoltat de English Tea Shop special sa genereze o stare de bine. Ceaiurile alese pentru aceasta colectie sunt unele dintre cele mai apreciate ceaiuri ayurvedice: 

- 2xCeai ayurvedic Sleepy Me: Musetel, muguri de lavanda, frunze de hamei, radacina de valeriana

- 2xCeai ayurvedic Shape Me: Ceai Verde, scortisoara, ghimbir, ginseng, fructe de acai

- 2xCeai ayurvedic Calm Me: Scortisoara, menta, lemn dulce, muguri de lavanda, 

- 2xCeai ayurvedic Beautifull Me: Musetel, gotu kola, hibiscus, scortisoara, rooibos, cacao, coaja portocala, sfecla rosie, merisoare si petale de trandafir.

- 2xCeai ayurvedic Pure Me: menta piperata, menta spicata, schinduf, seminte de fenicul, flori de soc, turmeric, rozmarin, lemn dulce, galbenele

- 2xCeai ayurvedic Happy Me: Lemongrass, mar, coaja portocala, ghimbir, cardamom, coriandru, scortisoara, petale de galbenele

Dupa cum o spune si numele, English Tea Shop este este o marca Englezeasca de ceaiuri de calitate premium. Si daca nici englezii nu se pricep la ceaiuri, atunci cine?

English Tea Shop nu se teme sa experimenteze si sa dezvolte diferite gusturi/tipuri de ceaiuri si infuzii de ceai in diverse combinatii cu fructe uscate si flori/plante cu diverse proprietati. Aceste ceaiuri si infuzii sunt apreciate de catre consumatorii de ceai din toata lumea. 

English Tea Shop foloseste numai cele mai bune si cele mai gustoase ingrediente, preluate direct de la fermierii din toata lumea, majoritatea provenind din agricultura ecologica si fairtrade Sri Lanka. Toti fermierii sunt acreditati BIO sau in curs de acreditare.

In plus, English Tea Shop are unitatea de productie chiar in inima superputerii in domeniul ceaiului, insula Sri Lanka, fapt pentru care se poate baza pe tehnicile traditionale de fabricare a ceaiului verificate in timp. Si ca totul sa mearga ceas, asa cum le place englezilor, membrii echipei English Tea Shop sunt unii dintre cei mai experimentati specialisti in ceai din lume.

Informatii produs
Ingrediente Ingrediente: Ceai ayurvedic Sleepy Me: Musetel, muguri de lavanda, frunze de hamei, radacina de valeriana Ceai ayurvedic Shape Me: Ceai Verde, scortisoara, ghimbir, ginseng, fructe de acai Ceai ayurvedic Calm Me: Scortisoara, menta, lemn dulce, muguri de lavanda - CONTINE LEMN DULCE Ceai ayurvedic Beautifull Me: Musetel, gotu kola, hibiscus, scortisoara, rooibos, cacao, coaja portocala, sfecla rosie, merisoare si petale de trandafir. Ceai ayurvedic Pure Me: menta piperata, menta spicata, schinduf, seminte de fenicul, flori de soc, turmeric, rozmarin, lemn dulce, galbenele - contine lemn dulce Ceai ayurvedic Happy Me: Lemongrass, mar, coaja portocala, ghimbir, cardamom, coriandru, scortisoara, petale de galbenele Toate ingredientele sunt crescute si procesate ecologic. Distribuitor certificat ecologic: RO-ECO-026
Valori nutritionale
Etichete: English Tea Shop