ENSO


ENSO - Ghimbir pentru Sushi - 200g / produs in Thailanda

Enso - ghimbir pentru sushiUn ghimbir perfect pentru a pregati Sushi, Maki si Sashimi.Enso aduce inredientele Japoneze in bucataria dumneavoastra. Enso acopera o gama de produse premium de tipul sosurilor, condimente si paste pentru iubitorii de manc..

18.90 Lei

ENSO - Orez pentru sushi - 250g / produs in Thailanda

Enso - orez pentru sushiSushi este un preparat servit cu orez oțetit sau acrit, combinat cu diverse alte ingrediente. Principalul ingredient este orezul cu bob scurt combinat cu diferite alimente, gătite sau in stare crudă, cel mai adesea pește crud...

19.50 Lei

ENSO - Pasta Supa Miso - 2x30g / produs in Thailanda

Enso - pasta Supa MISOSupa Miso este considerată una dintre cele mai sănătoase rețete și este folosită de sute de ani în Japonia și China.Miso este un produs japonez, realizat din soia fermentată, grâu, orez sau orz, și folosit pentru a da gust supel..

13.50 Lei

ENSO - Set Tempura - 140g / produs in Thailanda

Enso - set TempuraIdeal pentru acoperirea cremelor și legumelor. Setul include mixerul Batter + sosul Tempura.Enso aduce inredientele Japoneze in bucataria dumneavoastra. Enso acopera o gama de produse premium de tipul sosurilor, condimente si paste ..

14.90 Lei

ENSO - Sos Mirin - 150ml / produs in Thailanda

Enso - sos MirinMirinul (un vin dulce, preparat din orez) este un condiment important al bucatariei japoneze dar si al bucatariei coreene. Se prepara din orez glutinos fiert in aburi, amestecat cu komekoji (drojdie de orez) si shochu (lichior) si las..

21.40 Lei

ENSO - Sos Teriyaki (marinada) - 150ml / produs in Thailanda

Enso - Sos Teriyaki (marinada).Teriyaki este un sos si totodata o metoda de preparare a mancarurilor in bucataria japoneza. Sosul Teriyaki are un gust dulceag si este folosit in gatirea unor preparate cu specific japonez sau este servit ca sos de sin..

21.40 Lei

ENSO - Sos Tonkatsu - 150ml / produs in Thailanda

Enso - sos TonkatsuTonkatsu este o mancare japoneza cu carne de porc foarte apreciata. Sosul Tonkatsu este consistent, pe baza de fruce si otet, si este foarte apreciat si folosit in Japonia pentru tonkatsu - cotlet porc in crusta de panko. Sosul se ..

18.90 Lei

ENSO - Sos Yakitori - 150ml / produs in Thailanda

Enso - sos YakitoriTermenul yakitori denumeste frigaruile japoneze preparate din carne de pui. Aceste frigarui se prepara in mod traditional cu bucatele de carne, sau organe, fripte pe gratar. Exista varianta servirii lor cu sare si suc de lamaie, sa..

18.90 Lei

ENSO - Sushi nori - 11g / produs in Thailanda

Enso - sushi noriAlegele sushi nori sunt valoroase pentru sănătatea oaselor, a pielii, echilibrul hormonal, arderea grăsimilor, dar se pot folosi și în tratamentele cosmetice. O singură foiță de alge marine nori are aceeași cantitate de Omega 3 precu..

14.50 Lei

Afişare 1 - 9 din 9 (1 pagini)