• Oferta Speciala - ceai BIO English Tea Shop Sensual Me, Happy Me, foite si sticksuri de ciocolata Trianon  / la pret special

Oferta Speciala - ceai BIO English Tea Shop Sensual Me, Happy Me, foite si sticksuri de ciocolata belgiana Trianon / la pret special

Oferta contine:

- ENGLISH TEA SHOP - Ceai BIO asiatic ayurvedic 100% wellness/spa range - Sensual me - 30g / produs in Sri Lanka

- ENGLISH TEA SHOP - Ceai BIO asiatic ayurvedic 100% wellness/spa range - Happy me - 30g / produs in Sri Lanka

- TRIANON - Sticks ciocolata belgiana cu caramel - 75g / produs in Olanda

- TRIANON - Foita crocanta de ciocolata neagra belgiana cu bucatele de zahar si gust de lamaie - 75g / produs in Olanda


Trianon este o firma de familie cu sediul in Olanda care produce diverse sortimente de ciocolata folosind ca ingredient (materie prima) numai ciocolata belgiana. In Romania Trianon aduce diverse sticksuri de ciocolata cu menta, cu caramel, cu portocala, foite de ciocolata cu lamaie, foite de ciocolata cu menta.

Dupa cum o spune si numele, English Tea Shop este este o marca Englezeasca de ceaiuri de calitate premium. Si daca nici englezii nu se pricep la ceaiuri, atunci cine ?

English Tea Shop nu se teme să experimenteze si sa dezvolte diferite gusturi/tipuri de ceaiuri si infuzii de ceai in diverse combinatii cu fructe uscate si flori/plante cu diverse proprietati. Aceste ceaiuri si infuzii sunt apreciate de către consumatorii de ceai din toată lumea. 

English Tea Shop foloseste numai cele mai bune şi cele mai gustoase ingrediente, preluate direct de la fermierii din toată lumea, majoritatea provenind din agricultura ecologica si fairtrade.  

In plus, English Tea Shop are unitatea de productie chiar în inima superputerii în domeniul ceaiului, insula Srí Lanka, fapt pentru care se poate baza pe tehnicile tradiţionale de fabricare a ceaiului verificate în timp. Si ca totul sa mearga ceas, asa cum le place englezilor,  membrii echipei English Tea Shop sunt unii dintre cei mai experimentaţi specialişti în ceai din lume.

Informatii produs
Ingrediente English Tea Shop - ceai Sensual Me: Lemongrass organic, hibiscus organic, rooibos organic, frunze de mur organic, scortisoara organica, radacini de lemn dulce si organic si levantica organica. Ingrediente din agricultura ecologica. English Tea Shop ceai Happy Me: Lemongrass organic, mar organic, coaja de portocale organice, radacina de ghimbir organic, cardamom organic, coriandru organic, scortisoara organica si flori de galbenele organice. Ingrediente din agricultura ecologica. Trianon foita de ciocolata crocanta cu lamaie: Zahar, pasta de cacao, unt de cacao, ulei de lamaie, emulsifiant (lecitina de soia), arome naturale. Masa de cacao minim 50% in ciocolata neara. Poate contine urme de lapte, alune, ou si grau. Trianon, sticks de ciocolata cu caramel: Zahar, masa de cacao, lapte praf integral, unt de cacao, emulsifiant (lecitina din soia), arome naturale, zahar caramelizat. Poate contine urme de lapte, alune, ou si grau.
Valori nutritionale Trianon - foita ciocolata neagra crocanta lamaie: Valoare nutritiva 508 kcal/100 g, Proteine 4.6 g/100 g, Lipide 28.6 g/100 g, Glucide 54 g/100 g, Sodiu 0.01 g/100 g Trianon - sticks ciocolata cu caramel: Valoare nutritiva 533 kcal/100 g, Proteine 6 g/100 g Lipide 31 g/100 g Glucide 57 g/100 g, sare 0,11mg/100 g, Fibre alimentare 4 g/100 g

Oferta Speciala - ceai BIO English Tea Shop Sensual Me, Happy Me, foite si sticksuri de ciocolata Trianon / la pret special

  • Pret normal cu TVA: 45,90 Lei
  • Pret PROMO cu TVA:

    36,72 Lei


NOTA: Magazinul online Belfoods.ro face eforturi permanente pentru a actualiza toate informaţiile de pe site. Uneori insa se pot strecura inadvertente sau erori de operare. Producatorii pot modifica designul , ingredientele sau pretul unui produs fara preaviz. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului disponibil.