English Tea Shop - Ceai BIO - Colectie Wellness - 24g / produs in Sri Lanka

English Tea Shop - Ceai BIO - Colectie Wellness - 24g / produs in Sri Lanka

  • 46.75 Lei

  • 55.00 Lei

English Tea Shop - Ceai BIO - Colectie "Botanical Selection" - 24g - piramide / produs in Sri Lanka

O colectie de 6 ceaiuri cu gusturi surprinzatoare. Un cadou premium si select. Un cadou minunat pentru toti iubitorii de ceai.

Conține 12 piramide de ceai, fiecare ambalata individual intr-o cutie colorata in forma de piramida. 6 ceaiuri diferite: infuzie superberies / lemongras si ghimbir / ceai imunizant din plante / turmeric si ghimbir / infuzie de afine hibiscus si macese / infuzie de mar si scortisoara. Toate ingredientele provin din agricutura organica. 

Dupa cum o spune si numele, English Tea Shop este este o marca Englezeasca de ceaiuri de calitate premium. Si daca nici englezii nu se pricep la ceaiuri, atunci cine?

English Tea Shop nu se teme sa experimenteze si sa dezvolte diferite gusturi/tipuri de ceaiuri si infuzii de ceai in diverse combinatii cu fructe uscate si flori/plante cu diverse proprietati. Aceste ceaiuri si infuzii sunt apreciate de catre consumatorii de ceai din toata lumea. 

English Tea Shop foloseste numai cele mai bune si cele mai gustoase ingrediente, preluate direct de la fermierii din toata lumea, majoritatea provenind din agricultura ecologica si fairtrade Sri Lanka. Toti fermierii sunt acreditati BIO sau in curs de acreditare.

In plus, English Tea Shop are unitatea de productie chiar in inima superputerii in domeniul ceaiului, insula Sri Lanka, fapt pentru care se poate baza pe tehnicile traditionale de fabricare a ceaiului verificate in timp. Si ca totul sa mearga ceas, asa cum le place englezilor, membrii echipei English Tea Shop sunt unii dintre cei mai experimentati specialisti in ceai din lume.

Informatii produs
Ingrediente 2 ceai organic Superberry Ingrediente: hibiscus* (63%), rooibos* (19%), frunze de mure* (6%), menta* (4%), aroma naturala de capsuni (3%), aroma naturala de zmeura (2%) , zmeura* (1%), capsuni* (1%), afine* (1%). 2 buc. Ceai bio de citrice Lemongrass Ghimbir Ingrediente: lemongrass* (47%), coaja de portocala* (24%), ghimbir* (24%), aroma naturala de lime* (2,5%), aroma naturala de mandarina* (2,5%). 2 bucati de ceai organic Immune Me Ingrediente: coriandru* (17%), scortisoara* (17%), ghimbir* (15%), moringa* (15%), piper Bengal* (14%), turmeric* (12%) ), piper negru* (10%). 2 buc. Ceai organic de ghimbir si lemongrass Turmeric Ingrediente: ghimbir* (30%), turmeric* (30%), lemongrass* (14%), radacina de lemn dulce* (7%), cuisoare* (7%), coaja de lamaie* ( 4% ), cardamom* (1%), piper negru* (5%), fenicul* (2%). Contine lemn dulce! Persoanele cu hipertensiune arteriala ar trebui sa evite consumul excesiv! 2 Ceai organic de macese HIbiscus de afine Ingrediente: hibiscus* (33%), iarba de lamaie* (27,5%), maces* (26%), garcinia* (4,5%), frunze de mure* (3,5%), aroma naturala de afine (3% ), aroma naturala de cirese (1,5%), afine* (1%). 2 buc. Ceai organic cu scortisoara si maces Ingrediente: hibiscus (47%), maces (36%), mar* (5%), scortisoara* (5%), menta* (2%), aroma naturala de capsuni (2%), aroma naturala de cirese (1,5%), aroma naturala de zmeura (1,5%). *Toate ingredientele sunt crescute si procesate ecologic. Distribuitor certificat ecologic: RO-ECO-026
Valori nutritionale
Etichete: ENGLISH TEA SHOP